icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzik5891
3. jún 2019

@dolynkag to vieš že to nechám všetko tak... ale neviem ako dlho mi bude trvať pokým tá bolesť prejde...

kakatulik
3. jún 2019

@martinade noo on uz ma jeho statnice daaavno za sebou. On v tych statnicovych komisiách sedi, ale tak ked bude po asi bude tiez dovod na oslavu😉

alison11
3. jún 2019

@zuzik5891 ☹ juj to je dosť ťažké potom je mi to hrozne ľúto a nejaké vitamíny naot mužovi nedali? Q10 či E vitamín je dobrý na regeneráciu spermií ako aj vajíčok už ien môj mal len 40% zdravích životaschopných spermií a nasadila som mu vtedy od walmarku ACE+zinok a potom sa nám zadaril prvý syn u druhé keď sme ho plánovali bral len E a zadaril sa po 3ch potratoch.teraz nebral nič ani vlani tak som zvedavá či bude vporiadku toto.jedine kys. listovú beriem 2mesiac. čo plánujem bábo.

fany051081
3. jún 2019

@zuzik5891 je mi to veľmi ľúto 😢 verím, že ešte nič nie je stratené a podarí sa vám to niekedy neskôr, teraz sa telo prečistí od všetkého, čím si ho dopovala a potom sa v pravú chvíľu prikotúľajú aj peniažky, aby ste mohli podstúpiť ďalší vklad 🙏 viem, že sa to ľahko píše, no skús vypnúť a nepremýšľať nad tým prečo sa toto celé udialo ... posielam pozitívnu energiu a ver, že po búrke vyjde slniečko, možno neskôr, ale určite vyjde ❤

martinade
3. jún 2019

@kakatulik a som si to aj myslela 🙂

martinade
3. jún 2019

@zuzik5891 ich zuzi, do poslednej chvile som dufala... neviem ci povedal, ako ta rozveselit... ale asi len potrebujes cas....zelam vela sil aby si sa znovu vratila do snazilkovania a kto vie...

kakatulik
3. jún 2019

@zuzik5891 ach zuzi.....prekvapko to nie je,ale verim,ze to aj tak boli....@dolynkag ma pravdu neries kde robite chybu,lebo sa nicoho nedopatras.....moznosti su len dve....ja som optimista a nylim,ze aj zla fragmentacia je riesitelna a raz sa to podari. Posielma objatie a pozitivnu energiu😘

kakatulik
3. jún 2019

@alison11 noo keby robil statnice moj muz,tak to urobi lavou zadnou. S tymi studentami je to ale horsie....tak ale zatial to celkom dobre vychadza,ale nechcem sa na to velmi viazat,lebopri mojom stasti z posledných mesiacov sa to posunie niekam,kam nechcem...🙂

mariska1989
3. jún 2019

@alison11 mám 10tky mne 3 tehu ukázala po 10. dní už krásneho ducha ktorý sa dal odfotiť vtedy boleli aj prsia aj podbruško aj chuť bola iná. 4tehu mi ukazovalo tiež krásne čiarky celkom aj lieky boli hneď nasadené na udržanie. A skončilo to v6t... 5 tehu mi ukázalo ducha až deň kedy mala prísť mrcha a toto som zvedavá kedy ukáže ak má čo ukázať 😞 mám zlého tušáka že asi z toho nič nebude ako to bolo pri štvrtom a piatom tehu teste .. preto som sa rozhodla merať teplotu tento ciklus

zuzik5891
3. jún 2019

@alison11 no keby bola chýba len v morfológii... počte či tvare tak to by bolo super...na fragmentáciu vraj nieje nič... kamoška mi dala zoznam vitamínov ktoré by to mali zlepšiť no naše číslo je veľmi vysoké...a aj keď sa to upraví tak aj napriek tomu bude to číslo vysoké

zuzik5891
3. jún 2019

@fany051081
@martinade ja som si už povedala že ak nám genetika dopadne dobre a na nič sa nepríde tak možno skúsime aj snažilkovať...no v našom prípade aj to je beh na dlhú trať keďže môj je doma len cez víkendy...na teraz sme skončili... dnes si dám pohár...dva...vínka a vyplačem sa... minulý neúspech má tak veľmi nevzal lebo sme mali mraziačika...teraz je to úplne iné...

zuzik5891
3. jún 2019

@kakatulik ďakujem❤️❤️... stále si vravím že možno je xy párov ktoré ani len netušia že majú zlú fragmentáciu a napriek tomu určite zdravé detičky majú...

alison11
3. jún 2019

@kakatulik Tak držím palce aby všetko bolo tak ako by vám vyhovovalo najviac 🙂

@mariska1989 Moc držím palce aby sa dočkali zdravého babuliatka.
@zuzik5891 ☹ uf tak to neznie dobre a iné reprodukčné centrum ste neskúsili zatiaľ? Nám gyn. veľmi odporúčal Brno.

martinade
3. jún 2019

@zuzik5891 :( 💗

kakatulik
3. jún 2019

@zuzik5891 presne tak som to myslela😘

kakatulik
3. jún 2019

@alison11 dikes😉

zuzik5891
3. jún 2019

@alison11 momentálne niesú peniaze...ale tak uvidíme ako zaberú vitamíny a od toho sa odrazíme

ceklis
3. jún 2019

@zuzik5891 ach 😢 Je mi to velmi ľúto. Nie su slova, ktore by ta utešili, na toto treba len cas. Niekomu to vyjde hned na prvý krát, niekomu na 10ty. Je to vsetko ozaj boj a preto to prosim nevzdavaj! 🙏🏻 daj si teraz chvilku od toho celého pokoj, choďte na dovolenku a potom skúste znova. ❤️

mariska1989
3. jún 2019

@alison11 ďakujem ..

