Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@alison11 ja by som mala muza poslat na spermiogram. Dva mesiace liecby u mna uspesne, krasne foliky a predsa nic. Aj ked 1,5roka dozadu sa podarilo. Nasadim mu zinok. A ja si objednam ten ProBalance. A do jesene to dame 😁
@sandyka90 😔 ja praveze tento cyklus klud, jedine brusko boli. Ale graf mas krasny, len nech sa drzi dalej.
ahojte baby, ozyvam sa po 2t. bola som u gynekologa, hormonalny profil mam ok, spermiogram ok, ale radost dlho netrvala- mal mi robit folikulometriu ale namiesto toho mi nasiel na vajecniku 4cm "utvar" (nie cysta), tak bol z toho sokovany, ze to z nicoho nic narastlo za 2 mesiace :( lekar vyzeral dost nervozny, tak som ostala psychicky v koncoch. na folikuly sa vykaslal, ani ich uz nepozeral. zajtra idem na krv, budu mi brat tumormarker CA125. som uplne na dne. dufam, ze "len" myom
Baby. Bral niekto z vás Kotvičnik? Píše sa na ňom, že je pre ženy aj pre mužov... Čo nanho poviete? Ake dávkovanie tam má byť
@julianka007 ja beriem aj moj manzel. Maju sa brat dve tabletky vecer...manzel berie od zaciatku iba jednu, ja som brala dve, no po 3m som tiez ostala pri jednej, lebo nejako sa obvam estrogenovej dominancie kedze u zien dviha estrogen...a ja ho mam celkom dost.
@julianka007 ano 😉 tam je uvedene ze sa odporuca 3t korvicnik a potom DAA (u muzov) ale ja mu to nekombinujem a ani neplanujem zatial. Uz aj tak ma dost z toho ze toto a Macu berie, plus zinkosel.Ale ozaj neviem posudit ze ako posobi zatial ani umanzela, a kedze ja beriem toho vela ...no celkovo sa mi HP veeelmi pekne upravil od januara,takze asi kombinacia vsetkeho ale samotne kotvocnik neviem🤷🏻♀️ Beries nejake doplnky?
@olivia_0309 a cez MS pauza? Ja mám teraz iba vitex a Kotvičnik ... A samozrejme kyselina listová
@julianka007 nie ja to uzivam vkuse bez pauzy😉 Nikde som sa nedocitala o pauze
@81anina dakujem pekne
narastlo mi to odkedy beriem vitex :( zrejme nahoda, ale uz to nejdem brat.

@bubu4125 ani ja nic nevidim...tak dalsi cyklus sa snad podari 🍀