Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ikonica vyskusam.... akurat som sa vratila z akupunktury, kde som tej ženskej hovorila, ze mam negativne testy a dnes z prace ku nej som zacala spinit. Tak ma napichala bodmi na podporu otehotnenia plus body aby som nekrvacala, nespinila. Taka som bola zničena a toho spinenie a negativnych testov a dojdem domov a vidim 2 duchov. Ale beriem to s rezervou... zajtra otestujem mamatestom.
@ikonica ja toho psíka chápem 🙂 veď je mala a hráva ako dieťa, to musí byt iná sranda veveričky naháňať 👍🏻 Len dávaj pozor, ja by som asi od strachu ani nevedela čo spravit. Bože môj, inak to už pekne ubehlo, že 18tt??? To kedy?
K dr sa chystam v piatok na krv a uvidím kedy bude sono, asi až o dva týždne. Inak sa mi tam vôbec nechce ísť :( toľko toho čo čítam... ale viem, že toto nijako neovplyvním a musím byt nohami na zemi. Tak veľmi by som sa už chcela tešiť na to malé 😍
@ceklis no ani ja neviem ako a o chvilu bude polovica za nami 🙂 ja sa na psika vobec nehnevam, len na seba, moju nepozornost...
Musis to brat tak, ze si urobila vsetko pre to, aby bolo dobre... Mas lieky, beries ich, snazis sa byt v klude... Ostatne nevies ovplyvnit.. Musis len verit, ze bude dobre... Na pn ta nedaju?
Inac podla ms som 17+1 ale babo je zas o tyzden vacsie.. Ono tak asi narazovo vyrastie, potom si da pauzu a potom zas narastie...
@ikonica veď jasne že psík za to nemôže. Len človeka by to asi ani nenapadlo, že to takto môže dopadnút. 🙈
Našťastie nemusím na pn. Som doma, mám kľud a robím len keď sa mi chce. Je to take komplikovane, ale snáď to dopadne dobre ☺️ Ja som akurát vo výpovednej dobe, po rodičovskej ma vyhodili z práce a tak som doma. Mám takú menšiu robotu pomimo do júna a potom kľud.

@martinade matka ja som tak mala na 10 dpo nič a potom keď som naň kukla o dva dni neskôr bol tam 👻 tak šanca je urciteee