icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kakatulik
5. júl 2019

@ceklis moze byt,vyzera to na dlhsie,ale od niecoho sa musim odrazit...ked mi ale ortoped povie takuto chobotinu.....teraz este aj dovolenky...minuly tyzden som skusila osteopatiu,ale to bola taka haluz.....ten clovek sa ma dotkolna dvoch miestach a to mi malo akoze pomoct...no podla ocakavania sa nic nedialo....😠

alison11
5. júl 2019

@kakatulik Juj tak to je dosť vážne :-/ Je mi to hrozne ľúto to Ti asi nejaká kosť,stavec tlačí na nerv.Nejaká masáž by to nerozmasírovala?Či rehabilitácia nakých kúpeľoch?
@lucia37 🙂 Nemáš zač 🙂

kakatulik
5. júl 2019

@alison11 musi sa to doriesit. Na RTG som uz bola,ale ja tapa som zabudla snímok doma,tak jej ho tam buduci tytden donesiem a snad ma niekde posle....vraj su to svaly ktore sa tak stiahnu,ze vsade tlacia.

alison11
5. júl 2019

@kakatulik Juj tak moc držím palce aby sa ich podarilo uvolniť.

ereska
5. júl 2019

@paulli vitaj a nech ti nový cyklus pri ešte vytuzene bábätko všetkým vám prajem skoré //
Tehuľky inak ani mne nič nieje ani prsia nič ma nebolí iba hlava často a časté cikanie
@zabka1987
@ceklis

miirkka1
5. júl 2019

@alison11 Ahoj,robila si si druhy test?Ja som dnes 10DPo a kupila som si test v Chorvátsku, lebo sme na dovolenke a mali len vsade 20tkove aj v lekarniach.Neviem ci sa mam tesit,lebo ta teplota je nejaka zvláštna 36,4. Co myslite?😐Tie 3testy su zo vcera,tiez 20tkove,spodny vecer a ten jeden teraz...

ereska
5. júl 2019

@miirkka1 vidím dusikov a prečo máš v grafe toľko bielych kruzkov

miirkka1
5. júl 2019

@ereska ja neviem,zapisujem to ked si spomeniem, ze kolko som rano mala teplotu..asi preto

alison11
5. júl 2019

@miirkka1 Vau máš super 🙂
Ja mám negatívne z dneška žiaľ ☹ a ešte 5dní do stredy tak uvidím,ale nádej si nerobím,objednala som aj mamatesty tak som zvedavá kedy dorazia amožno už budem mať ms kým prídu.

alison11
5. júl 2019

@miirkka1 krúžky znamenajú že nemeriaš v ten istý čas.To bt máš zvláštne mne už pri 36,5 príde ms,min. mesiac až pri 36,17 a to sa mi nestávalo.
@ereska kvôli nemeraniu v tom sitom čase sú prázdne krúžky v grafe.

miirkka1
5. júl 2019

@alison11 ale ja tam vidim druhu ciarku.Ja by som mala dostat ms zajtra, mavam ju 11dni od ovulacie...

alison11
5. júl 2019

@miirkka1 Tak ja nevidím žiadnu čiarku ale tak ak by tam bola tak poto bude viditeľná nasledujúce dni,do ms budem ešte testovať pre istotu,ale ja tomu neverím.Min.cyklus som tomu uverila a nakoniec i tak ms došla :-/.

alison11
6. júl 2019

Ja takto už klesám aj podbruško si cítim na ms.Tak je možné že dorazí už v utorok nakoniec.

martinade
6. júl 2019

@kakatulik tak sa na vsetko vytoto 🙂 a uzivaj si slniečko, leto
@ceklis tak si uzivaj bez prízakov, moznoze este len dojdu alebo budes patriot medzi tie stastlive, co nemusi kazde rano telefonovať so zachodom 🤪 . Drzim prsteky na knižku 💗

martinade
6. júl 2019

@kakatulik čítam ďalej tvoje príspevky, tak to mi je luto, ze teraz to na teba nejako dolahlo. Dufam ze sa to skoro vyrieši. Ja som mala pred rokom a pol problem s achilovkou a vyse roka kazdy deň hrozna bolesť, potom som navativila po nemecky sa tomu nadava heilpraktikerin / naruropat, mm ho nazyva šarlatán a ten ma dal po cca 6 stretnutiach dokopy... vravel, ze to je zapricinene vybočeným stavcom.... a asi mal pravdu, bo kotnika, achilky sa ani nedotkol

martinade
6. júl 2019

Tak baby zacina klesať teplota. A ff mi zmenilo graf. Moze byt ze s takymi teplotami som nemala ovu? Ja uz prestavam vsetkemu rozumieť.

