Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zabka1987 už v marci som rozmýšľala nad tým že kam pôjdeme v lete na dovolenku, veď ja letieť už uuuurcite nebudem môcť🙈
"Musíme" aj pri snažení všetko s mierou ale zmeniť život ešte pred 🤰 a obmedzovať sa a len sa sledovať...je psycho...ale trvalo mi to chvíľu kým som na to došla
Ako slušný človek som sa slušne ospravedlnila , nezmenila som tému tú tému ste zmenili potom už vy lebo ste začali komentovať to čo ste vôbec nemuseli.Mali ste už keď tak komentovať jej , k bazálnej teplote že po alkohole sa skôr zvýši a nie znížiť ..píšete až sa starám do seba, zaujímavé že vy robíte opak staráte sa do všetkého horšie ako svokry ..snažite sa zdvihnúť svoje ego .... Však si pite koľko chcete ja nikomu nezakazujem a ani nezakázala ktomu som to nikde nenapísala . Napísala som v 1vete že keď už niečo chcem tak určite dni nepijem , to znamená že po ovulácii aspoň tých pár dní obmedzím za to že vy ste to pochopili všetko zlé nemusíte sa hneď obúvať ... ešte napíšem že touto diskusiou končím lebo to v tejto téme nepatrí už ale aj tak budete o mne písať. uvedomujete si že to už je trápne, detinské. ak ste dospelé ženy tak s tým prestaňte lebo už sa to v tejto téme fakt nehodí...
@mariska1989 lepšie byť trápny ako sprostý 🙈 i keď si nemyslím ze som trápna . A už to nechaj tak, svoje komenty si radšej zmazala 😂 úroveň fakt.
@zabka1987 Áno vymazala som ich aby ste už s tým prestali lebo to už fakt bolo trápne to bol dôvod prečo som to vymazala lebo niektoré ste sa zachovali jak pubertiačky ale to nejdem komentovať tejto téme to už fakt nepatrí .. A to sprostý dúfam že si narážala na seba lebo jak si neuvedomuješ urážka na cti je trestný čin len pre informáciu... Túto skupinu aj tak opúšťam o teplote viem všetko. A keď by niečo tak napíšem jednej pani ktorej som už písala párkrát a nedala som to sem sako slušný človek mi vždy pekne a slušne odpísala...
@zabka1987 ako pozerám rada urážaš.. Pre tvoju informáciu mám dosť priateľov aj posedávame . Ale nebudem sa tu zahadzovať s nejakou (....... ).
baby nevadte sa uz 😄 ja sa verejne priznam ze som si v tehu dala sem tam 1 deco peregu-fajne cervene vinko,vajcovy liker,a raz som mala chut na Leffe - cierne pivko ma trosku viac alkoholu ako klasicke to som popijala pomalicky 1 flasku tretinkovu asi 3 hodky.Teraz v tom teple ficim na rafleroch 😄Nase mimco vyzera byt ok 😊Zas ja by som si cigu nezapalila😨
@mariska1989 vies my sme tu taká veľká rodinka a ak je aj téma grafy píšeme si o všetkom možnom nielen o teplote takže nebude nám vadiť keď sem nebudeš prispievať aspoň to nebudeš musieť zmazať 😂😂 tak zbohom
Ahojte zienky. Tak moj boj sa skoncil :( po pol roku snazenia sa toho musim vzdat minimalne zas na pol roka kvoli chorym plucam a nasadenej silnej davke kortizonu :(
Prajem vam vela tehotenskych bacilov a nech sa vam vsetkym splni sen.. budem vas nadalej sem tam sledovat a tesit sa s vami z kazdeho pozitivneho testu.
Ja som dnes nemerala nespala som celú noc a ani sme neboli doma tak zajtra pridám graf budem 10 dpo
@zabka1987 aj mne zvysoval clostil pred ovu pocas brania aj po kym prisla ovu som mala vyssie teploty...Zobudila som sa rano ze idem zmerat teplotu a kym som chytila teplomer do ruky tak som dostala brutalny naval tepla tak preto vyssia teplota 😕tie navaly boli hnusne aj dez den..

@zabka1987 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 fakt už trápne