taily30
3. jún 2019

@zuzik5891 och zuzik, je mi to velmi luto. Neviem, co viac napisat. Nestracaj nadej, na nase sme cakali 10 rokov. Nadej umiera posledna. Myslim na teba

zuzik5891
3. jún 2019

@taily30 viem moja...je tu určite oveľa viac báb čo sú na tom horšie no akosi to vo mne vnútorné hádže... chodím po dome a neviem čo by som robila... vôbec nemám cieľ...idem vysávať a pokým vezmem vysávač do ruky tak si sadnem a zasa len premýšľam...a takto to ide dookola 😞

taily30
3. jún 2019

@zuzik5891 to dobre poznam, musis sa s tym popasovat. Bude to chvilu trvat, ale ako vsetky vieme, ze si silna osoba, ved cim vsetkym si si v kratkej dobe presla, to je aj na kona vela. V tomto momente si ale nerob ziadne plany/ciele, ...aspon chvilu nechaj vsetko len tak, ak mate pekne, chod si lahnut na slnko, dobije ta.. bud trpezliva

ikonica
3. jún 2019

Akurat som dosla z pohotovosti... Isla som vencit psicu, zarozpravala som sa s nejakym pankom len co som vysla z bloku a ta moja psica neco zbadala, asi vevericku ci ineho psa, neviem... A tak ma potiahla, ze som skoncila nacapena na chodniku ako na supermana... S vybitym dychom, zacala som kricat a revat zo soku a strachu o babo... Spadla som na brucho, buchla si hlavu, ruku prsia... Volali mi zachranku... A viezli ma rovno na gyndu, lebo ostatne vyzeralo v poho, len som bola v soku... Tak ma prezreli, babo je v poriadku, riadne si poskakovalo v bruchu (konecne som ho videla hybat sa na sone) aj srdiecko som pekne videla.... Pozreli ma este odspodu... Nekrvacam, vsetko vyzera byt ok, mam vraj nizsie placentu tak sa mam tak ci tak setrit... Chceli si ma nechat na pozorovanie 4 dni, ale nakoniec sme sa dohodli, ze pojdem domov a keby nieco mm ma dovezie... Ufff to boli soky.... Musim tu nasu psicu trosku viac pocvicit a hlavne, ked som s nou, mat ju pekne pri nohe, ked s niekym kecam... Je to este stena stale... Nemoze za to... Ale silu ma riadnu teda... Ma 22 kg, ale ked nie ste pripravene na ten tah.... No.. Drzte palce nech je to ok a poucte sa z mojej chyby... Inac mala som malu kabelu a v nej vodu... Ako som padla flasa sa vyliala a vyzeralo to na chodniku ako by som sa pocurala alebo mi praskla voda 🤭.... Chvala bohu nic z toho to nebolo... No tak idem ja kludorezimovat 😉

evita2176
3. jún 2019

@zuzik5891 to je mi velmi luto Zuzi :( tazko sa najdu slova alebo nieco povie ked ty si v tej situacii a mi si to ani predstavit nevieme ako ti je :( hlavne vela nepremyslaj a oddychuj..daj so aj 3 pohare alebo aj flasku ak ti to pomoze ;)

zuzik5891
3. jún 2019

@taily30 škoda že priateľ nieje doma každý deň... tak by som sa s ním teraz potrebovala porozprávať...😞...ale dám sa do poriadku... možno nie hneď ale určite ...

81anina
3. jún 2019

@ikonica pre pana jana 😲 som rada ze ste v poriadku ! asi by som sa uz bala ist s nou von...🙈🙊

zuzik5891
3. jún 2019

@evita2176 tak veľmi by som chcela aby bol toto len sen...ozaj...a ja sa zobudím a všetko je v poriadku...ale nebudem nad tým toľko trápiť.. vôbec si tým nepomôžem...

ikonica
3. jún 2019

@81anina och nie, ona je este take tutulum trosku, musime ju pocvicit... Moja hlupost, ze som nedavala pozor... Toto bola riadna lekcia pre mna... Mozno sme ani zachranku nemuseli volat, ale bola som v riadnom soku, klepala sa... A teraz poobede su u nas zapchy... Bez hukacky by sme tam neboli za par minut ale za viac ako 3/4 hodiny a to mame pohotovost relativne blizko... Nasej Zive vdacim za vela, mozno som vdaka nej konecne otehotnela... Odtiahla mi myslienky inde, zabezpecila viac pohybu... Adoptovali sme ju od pani, ktora bola na rizikovom... Priniesla nam tehubacila... Nehnevam sa na nu ani troska, ale na seba, ze som nedavala pozor...

zuzik5891
3. jún 2019

@ikonica no až zle sa to číta... verím že je všetko ok...a keď ťa tak dôkladne prezreli tak o tom ani nepochybujem...dávaj na seba a prcka pozor...🙏🍀❤️

ikonica
3. jún 2019

@zuzik5891 dakujem... Musim byt pozornejsia, ked som s nou...

Je mi luto, ze vam to nevyslo.. Skus nejako vytesnit tu info o fragmentacii... Ako tu uz niekto pisal, vacsinou ani netusime ako su na tom nasi muzi po tejto stranke a ono a moze to byt skutocne zle, ale aj tak sa zadari... Asi este nebol ten spravny cas.. Nefixujte sa na to, ze vam povedali, ze sa to prirodzene nepodari... Uz bolo x takych parov a x zazrakov... Len neprestante verit v tie zazraky ;)