icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

butterfly333
12. júl 2019

@zuzik5891 áno výsledky sú na 2 strany no je to zvláštne všade sa inak platí. Ja som platila 110e za krv potom keď som si bola po výsledky tak za konzultáciu som platila 30e a plus injekcie 50€.
@ikonica

zuzik5891
12. júl 2019

@alison11 aký čas reprodukcie... jednoducho sa dobre neuchytilo a vajíčka a spermie máte určite ok... keď to nevyšlo teraz nikde nieje napísané že to už nevýjde vôbec ..🍀🍀🍀

shellynda
12. júl 2019

Neviete prečo by mi mohla takto klesnúť BT? Ani prsia ma nebolia, po ovulke hneď prestali a teraz takto klesla aj teplota🙄

zuzik5891
12. júl 2019

@butterfly333 som šťastná že Prešov mám tak blízko lebo takú NR by som si už veru dovoliť nemohla...a vyšetria presne tie isté...no zrejme si dá NR preplatiť pacientom aj to čo jej preplatí poisťovňa...

butterfly333
12. júl 2019

@zuzik5891 to je také svinstvo takto zarábajú na ľuďoch.

sisullii
12. júl 2019

@alison11 aj ja mam dnes 1 dc a tiez od 5tej rana velke bolesti 😢 tento cyklus som mala ist na 2DC k lekarke na krv ide mi urobit HP ale neviem ci v pondelok nebude neskoro to budem 4DC.

zuzik5891
12. júl 2019

@butterfly333 pekný biznis si z toho spravili...ako aj mnohé centrá... veď každý kto je v zúfalej situácii akou je aj nemožnosť splodiť bábo dá všetko aby to bábo mohol mať...

ikonica
12. júl 2019

@sisullii hp sa da urobit medzi 2-5 dc takze 4dc je v pohode ;)

sisullii
12. júl 2019

@ikonica dakujem tak v pondelok pojdem 🙂

olivia_0309
12. júl 2019

@sisullii ahoj, neboj nebude neskoro, lebo prvy sa robi 2. az 5. den cyklu vratane toho 5teho😉 ako pise @ikonica. Rovno tam v pondelok rano nabehni ze MS dosla v piatok. Ja som tak bola dohodnuta s Dr. ze ak pride v piatok alebo cez vikend tak mam bez ohlasenia prist rovno, ak cez tyzden mam si zavolat a povedia mi kedy😉 Drzim prsty baby v dalsom novom cykle. @alison11 ty prosim ta nestresuj kazdy mesiac a vypni🙏🏼moc tlacis. Aka reprodukcia? Mne v 28mich Dr. povedala ze mam predcasnu menopauzu a predcasne ovarialne zlyhavanie a to nemam deti, ale by ma nenapadlo si take nieco povedat🙈 Ved nevesaj hlavu, bud vdacna za svojich dvoch krasnych zdravych chlapcov a nenahli sa za tym co nemas...ved deti tak rychlo rastu, tak zi pre priromnost a netrap sa tym co bude/nebude. Nevhaj veci plynut a vsetko bude dobre😉✊🏼🍀

mariska1989
12. júl 2019

@sisullii Ja som bola akurát dnes na HP som druhý deň takže čakať a dúfať že je vše OK a že tento mesiac bude super

