icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

evita2176
21. jún 2019

@zuzik5891 endokrinologia? Hematologia
? Preco?? Mne teraz bral plucny krv na kontrolu stitnej zlazy a na imuno..HIV? :O
A vy si davate teraz chvilku pausu? Preco nechces ist viac Ivf??

zuzik5891
21. jún 2019

@evita2176 pri prvom IVF som bola prestimulovaná...to znamenalo že OPU mi spravili o 4-5 dní skôr ako plánovali... v krvi mi vybehli hladiny hormónov...vajíčka boli nedozreté...mali sme len 2 embryjká... počas kontrol mi narátali okolo 28 folikov...14 odsali a z toho sa len 3 mohli oplodniť... stálo nás to všetko skoro 3000e... predtým som mala krásnu ovu každý mesiac... teraz od februára čiže od stimulky absolútne neovulujem...
Čo sa týka endokrinológie tak aj to ak nemáš v poriadku je jednou z príčin prečo sa nedarí otehotnieť alebo donosiť bábo... hematológiu mi robili kôli tomu že v decembri som potratila a následne mi dokašľali narkózu pri laparke...zistili mi heterozigotnú mutáciu krvi...aj to spôsobuje potraty...
Vieš...ja by som to možno aj skúsila ešte no už mám strach z tých vysokých dávok hormónov...
Ale v žiadnom prípade si ma neber ako príklad...je mnoho báb ktoré majú bábo práve vďaka IVF...to len ja som mala zrejme smolu

kakatulik
21. jún 2019

@zuzik5891 Zuzi, keď sa dáš dokopy,nabehne ovu a budú peniažky,skúsila by som v Brne nativ, alebo soft. Toto sú fakt slovenské centra. Napumpovať baby hormonami,len nech su vajíčka,nech je čo mrazit,veď keď nič, príďte znova. Im sa peniaze hrnú do jesene a ty plat.

evita2176
21. jún 2019

@zuzik5891 no ja zijem v zahranici. ..ivf si budem platit sama. Stoji tu okolo 7000 :( cize je to dost..a este ked si predstavim ze to nemusi vist :( ale ked oni spravili chybu nedala si to na kontrolu?? Ved by ti mohli teraz spravit na ich Konto nie?! 😡
No endo budem vediet v stredu, tak potom uvidim ci aj vobec budem moct ist do tej laparo kedze pluca robia problemy.. nech nam boh pomaha...teda neviem ako ty ale ja som katolik a sa mi zda ze cirkev umele nepodporuje ale to je ina tema!
Dakujem ti velmi pekne!!

zuzik5891
21. jún 2019

@kakatulik presne...písala som s babami ktoré mali viac vajíčok pri o polovicu nižších dávkach hormónov...2700IU Gonalu sa mi zdá fakt strašne veľa...
Môj priateľ začal užívať vitamíny kôli fragmentácii a ak nabehne ovu tak budeme skúšať aj prirodzene...
V centre nám povedal jeden lekár že fragmentáciu neupravíme a jediné pomocou ivf môžem otehotnieť... druhý lekár z toho istého centra mi pred ešte prvým vkladom povedal že sa nemusíme vzdať aj prirodzeného snaženia...tak si vyber...a ja len čítam... hľadám... verím... modlím sa... chytám sa aj slamky... doslova

zuzik5891
21. jún 2019

@evita2176 tiež som katolíčka no nemyslím si že IVF je nejaký hriech... toľko párov túži po bábätku a nemôže ich mať...jedine že im medicína pomôže...a na druhej strane je toľko žien ktoré svoje deti pohodia do kontajnera... čo je väčší hriech... fakt je to na inú debatu ale dáš mi za pravdu že to pochopí len človek ktorý si týmto prejde... tiež mám známu...silno veriacu ktorá sa ma opýtala či nás to IVF ešte neprešlo...ale tá baba má 4 deti za 5 rokov...ona toto nemá šancu pochopiť...
Myslím si že na SVK sa spravodlivosti nedovoláš...po druhom vklade keď som si volala o výsledky mi len povedali že krv je negatívna...vysaďte lieky a dovi... už niesom perspektívna... čiže aj záujem ide bokom...

evita2176
21. jún 2019

@zuzik5891 no to veru niekto nepochopi pokial ma deticky..ja som uz o dve prisla cize viem asi ako sa citis aj ty ked do toho vsetko vkladas a nakoniec to tak bezcharakterne a sebecky necitlivo ukoncia!! 😡 Ale ved ty si tusim mala test pozitivny ze??
A take zeny co sa o seba nestaraju a nevazia si deti ktore porodili je skoda aj komentovat a spominat...to niesu zeny a vtedy rozmyslam ze preco oni ano a my co by sme dali vsetko nie 😢 smutne 😞
Takze budeme prosit Boha nech sa nad nami zlutuje a pomoze 😉

zuzik5891
21. jún 2019

@evita2176 mala som pozitívny pri prvom vklade...no nesilnel...a druhý vklad bol od začiatku zlý...trvalo to dlho...dr.nemohol ani maternicu poriadne zobrať na usg... fakticky to vložil na slepo a potom vravel že hádam to je na správnom mieste...aj ma to bolelo a po vklade som slabo zakrvácala...
Dal by Boh aby sa nám podarilo otehotnieť a donosiť zdravé bábätká🙏🍀❤️

kakatulik
21. jún 2019

@zuzik5891 no hej ale nie každá spermia má zlú fragmentáciu . Tými vitamnmi sa zlepší počet a kvalita aj tých lepších. Tiež by som to teraz nechala na náhodu. Teda keď sa dáš do normálu. Uži si leto. Držím palceky.😘

zuzik5891
21. jún 2019

@kakatulik ďakujem krásne...budem si ho užívať... už len keby mi ovu nabehla bolo by mi lepšie...❤️🍀🙏...

