icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alison11
2. júl 2019

@kika123kika Ja som mala pri druhom ten angel kvôli arytmii srdiečka mi kázal dr. zadovážiť si a dosť zle sa mi zsním hľadalo v 8mesiaci zistil na poradni to som aj na Kramároch bola a tma nič sa nepotvrdilo a nakoniec sa narodil so šelestom menším boli sme ako 2ročný u det. kardiologičky a tento rok zas na kontrole a o 3roky máme ísť zas.veľmi dúfam,že sa mu to napraví.A u nás 3 v dedine majú dvojky a kvôli jednému priečne cisárskym sa narodili všetky susede kvôli nejakej vade srdiečka a aj kp bol malý a že pre neho bolomenej náročný cisarák ako prirodzene mi hovorila,že dobre že počúvala na dr.Veľmi malá pravdepodobnosť je prirodzeného pôrodu pri viac početnej gravidite.

alilka
2. júl 2019

Ahojte baby .veľa z vás tu píše ,že sa bojíte o bábätko,po potratoch a zlých skúsenostiach..úplne vás chápem..ja mám za sebou 7 neúspesnych tehu ,toto je moje 8me a verím že to už dotiahneme do úspešného konca 🙏 začínam 17tt a naozaj aj neviem predstaviť ,žeby som bola vkuse v strese..preto som si kúpila na začiatku dopler na počúvanie srdiečka..je to úžasná vec ,ktorú používam od 10+1 už vtedy som ho zachytila až do teraz..a som úplne v kľude..veľmi odporúčam..ako byť stále vystresovaná..👍😉

pasikavamacka
2. júl 2019

@lucia37 tie z DM ani u mna nevyznacili ovulaciu, su velmi slabe. objednala som si testy z nemeckeho amazonu a tie mi ukazu ovulaciu

lucia37
2. júl 2019

@pasikavamacka ďakujem veľmi pekne

mariska1989
2. júl 2019

@alilka Aj ja som si to kúpila v zime keďže manžel chodi do práce aby som vedela čo ako s mimčom keďže trebalo odhadzovať sneh bohužiaľ mojom prípade bolo neskoro takže momentálne mi tento prístroj leží v skrini ale dúfam že čoskoro ho budem môcť používať určite z toho bude mať radosť aj manžel alebo deti že budú môcť počuť mimčo 🙏😍

taily30
2. júl 2019

@veja28 len to neodkladaj, pouzijes aj neskor. budes mat sem tam roznu bolest, male sa nebude dlhsie hybat a uvidis uz budes hladat srdiecko. ja to nepouzivam denno denne, ale aj teraz v 29tt som na to siahla. je to super vecicka pre pokoj srdiecka 🙂

veja28
2. júl 2019

@taily30 ano skorej som myslela tak ze to dam "bokom" mimo dohlad aby ma to nelakalo kazdy den 😊 ale presne tak dake pichnutie a uz panika toto kus ukludni myslim ze ked sa to pouziva s mierou je to dobra vecicka no aktualne som uz 3ti den hladala vzdy sa mi podarilo najst.. ako aom. pisala tieto dni som v takej panike ze toto ukludnenie je super

kika123kika
3. júl 2019

@veja28 ved toto ja ta chapem 🙂 urcite to je tazke a plne strachu :/ ale dame to a bude vsetko dobre 🙂

kika123kika
3. júl 2019

@alison11 tak to hej tak je to tazke sa dostat z miesta A na miesto B :/ hej aj mne dr vravel hned ze to bude cisarsky nakolko je fakt mala pravdepodobnost na prirodzeny porod koli tomu ze nie vzdy sa babatka itocia ako maju a aj som.si povedala ze lutujem ze si neodrodim normalne nakolko som si chcela aj ja vyskusat prirodzeny porod a zazit tu euforiu ked je po vserkom ale prj dvojkach nechcem riskovat radsej ten cisarak 🙂 no ale kto vie boh nam daroval dve babatka mozno mi daruje aj dvojity prirodzeng porod 🙂 uvidime ❤❤😍

ikonica
3. júl 2019

@kika123kika a mozno bude este aj tretie babo neskor ;)

