icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alison11
12. jún 2019

@pasikavamacka Moc držím palce aby to nebolo nič vážne :-/.

lucya_n
12. jún 2019

Ahojte, skúsim ešte raz... Je podľa vás ovulácia vyznačená dobre? Moc tomu nerozumiem, 18-ty deň to bolo minulý mesiac, tak či to robí priemer alebo ako to ráta, lebo vôbec som nemala pocit že by bola vtedy
Ďakujem za odpoveď ❤️

bona69
12. jún 2019

@lucya_n 18teho si mala najnižšiu teplotu,preto ti tam vyznacilo, tak buď bola toho 18teho alebo 19teho pri podmienke 3a6,a teploty po ovu som mala ako ty keď som bola tehu, 37som nikdy nemala, držím palce

kakatulik
12. jún 2019

@sisullii tooo je normálne. Teplomerom sa to tam všetko schladí
Treba zapisovať prvú teplotu.

sisullii
12. jún 2019

@kakatulik dakujem ti velmi pekne 🙂

bubu4125
12. jún 2019

@alison11 no ja tiez hlasim 1DC. Aj ked este sa mi to strieda, raz jasna, raz tmava a raz nic. Ale do vecera sa to rozbehne jedna radost.

alison11
12. jún 2019

@bubu4125 Uf tak to budeme mať naraz 🙂 a ty mávaš aké dlhé cykly?

pasikavamacka
12. jún 2019

@alison11 dakujem. videla som tvoj pozitivny test, no nechapem, ked si dostala MS. mozno predsa tehu napriek ms?

bubu4125
12. jún 2019

@alison11 od 26 do 30. Naposledy z Clostilu 32dni.

evi38
12. jún 2019

@lucya_n ahoj 🙂 ja by som dala ovu o deň neskôr 🙂

lucya_n
12. jún 2019

@bona69
@evi38 tiež si myslím že je to pravdepodobnejšie, aj keď som do včerajška myslela že tento cyklus je bez ovulácie, aj kvôli tomu že tie teploty mi prišli s minimálnym rozdielom , a navyše som nemala žiadne z ostatných príznakov (ako bolesť alebo hlien) čo mávam bežne. Takže uvidím, no nedávam veľkú nádej tomu že z toho čosi bude, zrovna tie dni manžel ani nebol doma takže smola. Ale ďakujem za radu 🙂

havranka31
Autor odpoveď zmazal
julianka007
12. jún 2019

@havranka31 ja mám záujem...

havranka31
12. jún 2019

@julianka007 ok, dohodneme cez spravy ;)

alison11
12. jún 2019

@bubu4125 Tak potom ani ty nemáš pravidelnú :-/
@pasikavamacka Nie zrejme bolo chybné vieš môj muž min. mesiac aj zváral a zváranie nerobí spermiám dobre a on aj v roku 2010 mal len 40% životaschopných spermií teraz začal E 400vku brať od včera každý 2deň tak Verím,že potom sa podarí po ňom. Ako aj chalani sa podarili z e vitamínom.

pimar
12. jún 2019

@sisullii zapis si radsej prvu nameranu teplotu. Mne sa tiez par krat stalo ze som merala dva krat po velmi kratkom case a ukazalo mi rozne teploty,je to pre mna zahada😅

sisullii
12. jún 2019

@pimar dakujem, zapisala som prvu teplotu, tiez je to pre mna zahada 🤔

bubu4125
13. jún 2019

@alison11 no tak mne len dnes zacal cyklus. Idem volat gyn, ze co dalej.

alison11
13. jún 2019

@bubu4125 Držím palce,teda aby tento cyklus bol u vás úspešný.

pimar
13. jún 2019

Prosim,nema tu niektora z vas ukazku BT grafu pri uzivani progesteronu? Len ma zaujima,ci su tie teploty uplne nesmerodajne a realna teplota bude az po uziti poslednej tablety(ja uzivam 16.-25.den) ? Moj graf prikladam...

ereska
13. jún 2019

@alison11 ahoj a ty od vtedy si test nerobila možno ms v tehu

alison11
13. jún 2019

@ereska Nie ms v tehu isto nemám lebo riadne sliznica odchádza z krvou, aj kŕče a bolesti som mala včera.A všetky príznaky vymyzli.

ereska
13. jún 2019

@alison11 to mi je ľúto ten reštike vyzeral super

alison11
13. jún 2019

@ereska Nuž u mňa sa to stáva keďže muž nebral vitamín a aj zváral tak to tak aj dopadlo,ale už začala brať E vitamín tak Verím,že keď prejde ten čas čo trvá na regeneráciu spermií tak sa to aj podarí 🙂

lucya_n
13. jún 2019

Ahojte, som tu opäť, dnes mi o dosť posunulo deň ovulácie, takže som zmätená, myslíte že je to takto ok?

andrejocka14
Autor odpoveď zmazal
ereska
13. jún 2019

@andrejocka14 áno po ms je najlepšie v pošve presnejšie ako v ústach ráno pred vstanim z postele vždy v rovnakú hodinu

ereska
13. jún 2019

@lucya_n ovu testy nerobíš?

lucya_n
13. jún 2019

@ereska nie nerobím..

ja197
13. jún 2019

@lucya_n podľa mňa bola 19dc...nemáš ani hlien ani nič zaznačené, preto FF nevie určiť presne kedy bola...