alison11
12. júl 2019

@zuzik5891 Moja môj muž mal v roku 2010 spermiogram 40% životaschopných neriešili sme ďalej a moje vajíčka tiež neboli nikdy ok od 11rokov mávam nepravidelnú ms začínala som z 62dc a Hak som brala od 17tich rokov 4roky a potom hormónmi mi lekár spôsobil PCO syndróm vaječníky som mala od nich dupľovane veľké,lekár mi znich chcel rezať nakoniec som brala Duphaston 10mesiacov až sa zadaril prvý syn a potom 3 odišli medzi synmi a vlani v 10tt som bola na kyrete lebo odumrelo podľa histológie placentou bol problém... druhý sa zadaril Inofolicom a zakaždým som na udržanie brala Duphasotn a bola na rizikovom so synmi. Ďakujem za povzbudivé slová,ale nechávam to tak.Chrániť sa nemám prečo tak ak by sa podarilo tešili by sme sa ak nei tak nie. Vpodstate sa kde chránime kde nie 12rokov.Nehrozí nám kopec detí :D ako u niektorích.
@sisullii Aj ja mám na HP ísť kvôli testosterónu ktorí mi aj cysty spôsobujú rastú mi chĺpky kde by nemali.A mne bolo povedané od 2Dc do 5Dc takže to nebudeš mať pozde u nás je problém,že má dovolenkue šte budúci týždeň aj tento a robí len stredy a piatky u nás tak dúfam,ďalší cyklus sa mi podarí tak aby mi mohli vziať krv.Ke´dže mám nepravidelnú neviem kedy príde tento cyklus.
@olivia_0309 Ja som sa zmierila,a som neskutočne rada,že už mám veľkých synov narok už mladší pojde do školy,nejak bude a môžem si občas švagrinkiné 1ročné a 2týždňové užiť 🙂.

alison11
12. júl 2019

@shellynda U teba je IP zajtra stúpne neboj 🙂

ereska
12. júl 2019

Ahojte žienky tak je koniec miminko sa prestalo vyvíjať a srdiečko už nebilo videla už len zltkovy a gestacny vak ach je mi hrozné ach jaj musela som v minulom živote niekoho zabiť

ikonica
12. júl 2019

@ereska och boze :( to mi je moc luto... Mala si aj liecbu? Duphaston? Fraxik?

mariska1989
12. júl 2019

@ereska To mi je ľúto 😔 viac sa asi napísať nedá. Ale ver že veľa z nás vie ako sa teraz cítiš asi pomaly každá druhá z nás sme o prišli o anjelika

evi38
12. júl 2019

@ereska je mi to veľmi ľúto 😔

ereska
12. júl 2019

@ikonica áno brala

@mariska1989 no už 6 x

@evi38 😭

lucka2303
12. júl 2019

@ereska to mi je velmi ale naozaj velmi luto. verila som, ze sa ti to teraz podari..😢

olivia_0309
12. júl 2019

@ereska 😔 och Bože, strašne ma mrzí tvoja strata. Ani neviem čo napísať, snáď iba toľko že posielam obrovské objatie, dobrú energiu a modlitbu, aby si sa cez toto tvoje nešťastie dostala🙏🏼✊🏼Buď silná...

ereska
12. júl 2019

@lucka2303
@olivia_0309 vdaka baby vám všetkým

mariska1989
12. júl 2019

@ereska čoo ??😔😭😭

dolynkag
12. júl 2019

@ereska Neverím že zase toto musíš prežívať musí to byť veľmi veľmi veľmi ťažké drž sa najbližšie verím že to už vyjde

ikonica
12. júl 2019

@ereska reproimuno si mala ok ci? Uz nepamatam... Boze uz nech sa to prestane diat... :(

81anina
12. júl 2019

@ereska bozeee mrzi ma to moc 😢 verila som ze uz bude dobre no nevzdavajte sa 😔 posielam objatie...

shellynda
12. júl 2019

@alison11 a ja už som sa tak bála, už len teda aby stupla👍a dobre to dopadlo, ďakujem 🤗

ereska
12. júl 2019

@dolynkag
@ikonica
@81anina ďakujem vám no vysoké protilátky proti spermiam a malo D no už som brala aj možné aj nemožné aj tak sa to vždy poserie

taily30
12. júl 2019

@ereska to mi je velmi luto darinka ☹ och

0507
12. júl 2019

@ereska strasne ma to mrzi 😢

zabka1987
12. júl 2019

@ereska 😪😪😪 bože to ma veľmi mrzí teda