kakatulik
6. júl 2019

@martinade tak tomuto ja vôbec nerozumiem prečo to ten graf zmenil.
Podľa mňa ovu bola. Ale....ak má prísť ms, tak je to fuk.
Keby som aspoň vedela,že o toto je s tumbmojimnchrbatom.,lebo boli to riadne. Ani sa poriadne vystrieť neviem. Chodím ako taká starenka...
A čo ten šarlatánov robil?

martinade
6. júl 2019

@kakatulik najprv komunikoval s mojom telom a zistoval diagnozy. Chytil ma za ruky, a zistoval ako bude telo reagovat ked ma drgol - to bolo crudne. A po celeb procedure, ponatahoval ruku, nohy, mala som ich vyzdvihnut a zistoval ako svaly reaguju.... vravel ze mam 1 ruku a nohu kratsiu, ale nie z toho ze su kratky, ale ze svaly co su v panve tie krizove su skratene.... tak sa pokusal vyrovnať. Pouzil rozne techniky na chrbat... sla som cez referencie. Ten chlap mal na starosti nejakych nemeckych sportovcov.. ale pomohol . Po roku a par tyzdnov, ziadna kazdodenna bolest nohy

zuzik5891
6. júl 2019

@martinade podľa mňa anovulačný cyklus nemá takto ustálené teploty...ja som dnes úplne na rovnako ako včera...11dpo...test biely ako sneh...

verona1989
6. júl 2019

@ereska @zabka @ceklis dievcata pridavam sa k vam.teraz zacnem.7tt a absolutne mi nie je nic. Tuto stredu som isla na usg s tym ze bude asi uz koniec lebo ma.boleli prsia predtym aj unavena som bola non stop a zo dna na den som.vstala a uz.mi ani to nebolo. Sem tam zaha .tak si hovorim ked sa mi vsetky príznaky zrazu stratili ze je koniec .no a na usg krasne srdiecko bolo.som nechapala. Ze vraj je to normalne...no snazim sa byt uz v klude ...vcera som v noci vstala s bolestami prsnikov okolo 3tej rano a ked som vstala potom rano nic mi nebolo....je to riadna haluz toto pre mna...ale asi to tak ma byt ok...neviem .na druhej strane som rada akoby som mala mal hlavu vkuse v zachode 🙂

kakatulik
6. júl 2019

@martinade vieš,ja už fakt neviem,že za kým mám ísť....počkám čo povie dr.na snímok v utorok a potom uvidím. Akože ten osteopat je vraj super,ale nerobil nič len ma držal na dvoch miestach. Nevedela som sa sústrediť,lebo mi trrpla ruka. Stále sa vypytoval či dom neprežila nejaký šok,alebo ťažkú chorobu...nič také....
Koľko ťa stalo jedno sedenie?

martinade
Autor odpoveď zmazal
ja197
6. júl 2019

Ahojte dievčatá, taká otázka, v pondelok som bola na sone, folikul mal 15 mm, do dnes však teplota nestúpla, takže ešte nepraskol, pri predpoklade že za 5 dní narástol na veľkosť 25mm, už bude z neho asi cysta však? Alebo je možné že rastie aj pomalšie a ešte môže prasknúť?

ereska
6. júl 2019

@verona1989 super teším sa že ste ok

@ja197 áno ešte môže prasknúť nieje pravidlo 2 MM za deň a ovu test si neskúšala ??

martinade
6. júl 2019

@ja197 kludne moze aj pomalsie rastAJ alebo sa moze naspat zmensit, alebo moze vzniknut cista. Ovu testy si nerobila?

ja197
6. júl 2019

@ereska
@martinade robím baby ovu testy, ale tento mesiac je všetko akési čudné 😊 včera bol síce jeden test dosť silný, ale úplne pozitívny nebol, tak neviem či som to len nevystihla alebo čo 😊 inak mám každý mesiac viditeľne pozitívne testy, len teraz nič 😊 možno je to tým že frčím denne na melóne, takže asi mám moc zriedený moč 😊

dominika_sk
6. júl 2019

@ja197 ahoj, pridavam fotku testov v cykle keď som otehotnela, tiež sa mi zdali nejake divne😁

A pre baby čo testujete hcg aj fotky dvoch rozdielnych testov urobenych hneď po sebe. Že viditelnosť asi fakt zaleži od farbiva. Inak ja som mala doma vela testov tak mam fotky aj 4,6,8dpo keby ste chceli 😁

ja197
6. júl 2019

@dominika_sk no ja to mám podobne, tiež neviem určiť či je niektorý z nich pozitívny 😊 v každom prípade zistím až podľa teploty či vôbec bola ovu alebo nie

lucka2303
6. júl 2019

Baby vidite tam nieco? Ja ano,ale moj muz nie 🙂 13DPO

ikonica
6. júl 2019

@lucka2303 no vidim nieco... Len zatial neviem urcite povedat ci je to ciarka ci kanalik... Drzim prsty...