Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@lucka2303 uz nemeraj. Nema to zmysel. Priznak ma kazda zena ine. Ver, ze je vsetko v poriadku a tak ako ma byt. ;)
@lucka2303 ja som v 25 tt a tiez som mala take haluze ked prestali boliet b zaciatkoch.. Ani teraz nebolia... Mam akurat na nich viditne zily... Presvitaju cez kozu... Ale nemozem povedat ze bolia... V druhom tehu som napr mala problem spat na bruchu kvoli prsiam... Teraz v poho... Len nestresuj.... Klidek a nejak to vydrz do sona... Nie kazdu zenu musia boliet a nie kazdy den rovnako....
@zuzik5891 ahoj no vyzera to tak ze uz mi ms aj skoncila :D ale bolo to zvlastne..ziadne kusy alebo co len bolesti a mierne krv...no idem dnes asi kupit ovu testy a ten gel co sa tu spomina🙂 a ty ako ? Uz skoncila ms? Vies mi nejake ovu testy odporucit? Ja som ich nikdy nepouzivala...a bt teraz nemeriam som na sk a vsetko mi zostal vo svajci :D
@evita2176 tak ja si objednávam ovu testy tu od jednej baby...v lekárni sú príliš drahé... kúpim si ich aj 50ks a testujem od skončenia ms... naposledy od 6dc po 21 dc ...a keď tmavnú tak aj viac krát do dňa... testujem vždy jednou značkou...gélik ja už mám kúpený...mne už konečne dnes ms skončila... už som sa nevedela dočkať...😁😁😁
@myjusiatko nevies ci je mozne, aby bol IP uz 4dpo ked ovu bola skoro rano na 14dc? Najvacsie bolesti som mala v noci a o 7-8 rano.
@mariska1989 Ahoj, tento gel pouzivame viac ako pol roka🙈 Drzim ✊🏼 nech tebe zaberie rychlejsie😉
dievcata nepotrebujete niektora inofolic a folandrol? mam 26 ks folandrol + 31 ks inogolic za 19 eur. Dalsie babatko je v nedohladne kvoli manzelskym problemom 😣

@mariska1989 ja som sa tiez tesila, ked som zacala merat teplotu a robit ovulacne testy 🙂