alison11
3. júl 2019

@kika123kika Tak uvidíš 🙂 Ešte máš pred sebou 2 trimestre a aj ztohto takmer polovicu 🙂 Hlavné je že sú tam kde majú byť a zdravé 🙂

kika123kika
3. júl 2019

@ikonica hahaha nooo neviem neviem ci by som ryskovala 😂😂😂

kika123kika
3. júl 2019

@alison11 no ved jasne na porid este daleko no toho sa bojim najviac a na ten myslim najviac 🙂 dufam ze nebudu malinke ale take akurat 🙂

martinade
Autor odpoveď zmazal
martinade
Autor odpoveď zmazal
lucka2303
3. júl 2019

tak ja dnes takto...vela sanci uz tomu nedava, este dlhe 4 dni cakania

ikonica
3. júl 2019

@lucka2303 kludne to mohol byt vcera IP... Nelam nad tym este palicu... Ak bude teplota zajtra a pozajtra hore, mozes skusit v piatok rano test... Alebo pockaj do dna predpokladanej ms... Neviem ci ovula nebola o den dva neskor ako ti ju vyznacilo...

lucka2303
3. júl 2019

@ikonica s tou ovulkou neviem, lebo ja nemavam vacsinou ziadne bolesti, takze podla toho neviem kedy bola...testy aj grafy si robim prvy krat tento mesiac takze este neviem ako funguje moje telo..

evi38
3. júl 2019

@martinade ešte by som tomu dala šancu, keď nešpiníš 🙂
@lucka2303 vitaj medzi nami 🙂...za 2 dni by som skúsila test 🙂 držím palce 🙂
@ereska ja som v tom nevinne :D
@beatinka už máš aj ms či ešte neprišla?

veja28
3. júl 2019

@kika123kika uff no hroza.. a dnes som v skolke skoro odpadla ked som malu bola zaniest som si posedela taku polhodinku kym mi lepsie bolo a mohla ist domov.. takze panika kusok u mma stupla..

lucya_n
3. júl 2019

Po dlhšej dobe ahojte. Bola som predvčerom u dr, malemu bije srdiečko, veľkosť zatiaľ sedí 🙂 moc sa tesit predčasne ale nechcem, a navyše je mi stále tak príšerne zle že sa na to nemám ani kedy sústrediť. Neviete či bolesti žalúdka a brucha časom prejdú?

beatinka
3. júl 2019

@evi38 už sa plne rozbehla... bola som dnes u dr. Tak zajtra na hormonálny profil a nejakú ovariálnu neviem čo (robí sa to vraj na 3.deň). Preventívne predpísala duphaston od 15. dňa 2x1. Tak uvidíme.

ereska
3. júl 2019

Ahojte žienky na sone všetko ok 6+4 srdiečko bilo no prídem domov a spinim môže to byť zo Sona

mariska1989
3. júl 2019

@ereska môže aj nemusí ,nebola si pred sonom nervózna? niekedy nervozita spustí špinenie po určitom čase. Najlepšie by si mala zavolaj Dr

ereska
3. júl 2019

@mariska1989 volala som keby začnem krvácať tak do nemocnice zatiaľ duphaston a dala som si sj ascorutin

kika123kika
3. júl 2019

@veja28 neboj nic sa nedeje to je ti hlupe teplo :/ niekto ho velmi zle znasa :/ co najmenej na slnku aj ja som tam ak netreba von ani nejdem 🙂 lebk potom mi je zle :/

ikonica
3. júl 2019

@ereska urcite to moze byt zo sona... Mna na to upozornoval dr ze sa to moze objavit, krcok je prekrvenejsi acitlivejsi... Preto sme aj sex vynechali...

ikonica
3. júl 2019

@lucya_n mne to preslo tak v 14 tt asi 🙂

megica33
3. júl 2019

Ahojte baby. Som 8dpo a cítim neskutočnú únavu a mám teplotu vždy okolo 37,1. Môže sa už takto skoro prejavovať tehotenstvo? Testovať ešte nechcem lebo je asi skoro. Ďakujem 🙂

megica33
3. júl 2019

Pre upresnenie teplota pod pazuchou 37,1. A prsia take napäté .