Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@butterfly333 som šťastná že Prešov mám tak blízko lebo takú NR by som si už veru dovoliť nemohla...a vyšetria presne tie isté...no zrejme si dá NR preplatiť pacientom aj to čo jej preplatí poisťovňa...
@butterfly333 pekný biznis si z toho spravili...ako aj mnohé centrá... veď každý kto je v zúfalej situácii akou je aj nemožnosť splodiť bábo dá všetko aby to bábo mohol mať...
@sisullii ahoj, neboj nebude neskoro, lebo prvy sa robi 2. az 5. den cyklu vratane toho 5teho😉 ako pise @ikonica. Rovno tam v pondelok rano nabehni ze MS dosla v piatok. Ja som tak bola dohodnuta s Dr. ze ak pride v piatok alebo cez vikend tak mam bez ohlasenia prist rovno, ak cez tyzden mam si zavolat a povedia mi kedy😉 Drzim prsty baby v dalsom novom cykle. @alison11 ty prosim ta nestresuj kazdy mesiac a vypni🙏🏼moc tlacis. Aka reprodukcia? Mne v 28mich Dr. povedala ze mam predcasnu menopauzu a predcasne ovarialne zlyhavanie a to nemam deti, ale by ma nenapadlo si take nieco povedat🙈 Ved nevesaj hlavu, bud vdacna za svojich dvoch krasnych zdravych chlapcov a nenahli sa za tym co nemas...ved deti tak rychlo rastu, tak zi pre priromnost a netrap sa tym co bude/nebude. Nevhaj veci plynut a vsetko bude dobre😉✊🏼🍀
@sisullii Ja som bola akurát dnes na HP som druhý deň takže čakať a dúfať že je vše OK a že tento mesiac bude super
@zuzik5891 Moja môj muž mal v roku 2010 spermiogram 40% životaschopných neriešili sme ďalej a moje vajíčka tiež neboli nikdy ok od 11rokov mávam nepravidelnú ms začínala som z 62dc a Hak som brala od 17tich rokov 4roky a potom hormónmi mi lekár spôsobil PCO syndróm vaječníky som mala od nich dupľovane veľké,lekár mi znich chcel rezať nakoniec som brala Duphaston 10mesiacov až sa zadaril prvý syn a potom 3 odišli medzi synmi a vlani v 10tt som bola na kyrete lebo odumrelo podľa histológie placentou bol problém... druhý sa zadaril Inofolicom a zakaždým som na udržanie brala Duphasotn a bola na rizikovom so synmi. Ďakujem za povzbudivé slová,ale nechávam to tak.Chrániť sa nemám prečo tak ak by sa podarilo tešili by sme sa ak nei tak nie. Vpodstate sa kde chránime kde nie 12rokov.Nehrozí nám kopec detí :D ako u niektorích.
@sisullii Aj ja mám na HP ísť kvôli testosterónu ktorí mi aj cysty spôsobujú rastú mi chĺpky kde by nemali.A mne bolo povedané od 2Dc do 5Dc takže to nebudeš mať pozde u nás je problém,že má dovolenkue šte budúci týždeň aj tento a robí len stredy a piatky u nás tak dúfam,ďalší cyklus sa mi podarí tak aby mi mohli vziať krv.Ke´dže mám nepravidelnú neviem kedy príde tento cyklus.
@olivia_0309 Ja som sa zmierila,a som neskutočne rada,že už mám veľkých synov narok už mladší pojde do školy,nejak bude a môžem si občas švagrinkiné 1ročné a 2týždňové užiť 🙂.
Ahojte žienky tak je koniec miminko sa prestalo vyvíjať a srdiečko už nebilo videla už len zltkovy a gestacny vak ach je mi hrozné ach jaj musela som v minulom živote niekoho zabiť
@ereska To mi je ľúto 😔 viac sa asi napísať nedá. Ale ver že veľa z nás vie ako sa teraz cítiš asi pomaly každá druhá z nás sme o prišli o anjelika
@ereska 😔 och Bože, strašne ma mrzí tvoja strata. Ani neviem čo napísať, snáď iba toľko že posielam obrovské objatie, dobrú energiu a modlitbu, aby si sa cez toto tvoje nešťastie dostala🙏🏼✊🏼Buď silná...

@zuzik5891 áno výsledky sú na 2 strany no je to zvláštne všade sa inak platí. Ja som platila 110e za krv potom keď som si bola po výsledky tak za konzultáciu som platila 30e a plus injekcie 50€.
@ikonica