Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte baby .veľa z vás tu píše ,že sa bojíte o bábätko,po potratoch a zlých skúsenostiach..úplne vás chápem..ja mám za sebou 7 neúspesnych tehu ,toto je moje 8me a verím že to už dotiahneme do úspešného konca 🙏 začínam 17tt a naozaj aj neviem predstaviť ,žeby som bola vkuse v strese..preto som si kúpila na začiatku dopler na počúvanie srdiečka..je to úžasná vec ,ktorú používam od 10+1 už vtedy som ho zachytila až do teraz..a som úplne v kľude..veľmi odporúčam..ako byť stále vystresovaná..👍😉
@lucia37 tie z DM ani u mna nevyznacili ovulaciu, su velmi slabe. objednala som si testy z nemeckeho amazonu a tie mi ukazu ovulaciu
@alilka Aj ja som si to kúpila v zime keďže manžel chodi do práce aby som vedela čo ako s mimčom keďže trebalo odhadzovať sneh bohužiaľ mojom prípade bolo neskoro takže momentálne mi tento prístroj leží v skrini ale dúfam že čoskoro ho budem môcť používať určite z toho bude mať radosť aj manžel alebo deti že budú môcť počuť mimčo 🙏😍
@taily30 ano skorej som myslela tak ze to dam "bokom" mimo dohlad aby ma to nelakalo kazdy den 😊 ale presne tak dake pichnutie a uz panika toto kus ukludni myslim ze ked sa to pouziva s mierou je to dobra vecicka no aktualne som uz 3ti den hladala vzdy sa mi podarilo najst.. ako aom. pisala tieto dni som v takej panike ze toto ukludnenie je super
@veja28 ved toto ja ta chapem 🙂 urcite to je tazke a plne strachu :/ ale dame to a bude vsetko dobre 🙂
@alison11 tak to hej tak je to tazke sa dostat z miesta A na miesto B :/ hej aj mne dr vravel hned ze to bude cisarsky nakolko je fakt mala pravdepodobnost na prirodzeny porod koli tomu ze nie vzdy sa babatka itocia ako maju a aj som.si povedala ze lutujem ze si neodrodim normalne nakolko som si chcela aj ja vyskusat prirodzeny porod a zazit tu euforiu ked je po vserkom ale prj dvojkach nechcem riskovat radsej ten cisarak 🙂 no ale kto vie boh nam daroval dve babatka mozno mi daruje aj dvojity prirodzeng porod 🙂 uvidime ❤❤😍
@kika123kika Tak uvidíš 🙂 Ešte máš pred sebou 2 trimestre a aj ztohto takmer polovicu 🙂 Hlavné je že sú tam kde majú byť a zdravé 🙂
@alison11 no ved jasne na porid este daleko no toho sa bojim najviac a na ten myslim najviac 🙂 dufam ze nebudu malinke ale take akurat 🙂
@kika123kika uff no hroza.. a dnes som v skolke skoro odpadla ked som malu bola zaniest som si posedela taku polhodinku kym mi lepsie bolo a mohla ist domov.. takze panika kusok u mma stupla..
Po dlhšej dobe ahojte. Bola som predvčerom u dr, malemu bije srdiečko, veľkosť zatiaľ sedí 🙂 moc sa tesit predčasne ale nechcem, a navyše je mi stále tak príšerne zle že sa na to nemám ani kedy sústrediť. Neviete či bolesti žalúdka a brucha časom prejdú?
Ahojte žienky na sone všetko ok 6+4 srdiečko bilo no prídem domov a spinim môže to byť zo Sona
@ereska môže aj nemusí ,nebola si pred sonom nervózna? niekedy nervozita spustí špinenie po určitom čase. Najlepšie by si mala zavolaj Dr
@mariska1989 volala som keby začnem krvácať tak do nemocnice zatiaľ duphaston a dala som si sj ascorutin
@veja28 neboj nic sa nedeje to je ti hlupe teplo :/ niekto ho velmi zle znasa :/ co najmenej na slnku aj ja som tam ak netreba von ani nejdem 🙂 lebk potom mi je zle :/
Ahojte baby. Som 8dpo a cítim neskutočnú únavu a mám teplotu vždy okolo 37,1. Môže sa už takto skoro prejavovať tehotenstvo? Testovať ešte nechcem lebo je asi skoro. Ďakujem 🙂

@kika123kika Ja som mala pri druhom ten angel kvôli arytmii srdiečka mi kázal dr. zadovážiť si a dosť zle sa mi zsním hľadalo v 8mesiaci zistil na poradni to som aj na Kramároch bola a tma nič sa nepotvrdilo a nakoniec sa narodil so šelestom menším boli sme ako 2ročný u det. kardiologičky a tento rok zas na kontrole a o 3roky máme ísť zas.veľmi dúfam,že sa mu to napraví.A u nás 3 v dedine majú dvojky a kvôli jednému priečne cisárskym sa narodili všetky susede kvôli nejakej vade srdiečka a aj kp bol malý a že pre neho bolomenej náročný cisarák ako prirodzene mi hovorila,že dobre že počúvala na dr.Veľmi malá pravdepodobnosť je prirodzeného pôrodu pri viac početnej gravidite.