icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

adamnela
9. sep 2014

Dobre ranko babule..
Tiež prajem Martinkam všetko najkrajšie a najlepšie k dnešným meninkám a hlavne najviac to malé prtatko 😉
@rybkaa tak hovoris, ze tieto testy o ničom hm? A preco? Su moc citlivé, ci?
A tiez čakám na testiky, tak šup šup sem s nimi..

zuzulienocka77
9. sep 2014

@senta_sofia 😀 😀 😀

mawiya
9. sep 2014

moje krásne dievky. ráno som test nerobila, bo som robila večer a čiaročky sú. tak teda urobím o dva dni, či silnie či nie. ale teplota išla naspak hore. tak hádam bude dobre. http://www.fertilityfriend.com/home/3aa4f7
Baby moje ja stále nechcem veriť. je to môj 31 cyklus merania. dosť si myslím.
Ďakujem krásne všetkým za meninkové blahoželania a @rybkaa Maťulík môj, tebe všetko len to najlepšie. Veď keď už máš takô krásnô meno nech si v živote šťastnučká. Už si to zaslúžiš. Cmukáň.

zuzulienocka77
9. sep 2014

@mawiya žena ty ma chceš zabiť, ale úplne 😠 , tak som sa tešila na kolajničišká preveliké. No nevadí, hádam zajtra testneš. Si si mohla dať meninový dáreček ešte 😉

rybkaa
autor
9. sep 2014

@zuzulienocka77 Ďakujem pekne, ale bruchalove zuby stále v akcii 😀

rybkaa
autor
9. sep 2014

@kubisova oki, potom napíš IP 🙂

mawiya
9. sep 2014

@zuzulienocka77 jaj kozenka moja a ja kradnem???? 😀 robila som ten večer, tak zajtra ráno jasne že urobím. aby boli tie akože dva dni medzi. ale tak ja som sa bála tej teploty. ale chvalabohu sa vyšplhala naspak. cmuky. nejaká som rozkokošená.

zarzisia
9. sep 2014

ahojte, ja tiez dnes netestujem, po zhliadnuti kolajniciek @mawiya zo vcerajska to ani nema vyznam u mna 😀 Takze sa dnes objednam ku gynekologovi, lebo som nervozna z taj cysty cim dalej tym viac. Graf takto http://www.fertilityfriend.com/home/4a8aef Pekny dnik baby a @rybkaa nech ti silnie a silnie aaaa krasne meninky baby 🙂

rybkaa
autor
9. sep 2014

@adamnela no to sú presne tie ružové, čo som ja mala, čo som ti spomínala, tie svetloružové, mne ukazovali čiaru týždeň 😀 pošlem ti foto, mám ich odložené. Ja som sa poučila, že všetko čo je z číny je na jednej úrovni, preto už len one step z UK 🙂

rybkaa
autor
9. sep 2014

@senta_sofia počuj, ty chodíš po tých obchodoch, kde sa dajú dve čiarky kúpiť? 😀 Teda už len jedna, bo jednu mám a druhá mi do páru chybuje 😀

zuzulienocka77
9. sep 2014

@mawiya ja som si tiež musela úver zobrať na testíky 😀 Ale teplotka krásna, ani sa nečudujem, že si rozkokošená 😵
@rybkaa veď včera neboli bruchalove zuby 😠 Ma nehnevkaj 🙂

mawiya
9. sep 2014

@zarzisia micka ale mna neber do úvahy, bo ja som merala len sem tam a ked sa kuknes na graf, kludne môzem byt o dva dni viacej. len pekne testuj, bo graf je super

adamnela
9. sep 2014

@mawiya hlavne, ze teplotka isla hore 😉 Super a veru dost dlho si sa namerala, tak si uz zasluzis 2 čističky moja 🙂
@rybkaa stále Bruchalove zuby? 😒
Inak ja dnes zasa pokles namiesto výskoku 😖

