icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ereska
4. júl 2019

@evi38 ďakujem

@zabka1987 super gratulka

butterfly333
4. júl 2019

@zabka1987 gratulujem a prajem krásne tehulkovanie

ikonica
4. júl 2019

@zabka1987 jeeej krasna fazulkaaa 🍀🍀🍀

zabka1987
4. júl 2019

@kika123kika ďakujem to sme dáko podobne na tom tuším 🥰
@alison11 ďakujem, dnes mi brali krv tak výsledok o dáky týždeň, snáď to bude ôk

zabka1987
4. júl 2019

@ereska
@butterfly333
@ikonica ďakujem žienky len už nech to je ôk. Dlhý týždeň teraz kým budem mat vysledok

alison11
4. júl 2019

@zabka1987 Držím palce aby bolo všetko ok a na fotke vyzerá spokojnučké 🙂

zuzik5891
4. júl 2019

@zabka1987 zo ❤️ blahoželám...nech drobček krásne rastie...prajem ti pohodové tehulkovanie ❤️

zabka1987
4. júl 2019

@alison11
@zuzik5891 ďakujem veľmi veľmi krásne. Všetky nech ste tiež už obdarebe dieťatkom pod srdcom 🙏 verím ze každej snažilké tu bude dopriate 🥰

kika123kika
4. júl 2019

@zabka1987 fuha sk trosku dopredu ja som dnes 9+3tt 🙂 noo ale skoro 🙂

zabka1987
4. júl 2019

@kika123kika podľa utz som 10+3 🥰 tak presbe týždeň

alison11
4. júl 2019

@zabka1987 Ďakujem 🙂 Aj ja Verím,že každá sa tu dočkáme drobčeka 🙂
@kika123kika Vau aj tebe to teda uteká tak už si v 3ťom mes. 🙂Mňa taká únava chys
tla že som si zdriemla a deti zakaždým že kedy vstanem chú jesť ☹ .Veľmi dúfam,že čoskoro prejdú tie 2týždne a budem môcť ísť z dobrou správou ku Gyn. a od neho ešte krajšou 🙂
U vás sa koľko platí za fotku zo sona? Ja som vlani platila 5eu a u predošlého len 2eu.

martinade
4. júl 2019

@zabka1987 krasa , srdecna gratulka 😍

zabka1987
4. júl 2019

@martinade 🥰💋 baby neviete, čo môže toto znamenať? SC je asi sekcia ale čo ďalej 😂

kika123kika
4. júl 2019

@zabka1987 noo tak to nieje vela 🙂 a idem 19teho na odbery tuskm to bide to trisomy a utz tak vtedh asi povoe ze na kolky tt vypadaju odmrria ich atd 🙂 ledy mas dalsiu kontorlu?

@alison11 hej hej uz necb mam koniec 3mesiaca 🙂 uz sa neviem dockat 🙂 noi kompleg som platila 15 € a tusim aj mne hovorila ze foto je 5€ :D ci veris ci nie ja som po kontrole nevnimala co mi kto hovori 😂😂😂 noo sak a esge an ukazem uz aj brusko vykuklo 😂😂

kika123kika
4. júl 2019

@alison11 a o unave ani nevrav ja som sa akurag zobudila 😂😂 ale este ais pospim :D a neboj prejde to raz dva ani sa nenazdas a bides si pekne tehulkovat 🙂 ✊✊❤

zabka1987
4. júl 2019

@kika123kika ja idem 31.7 až, odbery mi urobila už dnes. Aj ja mam brucho 😂 nie bruško, ty máš pekne 🥰 ja idem celkovo aj do šírky

kika123kika
4. júl 2019

@zabka1987 nooo ale ani ja niesom najchudsia 😂😂 ale nevadi ja sa uz tesjm ze vidno brusko 🙂 a som straasne zvedava kolko priberiem s dvojkami :D ooo tak to mas daleko dost co? Uz aj ja sa neviem dockat kontroly a dalsej selfie :D

