icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzik5891
22. jún 2019

@martinade a to celé ideš od začiatku?... celú stimulku?

martinade
22. jún 2019

@zuzik5891 ano, nemame ziadne mrazačiky. Lekar povolil, ze medzi jednotlivymi ivf musi byť 2x ms...

zuzik5891
22. jún 2019

@martinade jasné... nám vraveli že 3 mesiace pauza...no v našom prípade niesú ani financie a ja akosi rezignujem...depkujem...som fakt zvedavá kedy ma to konečne prejde...

dolynkag
23. jún 2019

Naša láska Tamia sa narodila doma v obývačke 23.6.2019 o 2:53. Váži 2890 a meria 49 cm a je najkrajšia na svete

klara0431
23. jún 2019

@dolynkag gratulujem 😘

martinade
23. jún 2019

@dolynkag 😍😍😍😍😍 gratulujem šťastnym rodičom a vitam Tamiu na svete. Takze to šlo ako po masle 😉

katka1304
23. jún 2019

@dolynkag veľa zdravia Vám obom.. gratulujem ❤️

martinade
23. jún 2019

Tento cyklus je asi fakt anovulačny...

bona69
23. jún 2019

@dolynkag gatulka ❤️a to som ti chcela včera napísať že ja som v 38tt rodila,tak že to už môže kedykoľvek prísť,😀a bum, máš to za sebou

monu66
23. jún 2019

@dolynkag Gratulujem a vela zdravia vam obom 🙂

butterfly333
23. jún 2019

@dolynkag mooooc gratulujem a prajem veľa zdravia obom.

ikonica
23. jún 2019

@dolynkag jeeeminecku tak ona ta vypocula a prisla sup sup na svet... Gratulujem a zelam hlavne zdravicko celej rodinke 🙂 🤗

lucya_n
23. jún 2019

@martinade @martinade ten tvoj mi úplne pripomína ten môj, veď uznaj, hlavne dni kedy sú tie poklesy 🙂 stále nie je nič stratené

lucya_n
23. jún 2019
bubu4125
23. jún 2019

@alison11 dakujem, a ja verim, ze postupne kazda z nas sa tu pochvali //

sonulienka13
23. jún 2019

@dolynkag zo srdca gratulujem ❤️❤️❤️😍😘🥰a veľa veľa zdravicka prajem.

zuzik5891
23. jún 2019

@dolynkag o môj bože...zo ❤️ blahoželám 🤗... veľa zdravíčka a radosti do života želám ❤️

zuzik5891
23. jún 2019

@martinade no tak tebe to tiež lieta...a máš nejaké tlaky alebo popichovanie?...ja na striedačku cítim vaječníky na oboch stranách no ovu testy sťa sneh biele a graf taký ukážkový anovulák

shellynda
23. jún 2019

Dnes ráno som vstala na dosť silné kŕče,urobila som si test ešte, že pre istotu, na teste duch, ale ja už začínam krvácať 😫, tak sa to neudržalo žiaľ a tak dobre to vyzeralo😥

zuzik5891
23. jún 2019

@shellynda tak ale toto je pekná čiarka... žiaden duch... koľký DC si?... krvácaš silno?

olivia_0309
23. jún 2019

@dolynkag 😍srdečne gratulujem k dcérke, nech je zdravučká a robí vám radosť! Tebe želám tiež veľa zdravia a síl a skoré zotavenie✊🏼
@shellynda to snáď nie...😞mrzí ma to naozaj veľmi, och!Myslíš že je to konečná naozaj? Ako dlho MS mešká?

shellynda
23. jún 2019

@zuzik589137 DC, ale ja mám úplne pravidelne vždy 28,deň, tak keď neprišla ms, tak už som vedela, že je to dobré.... Teraz toto😥... Ešte do včera som merala bt, lebo som mala takú radosť a ráno kŕče, tak som tiež teda zmerala a urobila test a potom som začala slabšie krvácať, ale aj také maličké červené hrudky😥

zuzik5891
23. jún 2019

@shellynda nemáš doma Duphaston a ascorutin?...ja som takto krvácala keď som čakala syna...dokonca vo 4 mesiaci sa mi krv liala po nohách...aj zrazeninky také malé som mala na začiatku... pokým to nieje normálna ms tak nič nieje stratené... ascorutin sa dá kúpiť v lekárni aj na voľno myslím... nemáš tým čo pokaziť... ešte by som pridala vit.C...

shellynda
23. jún 2019

@olivia_0309 rada by som napísala, že to hádam nebude zlé, ale tie kŕče aj krv to nie je dobré 😥... 10 dní mešká a zatial všetko bolo v poriadku aj prsia strašne bolia

zuzik5891
23. jún 2019

@shellynda v niektorých prípadoch môže takto žena na začiatku krvácať aj kôli sexu...teraz máš dole všetko veľmi prekrvené keďže sa telo pripravuje na tehotenstvo...

shellynda
23. jún 2019

@zuzik5891 áno?... Tak by to mohlo byť aj preto?Ja sa teda riadne bojím, bože taká by som bola šťastná, keby to bolo preto a prešlo by to

shellynda
23. jún 2019

@zuzik5891 vitamín C mám a ascorutin pozriem, ale Duphaston žiaľ isto nie. A tie kŕče?

olivia_0309
23. jún 2019

@shellynda och, držím prsty,aby to bolo tak ako ti píšu baby✊🏼✊🏼🍀🙏🏼

butterfly333
23. jún 2019

Baby je pravda ze keď nieste tehu a spravíte ovu test aj tehu test a položíte ich tesne vedľa seba tak na tehu teste sa môže objaviť duch že ťa farba z ovu test tam prejde? Len sa pýtam. Ďakujem

ikonica
23. jún 2019

@butterfly333 dam ti sem to video, v ktorom som to videla... Mmnt..