rybkaa
autor
9. sep 2014

@mawiya myslím si, že si ovu mala 12 dc, ni 14, aj sila čiary by tomu zodpovedala aj bolesti 🙂 no podstatný je výsledok, bars krásnu čiaročku a ten zelený chvostík je skvelý 🙂 veľmi sa s tebou teším a myslím, že si dostala ten najúžasnejší darček k maninám, ku ktorým ti tiež prajem veľa zdravíčka a nech palička silnie, bruško rastie a v máji u vás počuť plač bábätka :-*

rybkaa
autor
9. sep 2014

@zuzulienocka77 tak pre moje potešenie je na ovu teste niečo viditeľnejšie ako včera, ale to je slabá útecha, hodím foto,a le vyzerá to na kanálik skorej

adamnela
9. sep 2014

@rybkaa no ved uvidim, ked spravím dnes zasa. No musím ich minút, čo uz s nimi. A nevedela som rozdiely pri kúpe, no teraz som uz zasa o nieco múdrejšia. A posli tu foto..

mawiya
9. sep 2014

@rybkaa maťulík môj, tiež si myslím o tie dva dni skôr. a aj tá čiarka je tomu adekvátna😀 Cicula inak ja neviem prečo, ale stále si myslím, že to vyjde aj tebe aj @zarzisia . Lebo keď je už tá kate midleton tehu, čo sme my slovenky horšie? cmuky a uži si meninový dník. Ja si dnes budem užívať pri balení mojich ratolestí - idú od zajtra do školy v prírode, tak idem popakovať čo sa dá, nak je im tam dobre. 😀 😀

vejula
9. sep 2014

@mawiya no ale tie dve čiaročky su neprehliadnutelné. Do toho dnešna teplota.... gratulujem. Nech všetko ide ako má. Ved si si už odmerala svoje, odmenu si zaslužiš... 😉 😵 Tešim sa na zajtrajší testik 🙂

mawiya
9. sep 2014

@vejula Ďakujem ti krásne zlatinko. inak ked som tak prepočítavala, ak by toto vyšlo, tak by som mala presne rovnaký termín ako pri prvom. presný dátum narodenia. no to by bol "happy" 😀 😀 😀 😀

adamnela
9. sep 2014

@mawiya a na kedy by Ti to presne vychádzalo?

veroni1988
9. sep 2014

Všetkým Martinkám prajem krásny meninový deň, hlavne veľa zdravia, šťastia a čo najskôr na tehu testoch dve čiarky 🙂

mawiya
9. sep 2014

@adamnela 23. mája 😀

mawiya
9. sep 2014

@veroni1988 Ďakujeme zlatinko a tebe prajem presne to isté. Veď si zaslúžime všetky.

vejula
9. sep 2014

@mawiya na kedy to vychadza?

mawiya
9. sep 2014

@vejula 23.5. 😀

rybkaa
autor
9. sep 2014

@adamnela sedí mi šéf za chrbtom, neviem ju stiahnuť do PC z mobilu 😀 bo z mobilu mi nechce pridať

rybkaa
autor
9. sep 2014

@mawiya aspoň ušetríte jednu oslavu narodením potom 😀

senta_sofia
9. sep 2014

@rybkaa jakoze keby moc chces, cul viem vyrabat ciarkovane testy na pockanie 😀 a inak si myslim, ze ruzova fixka by mohla vyriesit tvoj problem... aj ked stale trvam na tom, ze ste tu tehule tri 😉

adamnela
9. sep 2014

@mawiya no môže byt aj 28.5 , vtedy mam ja narodky 🙂
@rybkaa preposli si z mobilu na mail, ja to tiež tak robim 🙂

lenna71
9. sep 2014

U mna tento mesiac tiez nic...dnes mam dostat...teplota capla dole ☹ tak hadam sa tym dobrym virusom nakazim a dalsi mesiac to dame 😉