icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mariska1989
5. jún 2019

@ja197 Tá teplota včera čo bola ráno nižšie ako predvčerom a dnes Môj graf vyzerá jak Tatry ..test som robila a vyzera byt takto

alison11
5. jún 2019

@bubu4125 Ovu test som dostala ako grátis k tehu testom nejdem ovu viac kupovať.neviem práveže ms chodí na 28-38dc najčastejšie na 32dc a to je dnes. takže budem musieť čakať kým sa ms nespustí prípadne budúci piatok zájdem ku gyn. ak nedorazí ms.

alison11
5. jún 2019

@mariska1989 Tvoj test je ako môj niečo akoby sa rysovalo.

mariska1989
5. jún 2019

@alison11 .. Hej niečo tam je ale strašne sa to zle fotí , ďalší chcem urobiť až v sobotu alebo v nedeľu ....
A dnes som bola u ženskej novej čo som mala vstupnú prehliadku a robila mi vlastne aj zospodu sono myslíte že by už niečo ako naznak nastávajúcu tehotenstva videla

alison11
5. jún 2019

@mariska1989 jedine tak vysokú sliznicu. Na kedy nečakáte ms? Ja keď mi ms meškala min. mesiac týždeň nevidel nič o 3dni došla ms a to mi aj test dal tam urobiť so sestrou lebo sa mu zdalo že keď mám vysokú sliznicu môžem byť tehotná.proste ms musí meškať 1-2týždne aby bolo vidieť aj emryjko nie len vak. Preto kým nebudem mať riadne // a neubehne týždeň od silného testu ani nejdem zatiaľ ku gyn.

mariska1989
5. jún 2019

@alison11 v nedeľu by nemala prísť😂🙏 No ja som Pri treťom tehu bola až keď som bola v 6týždni 4te tehu som šla deň kedy som mala dostať ms kedy som mala aj test pozitívny aby mi nasadila lieky lebo mi kázala že ma hneď dobehnúť No ale teraz mám inú lekárku tak neviem čo a ako

flora2511
5. jún 2019

@alison11 bodaj by si mala pravdu 😘 Ešte musím asi tie 2-3 dni počkať. Prečo myslís, že neklesne? Teraz môže už každým dňom ísť dolu, nie?

alison11
5. jún 2019

@mariska1989 Aj ja mám iného gyn. predošlý mi hneď nasadil Duphaston keďže medzi nimi mi 2x odišli v 5-6tt a vlani v 10tt. Vlani som magnéziami ja zadržiavala teraz neberem max. 1x magnézko keď ma nohy bolia od kŕčových žíl z tepla ináč nič a stále čakám ako bude bt a testy silnieť či sa to pohne dopredu alebo príde ms. nechcem sa zbytočne tešiť dopredu a behať ku gyn.Tak uvidím posledný termín ms bude v utorok tak uvidím dovtedy čo bude.
@flora2511 lebo pekne ide hore a aj ip si mala podľa grafu to sedí na tehotenstvo.

flora2511
5. jún 2019

@alison11 ver mi, nič iné si neprajem viac. Len už sa bojím nahovárať si čokoľvek dopredu. Tieto dni budú veľmi dlhé 😅 asi ako aj tie vaše.

alison11
5. jún 2019

@flora2511 Veru tie posledné dni sú vždy najdlhšie :-/. sa vlečú,ale dúfam,prejdú raz dva.A vy už máte deti či toto by bolo prvé?

alison11
5. jún 2019

@flora2511 Na pregnology.com mi vyšlo že som len 3tt a 4dni čiže bude fajn ak počkám na utorok a vtedy spravím test to by už vtedy malo byť jasný výsledok.to som podľa voulácie posunula termín pôrodu čo by podľa poslednej ms vyšlo na 12.2.2020 + 3dni keďže ovu som nemala na 14dc ale 17dc asi tak to vyjde na 15.2,2020 a zadala som to na tej stránke a vyhodilo mi tak 3tt a 4dni.

olivia_0309
5. jún 2019

@flora2511 ahoj🙂 Mala by klesnut den pred MS alebo v den MS...ale nemusi to byt tak...mne napr. vzdy klesne az po MS🤷🏻‍♀️ A netusim preco...Ale tebe mozno uz ani neklesne😉 Nech len pekne ostane hore celych 9mesiacov🙏🏼

lucky14
5. jún 2019

@butterfly333 ahoj. Premyslam nad kupou tychto vitaminov alebo cistej materskej kasicky. Prosim ako si spokojna? Nejake vysledky? Dakujem za odpobed.

ja197
5. jún 2019

Baby ktoré užívate materskú kašičku, akú objednávate? Aká je odporúčaná denná dávka? Sú účinné aj tabletové formy?

dominika_sk
5. jún 2019

Tak som na tej pohotovosti bola lebo som začala mať vytok taky ružovy. Je to tam ❤️🍀

flora2511
5. jún 2019

@alison11 už len čakať ostáva. Držím ti moc palce aby ti to vyšlo. ❤️ My sa snažíme o prvé.

flora2511
5. jún 2019

@olivia_0309 tak nech neklesá 😁 keby len tak chcela ostať hore... Uvidíme, aspoň si otestujem ako vlastne to mám počas normálneho cyklu aby som potom mohla porovnávať. Ďakujem ti za tvoju skúsenosť.

ceklis
5. jún 2019

@dominika_sk jeeeee, krása. Dobre si spravila že si išla. Pre ten pokoj na dusi to určite za to stojí. Doma oddychuj a vyloz nohy ❤️

zuzik5891
5. jún 2019

@dominika_sk skvelá správa...tak sa teším... krásne a verím že už len pohodové tehulkovanie zo ❤️ želám 🙏🍀😘😘😘😘

ikonica
5. jún 2019

@dominika_sk jeeej parada... Aspon budes moct pokojne spat 🙂

ikonica
5. jún 2019

@ja197 ja som uzivala od swansonu a brala som dve denne...

alison11
5. jún 2019

@dominika_sk Vau super 🙂 . Držím palčeky 🙂

alison11
5. jún 2019

@flora2511 Držím palce tebe ten termín tu bude za 3dni mne ešte 5dní 🙂.

zabka1987
5. jún 2019

@dominika_sk super 🥰 aj ja som dnes išla k Dr 😊 som 6+2 tak skoro ako ty 😊 hneď som tiež kludnejsia

dominika_sk
5. jún 2019

@ceklis hej, to si piš. Keď som zbadala ten ružovy vytok naozaj mi nebolo všetko jedno
@zabka1987
@alison11
@ikonica
@zuzik5891 dufam že už bude všetko len dobre🙏🏻 Nie som sice ukažkovy kresťan, ale mala by som isť do kostola poďakovať že mi tentokrat doprial zatial zdrave tehotenstvo a pomodliť sa aby aj to ostatne bolo v poriadku🍀

kika123kika
5. jún 2019

@dominika_sk jaj super tesim sa tak uz len nech ti to vsetko dobre pokracuje ❤🍀

ikonica
5. jún 2019

@dominika_sk urob tak ako to citis... Dali ti duphaston ci si ho brala uz skor?

mariska1989
5. jún 2019

Kanálik by mi asi v negatíve neukázalo či.... 🤔

dominika_sk
5. jún 2019

@ikonica duphaston by som nemala kvoli tomu že mame v rodine problemy so žražanlivosťou krvi, ale ja hematologicke vyšetrenia nemam. Mam vysoke davky magnezia, kludovy režim a ten vytok asi kvoli tomu že prave teraz by som mala ms

ja197
5. jún 2019

@ikonica čiže to je 2g denne áno?