icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kakatulik
14. jún 2019

@ereska ach jooo raz to zu musi klapnut...😘

taily30
14. jún 2019

@ereska velmi sa s tebou tesim Darinka!!!!

olivia_0309
14. jún 2019

@ereska gratulujem🍀Tesim sa s tebou a drzim prsty nech je vsetko vporiadku az do konca✊🏼❣️

alison11
14. jún 2019

@ereska Gratulujem 🙂

rula
14. jún 2019

@ereska gratulujem, to je uuuzasna spravícka.
Ja sa nepripojim, dnes som nečakane 1DC, teplota stále dolu, cyklus bol anovulacny.. Budem sa za Teba modliť nech ste zdraví. 🍼

selinaliana
14. jún 2019

@veja28 preyo sa pytam lebo to su kortikoidy ta som zsskocena

pasikavamacka
14. jún 2019

@selinaliana veru to by aj mna velmi zaujimalo, preco kortikosteroidy len tak pre istotu davaju, ked to je riadne svinstvo. jedine ze by mala nieco autoimunne, kedy vlastne telo utoci na zarodok

ikonica
14. jún 2019

@pasikavamacka mne to napr navrhovali (na reproimuno) kvoli tomu, ze som mala zvysene protilatky voci embryu... Ale nakoniec som to nebrala.... V car mi povedali, ze sa mam na tu info vykaslat, ze je to len mierne zvysene... No na druhej strane povedali, ze ak by sme sli do ivf, tak nasadia asi aj prednison ci medrol... Trosku si to protireci ale.... Som rada, ze som to nemusela brat....

butterfly333
14. jún 2019

@ereska mooooc gratulujem a prajem všetko dobré

kika123kika
14. jún 2019

@ereska gratulka 😍

dolynkag
14. jún 2019

@ereska Veľmi veľmi veľmi ti držím palce nech to už dozre dopadne drž sa

ereska
14. jún 2019

@taily30
@olivia_0309
@alison11
@rula
@butterfly333
@kika123kika
@dolynkag baby ste všetky úžasné toľko palcov tak to musí vyjsť ďakujem vám

butterfly333
14. jún 2019

@ereska musí to už konečne vyjsť. Ja som to už zabalila v máji som bola na reprodukčnuj imuno tak čakám na výsledky. Už ma to nebaví celé to snaženie aj keď to už pár mesiacov neriešim.

ereska
14. jún 2019

@butterfly333 možno práve teraz to vyjde veľa žien sa na to vyprdli a potom bum aj keď viem aké to je ťažké všetkým vám to prajem ani ja ešte nemám nič vyhrate dlhá cesta predomnou no treba veriť a s božou pomocou budem veriť v šťastný koniec

monu66
14. jún 2019

@ereska tisko gratulujem a drzim silno palce k dotiahnutiu do uspesneho konca 🙂

veja28
15. jún 2019

@selinaliana
@pasikavamacka
@ikonica Baby netusim preco presne mi dal aj toto ako som. pisala aj mi to vysvetloval teda co to je comu som vtedy nepochopila strasne odborne to povedal.. dufam len ze moj dr. vie co robi.. ties som citala ze je to svinstvo na nete ale kedze mi to dal ja to brat budem... no ale ako ste pisali vy ze sa to dava ked telo matky utoci na plod.. je to len moj odhad netusim ani ci dobre napisem alebo napisem uplnu hlupost ale nemoze to mat eventualne suvis s tym ze mam 0- a partner +krvnu skupinu? (po porode prvej mi boli pichnute aj tie protilatky ale zrejme bolo nieco zle lebo som s toho dostala horucku a zimnicu netusim) po prvom MA mi to nepichli v nemocnici a po 2hom uz ano ale to som bola u svojho dr. na jednodnovke) takze fakt netusim preco ich mam nasadene povedal ze pre istotu ale myslim ze keby to malo viac ublizit ako pomoct tak mi to neda..

butterfly333
15. jún 2019

Môže byť v deň ms takýto ovu? Viem nieje pozit samozrejme na tehu nič. To som len skúsila lebo ideme na oslavu.

ja197
Autor odpoveď zmazal
ja197
15. jún 2019

@butterfly333 ja vidím aj na tehu 🙏🙏🙏🙏

olivia_0309
15. jún 2019

@butterfly333 aj mne sa na nom nieco mari😍 a inak mozes mat taky ovu test, ja to mavam obcas ked mam ovu tesne po MS😉 Ak mas rozhadzany cyklus tak ano🤷🏻‍♀️

ereska
15. jún 2019

@butterfly333 no ja vidím tiež aj na tehu ja som tak mala a keď som ho podsvietila lampasom bola pekne vidieť podľa mňa ms nepríde a to čo som ti písala že keď sa na to vykasles vtedy to príde vizera že je to tu držím moc päste

zuzik5891
15. jún 2019

@butterfly333 ale aj na tehu je dúšik ❤️

kakatulik
15. jún 2019

@butterfly333 cacuuus,ale ja vidim ducha na tehuuu🙏🙏🙏🙏🙏uvidime ci pride ms.....😉

butterfly333
15. jún 2019

@kakatulik baby ale noo ved pozrite lepšie nič tam nedeje. A neboli vôbec pri sebe práve naopak boli od seba tie testy. Dnes som 30dc no ms príde ved uvidím a nebolo to z prvého ranného moču.
@ereska
@olivia_0309
@ja197

kakatulik
15. jún 2019

@butterfly333 ved vyckaj,ale ja to nevidim az tak beznadejne.👍🙂

ereska
15. jún 2019

@butterfly333 veru aj v negative vidieť 😉

martinade
15. jún 2019

@butterfly333 vidim ducha 😍

butterfly333
15. jún 2019

@martinade ale baby neblaznite ved ja tam naozaj nič nevidím a popravde teraz by som tehu nechcela byť nemám ešte výsledky z reprodukcnej imuno a je strašne teplo.😁

butterfly333
15. jún 2019

@zuzik5891 to na tehu bude asi len kanalik

dolynkag
15. jún 2019

@veja28 Ja mám nula + a manžel má 0-som žiadnom tehotenstve tieto lieky nebrala takže to nebude kvôli Krvnej skupine ale asi kvôli tej imunita lebo neviem