Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@lucka2303 No tak to potom paráda.No len dúfam že sa nám to podarí lebo by som to musela potom na jeden mesiac nechať tak a začať až od septembra lebo doma už májové dieťa máme a nechcem 2 deti v jednom mesiaci😀
@mariska1989 tak to mas super premyslene 🙂 ja som narodena v marci, a teraz mi to vychadza podla aplikacky tiez na marec..takze by to bola sranda keby to vyslo 🙂
@bona69 ved tiez nechcem zbytocnosti kupovat... Vanicku budeme potrebovat hlavne cez zimu, jar, potom uz radsej kvalitnejsi sportak nech vydrzi par rokov... Vajko sa pouziva tak do roka? Potom radsej nejaku kvalitnu autosedacku... No ale tak este by sme celi jedno babo ked boh da... Tak by sme nechali pre neho este... Neviem... Cim viac pozeram a citam tym menej viem :D pre mna je dolezita docela aj vaha.. Byvame na 4 posch bez vytahu... Do pivnice nemame urobenu rampu ci ako sa to vola.... Cize asi budem musiet vzdy nosit hore dole vanicku ci vajko a podvozok nechavat v pivnici...
@mariska1989 ano, a este by sme aj spolocne oslavovali...juj, dufam, ze vsetko dobre dopadne
baby neviete nahodou ci sa moze brat duphaston a gynex spolu? (svagrina netusi a neni na konovi) a ked ano tak ten gynex sa ako berie...? 😊
@zuzik5891
@mariska1989 Proste ktomu to nemám čo dodať ms ešte nedošla snád ráno.
Na ten hormonálny profil sa chodí 3. až 4. deň či?? Lebo zajtra mám 2deň a 3-4vychádza cez víkend na 5deň asi už je neskoro v pondelok či?
@zuzik5891 No čo už buď som bola tehu a odišlo alebot esty boli nejaké chybné ale zas nedá mi to že každý 2deň boli silnejšie,ale vidíš kvalitné Mamatesty negatívne.Tak čo už len vyčkať ms a po ďalšom cykle na Ho aby som šla teraz žiaľ má gyn. dovolenku a bez tak ešte nemám ms. dúfam,ďalšia tka vyjde aby som mala od 2dc-5dc v čase stredy alebo piatku len tie dva dni ordinuje u nás. júl a august sa nebudem snažiť,tak moc dúfam,že aspoň HP budem mať spravené po rokoch,by bolo na čase.
@mariska1989 ja som bola v 5-ty den a uplne v pohode. Gyn mi povedala ze sa to robi 2-5. Den
@mariska1989 Zájdi ja vôbec neviem ako dlho trvajú z HP výsledky ja som už roky nebola na tomto odbere ak vôbec. Mňa to ešte len čaká.
@zuzik5891 Som zvedavá kedy vlastne príde ms.
Baby už mám výsledky z reprodukcnej imuno a mam zvýšené cytokiny malo vit D a IgG v sére 6,85. Nasadila mi hneď na tie cytokiny inj 2inj za týždeň Igamplia.
@butterfly333 a čo to vlastne pre vás v snažení znamená?...ja si myslim deň pre výsledky 29.7.
@alison11 moja ďakujem len sa bojím co ak to nepomôže? A čo to vidím na tvojom teste a graf už klesá😱😱😱😱 to ma veľmi mrzí ved tam boli krásne //.

@mariska1989 ja som tiez objednala minuly mesiac gel, teplomer, nejakych 70 ovulacnych testov 🙂 a hned prvy grafik som mala taky pekny. Tak verim, ze aj tebe to tak dopadne.. Aj ked este nic nemam vyhrane, ale zatial sa tesim aj z dvoch ciarociek