icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mariska1989
9. jún 2019

@zabka1987 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 fakt už trápne

bubu4125
9. jún 2019

@zabka1987 iste ze sa netrapim. Tvari sa, jak keby to bol nejaky zlocin. Pritom si myslim, ze normalna vec. To, ze to nikto nespomenie, neznamena, ze to ani nerobi. Zivot treba zit. Keby sa mam obmedzovat a zit len pre ,,mozno tehotenstvo,, asi by som prisla o nervy.

sandyka90
9. jún 2019

@zabka1987 už v marci som rozmýšľala nad tým že kam pôjdeme v lete na dovolenku, veď ja letieť už uuuurcite nebudem môcť🙈
"Musíme" aj pri snažení všetko s mierou ale zmeniť život ešte pred 🤰 a obmedzovať sa a len sa sledovať...je psycho...ale trvalo mi to chvíľu kým som na to došla

zabka1987
9. jún 2019

@sandyka90 nevadí, stane sa to veľa ženám a tak isto aj mne hlavne ze si si to uvedomila 😊 ono niekedy treba svoj čas na to. Hlavne si život užívať kým sa dá, potom už naozaj prídu obmedzenia 😊

zabka1987
9. jún 2019

@bubu4125 presne tak, no ocucudve chce byť iba múdra. Žiaľ aj také sú 😊

bubu4125
9. jún 2019

@zabka1987 ale inac sa tu rozputala riadna diskusia 🤣 niekde som zachytila, ze uz sa nepise o grafoch, praveze moja otazka smerovala k ovplyvneniu BT, cize graf. A prave ona zacala uplne inu temu. 🤣🤣🤣🤣

mariska1989
9. jún 2019

Ako slušný človek som sa slušne ospravedlnila , nezmenila som tému tú tému ste zmenili potom už vy lebo ste začali komentovať to čo ste vôbec nemuseli.Mali ste už keď tak komentovať jej , k bazálnej teplote že po alkohole sa skôr zvýši a nie znížiť ..píšete až sa starám do seba, zaujímavé že vy robíte opak staráte sa do všetkého horšie ako svokry ..snažite sa zdvihnúť svoje ego .... Však si pite koľko chcete ja nikomu nezakazujem a ani nezakázala ktomu som to nikde nenapísala . Napísala som v 1vete že keď už niečo chcem tak určite dni nepijem , to znamená že po ovulácii aspoň tých pár dní obmedzím za to že vy ste to pochopili všetko zlé nemusíte sa hneď obúvať ... ešte napíšem že touto diskusiou končím lebo to v tejto téme nepatrí už ale aj tak budete o mne písať. uvedomujete si že to už je trápne, detinské. ak ste dospelé ženy tak s tým prestaňte lebo už sa to v tejto téme fakt nehodí...

zabka1987
9. jún 2019

@mariska1989 lepšie byť trápny ako sprostý 🙈 i keď si nemyslím ze som trápna . A už to nechaj tak, svoje komenty si radšej zmazala 😂 úroveň fakt.

zabka1987
9. jún 2019

@bubu4125 neviem, či by to mohlo ovplyvniť teplotu to asi nie veľmi ci? No a ona to teda prehnala ako keby neviem, čo sa stalo. Život sú treba užívať kým sa dá a dat si, ale ona možno nemá s kým 🙈 veľmi by som sa ani nečudovala prečo

mariska1989
9. jún 2019

@zabka1987 Áno vymazala som ich aby ste už s tým prestali lebo to už fakt bolo trápne to bol dôvod prečo som to vymazala lebo niektoré ste sa zachovali jak pubertiačky ale to nejdem komentovať tejto téme to už fakt nepatrí .. A to sprostý dúfam že si narážala na seba lebo jak si neuvedomuješ urážka na cti je trestný čin len pre informáciu... Túto skupinu aj tak opúšťam o teplote viem všetko. A keď by niečo tak napíšem jednej pani ktorej som už písala párkrát a nedala som to sem sako slušný človek mi vždy pekne a slušne odpísala...

mariska1989
9. jún 2019

@zabka1987 ako pozerám rada urážaš.. Pre tvoju informáciu mám dosť priateľov aj posedávame . Ale nebudem sa tu zahadzovať s nejakou (....... ).

