Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@olivia_0309 no skoda, prvy krat man takyto vyrovnany.... us som par tehu grafov s takou konštantnou teplotou videla a baby mali uz na 10dpo pekne viditeľných duchov.... no nič. Ivf lieky nakúpene, za par dni, sa znovu začnú pichačky....
@martinade veľmi ti držím prsty! Dúfam že to vyjde už čoskoro! Obdivujem ťa ako aj ostatné baby čo statočne bojujete a púšťate sa do IVF!!! Ja totiž veľmi tlačím na pílu, lebo lekárka ma posiela do CAR kvoli mojmu zlému stavu hormónov, avšak my sa snažíme od januára, kedy mi to zistili a príde mi to skoro...no keď sa do septembra nezadarí budeme musieť do CAR aj my... Drž sa, nechcem ti dávať nádej ale sama si prajem aby sa stal zázrak a vyšlo to aj tebe aj ostatným čo sa tu tak snažíme a smutne pozeráme na bielo-biele tehu testy🙏🏼
@olivia_0309 ďakujem, takisto drzim prsteky. Niekedy toho mam fakt uplne zeby, ale zatnem a myslim pozitivne...
@butterfly333 ano, ďalšie. Lieky uz tyzdeň a pol v chladničke pripravene...
@martinade ešte by som nezufala, podľa mna ovu bola neskôr ako je vyznačené, silno držím palce 🙂
@julianka007 je dosť možné, že uhniezdenie bolo u teba 9 DPO, na druhý deň telo vyplavilo krv cize u teba spinenie, skus test o 2 dni to by už mohol ukázať 🙂 držím palce 🙂
@olivia_0309 za mna ovu neskôr, takto nespĺňa pravidla a nesedí to ani s ovu bolesťami, nemohlo to spinenie byt uhniezdenie? 🙂 máš aj iné grafy?
@martinade Áno pri oboch synoch mi ináč ukazovali testy pri prvom som vôbec nevedela ekdy som ovulovala asi aj preto okolo 40dc som až testovala až napokon kolegyňa z toho že ma bradavky hrozne svrbeli a chodila som na malú často zistila že ja som tehotná a ja že ale veď som amla negatívny test a ona že skús znovu a na ďalšie ráno som testla a riadne // boli. A pri druhom som merala bt a tak som bola v obraze 🙂.Veru telo je rôzne časom sa mení a aj dc ak nie sú rovnaké tak je to na dlho,ja mám od 11rokov nepravidelnú ms.Po pôrodoch to bolo lepšie ale od kyretu od vlani to mám rôzne.Držím palce aby ms nedošla a našla si si //.
@evi38 aj ja si myslím že ovu v grafe nie je správne vyznačená, myslím že bola 16DC🤷🏻♀️ Inak tie skoky pred ovu som mala kolaps z tepla, vracala som a dehydrovana som bola tak mi to pekne skreslilo graf. Ako myslíš či mám aj iné grafy? Keď uhniezďovanie tak čo potom to klesanie BT? No neviem, uvidíme... Ty sa máš ako?
@evi38 kiež by si mala pravdu.. no neviem... Zatiaľ vždy u mňa špinenie znamenalo začiatok MS...
Dobré ránko...tak a je to u mňa jasné😏
@julianka007 z tvojho kopcovitého grafu sa nakoniec možno fakt niečo vydarí🙏🏼✊🏼😉
@olivia_0309 to ma mrzí... Prajem nech nový cyklus je úspešnejší.
@ereska
No to špinenie u mňa neveští nikdy nič dobré... A po včerajšom bielom teste som už zmierená...len ešte jeden dva dni asi potiahnem. LF zvyknem mať 14 dní
Mne teplota vystupila na 37,14, len neviem ktory graf brať do úvahy, ale stale si myslim, ze 13dc bola ovu, lebo neviem si predstavit akoby folikul mohol za 3 dni narast 10-12mm.
@evi38 kedy si myslis ze mohla byt ovu?
@olivia_0309 to mi je luto... :(
Nevadí babulky😔 Vám straše silno držím✊🏼✊🏼 @julianka007 @martinade @alison11 a s @kakatulik bojujeme v dalšom letnom cykle, aj keď manžel ma prehovára nech sa v lete na to celé ozaj vykašlem a nesledujem ani BT, ani MK, žiadne ovu testy...tak nad tým rozmýšľam,či fakt v lete od toho nevypnúť na troška🤷🏻♀️ Veď kedy,keď nie teraz?
@alison11 ti prehodilo ovu? Inak uplne s tymi teplotami 3 po 6 nie stale vychadza. Uz mam par cyklov of dokiho potvrdenych, kedy ovulka prebehla, a teplota sa pomalsie zdvihala. Inak od 11-13dc som spala v hoteli. 13dc som spala len 2 hoďky, lebo do prahy sme dosli o 2 nad ranom a v care sme mali uz o 8 rano pohovor.... tak ta teplota je skreslena...po 2-3 hoďkach spanku...
@ereska dnes som netestovala. Nemám už doma ani testy. Možno zajtra testnem... Alebo už počkám na deň MS... Ale keď kúpim test, tak isto sa nezdrzim
Špinim tak len minimálne... Najviac na ten 10DPO

Ja dnes takto znova klesám,no našla som jedno pozitívum, a to také že mi asi po druhý krát BT klesne pod čiaru už pred MS alebo na jej začiatku🙈 MS zatiaľ nikde, špinenie tiež🤷🏻♀️