Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ikonica aaa celkom fajn...cerpem dovolenku v praci potom pn do nastupu na md.Uz sa horsie hybem dnes som pochodila trochu po meste a bola som ko.Strasne ma boleli chodidla zo spodu a krize...Vcera vecer som nemohla dlhooo zaspat ani na jednom boku ani na chrbte a rano uz o 5 hore🙈Noo zda sa ze vek robi svoje...Maly si kopka pravidelne aj kopceky robi...18 ma caka test na cukor 😵 a 30 velke sono na to sa tesim 🙂
@ikonica ahoj, podla posledneho sona, co bolo pred par dnami, sme obe v poriadku, mala je dost dlha a hovorili, ze bude velke dieta, tak uvidime. Je neuveritelne aktivna, akurat ale spinkala a bola otocena tak, ze sa nedala odfotit. Ale po asi 20 min stuchania a polohovania postele kde som bola, sa nakoniec podarilo. Ale zakryva si jedno ocko rukou 😀
Ako sa tebe dari? Uz su pohyby jasne? 😉
@evita2176 juuuuj...ja som schopná v horúcich nociach spať pri zatvorenom okne len aby ráno bola teplota vyššia...no z mojich pozorovaní som zistila že BT neodrbeš... pozri ako mi vyskočila v deň nástupu ms a aj okno bolo otvorené...nos som mala ako cencúľ... celá som bola akási studená a teplota vybehla extrémne...
@taily30 citim sa : sprava vyssie pre ikonicu ☺ dnes som zacala 27 tt niekedy mam pocit ze sa dusim ked lezim tazko sa mi dycha ked sa asi rozlozi vyssie...Ej neviem co bude ku koncu 😅 este mam nejakych 173 dni vip vo ff 😄 vtedy bola nejaka zlava uz neviem kolko som platila za to 😃
@evita2176 no mám vyše 70 ovu a 70 tehu testov...vit.E,D,C,...miovarian... magnézium... kyselinu listovú...po ovulke bromrlain... ešte mi príde krvný tehu test a gél na podporu počatia...apku mám ešte na mesiac aj niečo zaplatenú takže teraz ju neobnovím😂😂😂😂...do istoty dve balenia clostilbegytu... duphastonu a progestenallu😂😂😂... ešte ultrazvuk na doma a niekoho kto by mi stále robil folikulometriu 😂😂😂...a máš pravdu...aspoň sa odreagujeme keď to všetko vezmeme s humorom...aspoň na teraz... myslím že môj sa už teraz desí že by mi ovu pomeškala...to by chúďa zasa musel cestovať 200 km domov a 200km nazad do kasární každý deň počas plodných dní...
@taily30 jeeeej krasna foto... Bude to modelka alebo basketbalistka taka dlhaaaaa 🙂
Moja dava o sebe pekne vediet, uz jasne identifikujem pohyby zhruba od polovice juna, tesim sa... Caka ma poradna, po nej sono nejakych zil co idu k maternici ci co, predtym este glukozovy test, rovno sa objednam aj na morfosono v 30tt... A este ma caka interne vysetrenie zaciatkom augusta... Budem mat take 3 tyzdne husto lekarmi obsadene od 22.7.... Inac sa mam dobre, akurat sa mi vratio palenie zahy....

@taily30 tak toto si pamätám...aj ten tvoj šok že ako je možné že to vyšlo 😂... takéto náhody sú najkrajšie...😍😍😍😍...