Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ereska ďakujem..ja som brala medrol..hoci problém z reproimuno som nemala žiaden .preventívne som poprosila dr nech mi to dajú lebo už sme nevedeli kam sa pohnúť .je to svinstvo ale očividne nám pomohlo..kedysi som mala autoimunitné ochorenie tak som to brala tak že tá imunita asi naďalej bojuje proti embryjku..skús sa na to spýtať dr..✊
@alilka moja super už 18tt držím mooooc palčeky aby to dobre dopadlo. Ja som bola po výsledky na reprodukčnuj imuno tiež mam málo vit D a zvyšné cytokiny dala mi hneď inj Igamplia tak dúfam že mi pomôžu vraj ta mam zápal a moje telo bojuje proti cudziemu telesu preto som potratila tak verím ze sa to upraví a podarí sa aj tehu.
@butterfly333 ďakujem..áno čítala som tvoje výsledky..ja na vás tu chodím zakukovat 😃 tak už len veriť že ti konečne zistili príčinu tých neúspechov a konečne bude aj tebe dopriate bábätko..😊 veľmi ti držím prsty. ✊✊
@alilka no len či mi pomôžu tie inj znížiť tie cytokiny co ak budem mat stále ten zápal. Nepodarí sa mi otehotnieť a roky pribúdajú.😞
@butterfly333 nerozmýšľaj tak pesimistický..tes sa že sa našla príčina a konečne môžte poriadne bojovať. 😉 Určite ti tie injekcie pomôžu a ty sa dočkas toho dlho vytúženého bábätká 😉✊ plodeniu zdar 😘
@butterfly333 podla mna by nebolo zle zistit kde je ten zapal....mozno zajst ku zubarovi a tak.....
@lucka2303 gratulujem❤😍 dúfam že aj ja o mesiac sa budem pýšiť takýmito testami
@mariska1989 dakujem,pevne verim,ze o mesiac sa budeme pozerat na tvoje pozitivne testy😘
@lucka2303 Ďakujem😍 No dúfam že teda už som úplne v poriadku a že to tentokrát vyjde a udrží sa🙏
@mariska1989 no to dufam aj ja,kazdy den sa bojim aby to tentokrat vyslo 🙏
@lucka2303 držím ti palce až to dotiahnuť do konca 🙏🙏✊✊a A koľko x sa už pokašľalo?
@lucia37 Asi ti to neoznačilo keď ti tam chýbajú 2 teploty v období ovulácie .. mne to príde že toho 20 bola
Môžte mi prosím napísať váš názor, kedy bola vlastne ovu? Ja sa v tom už nevyznám 🙄. Ešte včera mi ju graf vyznačí inak a podla mňa aj vtedy bola, od 11-14teho bol hlien, prsia, pichanie, no všetko a dnes mi vyznačil úplne inak, ale mne to vôbec nesedí. Ten pokles bol podľa mňa IP, pichanie aj slabo ružové špinenie som mala... Tak čo myslíte vy?
@mariska1989 ďakujem krásne
@lucia37 Ale je to len môj názor určite tu je nejaká žienka ktorá v tom chodil lepšie ako ja . Ja sa stále len učím😀
@mariska1989 tak zatial len raz, toto je nas druhy pokus
@lucka2303 Jáj No ja už mám za sebou 2+ vo dvoch cykloch duchy na teste a príchod MS bol posunutý o 1-2dni

@alilka no super len tak ďalej a ďakujem za novú nádej na protilátky proti spermiam je asi buď sex len v deň ovulácie alebo sex s gumou a v deň d bez ale voči manzelovym to mám menej ako voči cudzím spermiam aspoň že tak