81anina
9. jún 2019

@bubu4125 z vlastnej skusenosti 3 stamprle likeru podla mna vyrazne neovplyvnia,no raz sme popijali cely vecer do noci a teplota sa mi zdala vyssia tak som dala poznamku alkohol a nebrala moc do uvahy.No a raz na chate aj bez spanku do rana to som vynechala meranie ☺

zabka1987
9. jún 2019

@mariska1989 dobrú noc

81anina
9. jún 2019

baby nevadte sa uz 😄 ja sa verejne priznam ze som si v tehu dala sem tam 1 deco peregu-fajne cervene vinko,vajcovy liker,a raz som mala chut na Leffe - cierne pivko ma trosku viac alkoholu ako klasicke to som popijala pomalicky 1 flasku tretinkovu asi 3 hodky.Teraz v tom teple ficim na rafleroch 😄Nase mimco vyzera byt ok 😊Zas ja by som si cigu nezapalila😨

81anina
9. jún 2019

oprava: radleroch 😀

ereska
9. jún 2019

@mariska1989 vies my sme tu taká veľká rodinka a ak je aj téma grafy píšeme si o všetkom možnom nielen o teplote takže nebude nám vadiť keď sem nebudeš prispievať aspoň to nebudeš musieť zmazať 😂😂 tak zbohom

zuzik5891
9. jún 2019

Pánečku... Ženy...tu taká rozprava hodná vzbury v parlamente a ja som tu celý deň nebola?...🤦😂
Tak na odľahčenie a vrátenie diskusie do starých koľají...dnes som začala merať BT a pevne verím že konečne sa ovu dostaví 😘

evita2176
9. jún 2019

Ahojte zienky. Tak moj boj sa skoncil :( po pol roku snazenia sa toho musim vzdat minimalne zas na pol roka kvoli chorym plucam a nasadenej silnej davke kortizonu :(
Prajem vam vela tehotenskych bacilov a nech sa vam vsetkym splni sen.. budem vas nadalej sem tam sledovat a tesit sa s vami z kazdeho pozitivneho testu.

bubu4125
9. jún 2019

@zabka1987 neviem, fakt ma to zaujalo. A teda som to pripisovala tomu vcerajsku. Ale teda alko zvysuje teplotu. Rano sa ozvem, ci padam ci stupam.
A nenechajme si kazit vecer nou. 😉

ereska
9. jún 2019

@evita2176 ach to mi je moc ľúto neboj preliecis sa budeme sa čoskoro tešiť z tvojich //

bubu4125
9. jún 2019

@81anina ako keby sa vyrazne nezmeni teplota, tak kaslem na to. Len mi to pride cudne, 25DC este skoro na pokles pred ms. A zas alko zvusuje. A zase na implantacny pokles uz neskoro. Rano uvidim, co sa ukaze.

ereska
9. jún 2019

Ja som dnes nemerala nespala som celú noc a ani sme neboli doma tak zajtra pridám graf budem 10 dpo

ereska
9. jún 2019

@rula ahoj ako graf ako pokracujes aj budeš testovať

81anina
9. jún 2019

@bubu4125 no tiez som na tom ze alko zvysuje teplotu...ten pokles asi bude pred ms asi sa z nejakeho dovodu skrati lutealna faza...

bubu4125
9. jún 2019

@81anina myslis, ze po Clostile a Pregnyle sa moze skratit faza? Minuly mesiac mi Clostyl predlzil o 5dni.

81anina
9. jún 2019

@bubu4125 Tak to neviem ja som to brala tiez a mne ju skor predlzilo 😕

zabka1987
9. jún 2019

@bubu4125 moja skúsenosť teraz česť a tiež som mala clostil a veru 12-13-14 Dpo mi teplota padala a tehotná som. To ten clostil práveže teploty úplne rozhadze lebo keď ho berieš teplotu prudko zvyšuje

81anina
9. jún 2019

@zabka1987 aj mne zvysoval clostil pred ovu pocas brania aj po kym prisla ovu som mala vyssie teploty...Zobudila som sa rano ze idem zmerat teplotu a kym som chytila teplomer do ruky tak som dostala brutalny naval tepla tak preto vyssia teplota 😕tie navaly boli hnusne aj dez den..

evita2176
9. jún 2019

@ereska dakujem ti veľmi pekne... sama v to pevne dufam a verim nakolko uz pocujem tikanie :D

bubu4125
9. jún 2019

@zabka1987
@81anina tiez mam navaly a strasne a este toto teplo do toho. Cize sa nejak nemam spoliehat na BT?