alison11
4. júl 2019

@kika123kika Ďakujem a to verím,že ke´d si videla dvojky tak si nevnímala nič čo hovoria 🙂.A pekné bruško ja stále vyzerám ako tehotená od vlaňajšieho kyretu a liekov čo som brala na depku.
@zabka1987 Tak ekď ideš do šírky tak možno dievčatko budete mať 🙂

lucya_n
4. júl 2019

V prvom rade gratulujem všetkým tehu dievčatám 🙂
@alison11 podľa mňa je tá druhá čiarka nespochybniteľna
..
Dievčatá už som zúfalá 😔 doktorky na pohotovosti ma už odpalkovali (cca 5 dni dozadu) že čo čakám, že som tehotná. Ale podľa mňa takáto bolesť vôbec nie je normálna. Idú na mňa návaly zimnice, o takých kŕčoch sa mi pri ms ani nesnívalo. Stále ma bolí celý žalúdok (ozaj boli). Čo väčšina trpí zápchou, u mňa presný opak stále ma preháňa a navyše posledné dva dni ani nemôžem na wc lebo mám pocit že mi vylezú oba vaječníky, tak ma pri tom bolia (neviem ako bližšie to opísať).. a posledná vec , som si náhodou kontrolovala kŕčok, a je úplne dolu, otvorený a co je najzvlastnejsie, je úplne vyboceny na kraji. Proste vôbec nie v strede, akoby sa celý pokrivyl.. neviem čo mám robiť 😟

alison11
4. júl 2019

@lucya_n Ďakujem aj z min. cyklu bola viditeľná od tejto značky a žiaľ na druhý deň došla tak uverím,ak druhá značka ráno potvrdí túto druhú čiarku 🙂.
U gyn. si nebola? koľko Ti ms mešká? Na gastroenterológií si nebola? Ja mávam syndróm dráždivých čierv ver pri tom bývajú hnačky striedané zápchou a bolesťami celého podbrušia aj z kŕčami.Vyhýbaj sa jedlám korenistým a mliečnym mne napríklad robí zle brokolica,paprika,karfiol tým sa vyhýbam oblúkom,jec viac vlákninové ovocie a ryžu,ryby.A pokiaľ máš možnosť navštív svojho gynekológa.

butterfly333
4. júl 2019

@kika123kika krásne bruško

miirkka1
4. júl 2019

@alison11 skusila som aj teraz vecer,boze vidite aj vy? Vrchny ranny vecer teraz ,test 20tkovy

lucya_n
4. júl 2019

@alison11 snáď áno 🙂 bola som na pohotovosti minulý týždeň, malé zaťal vyzeralo dobre, no odpalkovali ma s tým že tie bolesti sú normálne. Podľa mňa nie až takéto, a už vôbec nie takýto kŕčok maternice. Mešká mi neviem koľko, nemám ju až takú pravidelnú ale som 29 dpo..

alison11
4. júl 2019

@miirkka1 Vidím tak držím palce.
@lucya_n A už Ti lekár vravel koľký tt si? Je možné že ten krček sa ešte upraví časom.

kika123kika
4. júl 2019

@butterfly333 dakujem 🙂

lucya_n
4. júl 2019

@alison11 teraz už siedmy. Neviem mám pocit že čím ďalej tým je to skôr horšie, boli ma aj keď zakaslem.

martinade
4. júl 2019

@miirkka1 vidim, drzim prsteky nech silne

kika123kika
4. júl 2019

@alison11 ale nevadi 🙂 som aj rada ze za mlada hned dve a budeme to mat potom za sebou :D mozno sa nam bude chciet niekedy an na 3tie uvidime 🙂 tak onedlho jz bude tehu brusko a dakujem 🙂.

mariska1989
4. júl 2019

@miirkka1 aj ja ju tam pekne vidím celkom

julianka007
5. júl 2019

Dobre ranko žienky... 😉 Tak ja dnes ako inak 1DC... Ešte, že som nestihla kúpiť ďalšie tie testy.. aspoň som neminula peniaze... 😂 A idem s nádejou do nového cyklu... 🙏