evita2176
21. jún 2019

@zuzik5891 ako ja by som tomu dr asi este venovala pozornost a minimalne telefonat..a urcite by som to dala na urad na kontrolu! To sa takto nerobi ze hadam to tam je! To by som mu vazne nedarovala a aj medializovala ved toto nieje normalne! Prepac ale som sa rozculila za teba! Si minies cele uspory a on povie hadam to tam je??!! Fuj 😡🤬

evita2176
21. jún 2019

@zuzik5891 urcite sa vsetko polepsi a podari sa nam!! Ja teda ovu mam pravidelne ale u mna sa nejak nedari....

kakatulik
21. jún 2019

@zuzik5891 nabehne neboj,je to celé pomylene zatiaľ.
@evita2176 určite by si nepochodila. To je bežná prax. Skúšajú. Niekedy to klapne,inokedy nie. Nemajú čas a ani chuť sa tomu venovať hlbšie...

zuzik5891
21. jún 2019

Presne ako píše @kakatulik ... nepochodila by som s akoukoľvek sťažnosťou...len si myslím že pán dr.si mohol pri zahajovaní IVF odpustiť koment že u vás sa to určite podarí...u vás je všetko v poriadku...o to väčšie sklamanie to bolo...

@evita2176 podarí sa len sa musím cez to preniesť...ja som tiež vždy krásne ovulovala...ozaj...ani merať BT som nemusela...ani ovu testy mi netrebalo...u mňa to klapalo ako hodinky...
@kakatulik jedno čo má potešilo bola správa od mojej gynekologičky po folikulometrii že vaječníky sú síce utlmené ale stále sú plné vajíčok...

evita2176
21. jún 2019

@kakatulik prepac ale je to smutne ked si niekto robi svoju pracu stylom ze mozno je to tam.. :( je to len o pristupe lekara k pacientovi si myslim..proste niekedy sa nevenuju dostatocne ...moja mienka...

evita2176
21. jún 2019

@zuzik5891 kazdopadne drzim palce nech sa vsetko zas skoro rozbehne a slape ako hodinky ;) budem nadalej sledovat ako sa dari ;) ✊✊✊✊🍀🍀🍀

kakatulik
21. jún 2019

@evita2176 ja s tebou súhlasím,ale realita je žiaľ iná.😐

zuzik5891
21. jún 2019

@evita2176 ďakujem... nápodobne...hlavne teraz želám výborné výsledky a potom vydarené IVF 🙏🍀

sonulienka13
22. jún 2019

Dobre ranko 🙂 Tak asi to bol plani poplach 😞😔 dnes som robila další test a na tom nič.Som sklamaná a smutna.Ale zvykla som si už.Co iné sa dalo aj čakať.Nevadi.Paapaaa.

rula
22. jún 2019

@sonulienka13 ❤️

ikonica
22. jún 2019
julianka007
22. jún 2019

@sonulienka13 ach jaj... 😔

julianka007
22. jún 2019

Tak ja už vyznačená... Po ovulke akési nízke teploty a dnes výskok. Ale uvažujem, či to nemohlo byť preto, že sa vybijala baterka už... Včera ráno mi dvakrát vypol teplomer a až na tretí krát odmeral. Tak som vymenila baterku a dnes takéto prekvapenie.

shellynda
22. jún 2019

Ahojte, dosť som vyplašena s bt... je normálny takýto pokles, alebo sa mám začať báť?10 dní mi mešká, tehot. potvrdené, ale ten skok dole na desí. Nemala by som už asi merať, tak ale stále meriam zo zvyku

alison11
22. jún 2019

@shellynda Super výkon máte 🙂 Nemeraj už radšej 🙂 Ja dnes takto

ikonica
22. jún 2019

@shellynda uz nemeraj! Zbytocne sa len stresujes

shellynda
22. jún 2019

@ikonica už veru nebudem, ale sa mi to ani veriť nechce, že už sa to konečne podarilo😊

shellynda
22. jún 2019

@alison11 už nebudem merať 😊a držím palce, aby toto bol víťazný graf👍☺️

sonulienka13
22. jún 2019

@rula
@ikonica
@julianka007 už som zvyknutá babulky.Ale ten test si necham do zbierky ❤️ Stále je tam vydiet ta čiarka.Bol by to strašný zázrak ak by to vyšlo.Poplakala som si troska a ide sa ďalej.Bud tento rok alebo začiatkom budúceho pojdeme do ďalšieho ivf ak boh🙏❤️ dá.Vam všetkým držím palčeky a aj keď som tu neni,verte,myslím na vás ❤️❤️❤️

ikonica
22. jún 2019

@sonulienka13 a testovala si rovnakym testom?