icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

beatinka
Autor odpoveď zmazal
evi38
17. júl 2019

@beatinka ovu pravdepodobne 14 DC, vyznačí až keď sú 3 vyššie teploty ešte sú len dve 🙂...držím palce 🙂

ladysmurf
17. júl 2019

@shellynda ja som na tom podobne, teplotu uz nemeriam ale stale po ovulacii mavam citlive prsia a tento mesiac nic. No pre mna hotova zahada 🤷‍♀️

shellynda
17. júl 2019

@ladysmurf ja tak isto,vždy dosť bolia, ale teraz vôbec nič, tak dúfam, že to môže byť príznak tehu😊

butterfly333
17. júl 2019

@shellynda aj ja to mávam včera som ich mala dostať no už nebolia ale ms príde dnes takže mňa v deň pred ms už nebolia

beatinka
17. júl 2019

@evi38 ďakujem 😘

izy1661
17. júl 2019

Ahojte. Viete mi prosim niektorá poradiť ? Obednala som si melatonin. Ale vlastne neviem na co je :D Len som ho tu videla u viacerých používať a tak topiaci sa aj slamky chytá, som si to objednala. Ale mam par otázok teda. Na co to vlastne je dobre? K comu to ma pomôcť vlastne ? A čítala som, ze by to nemali brat zeny s zníženou funkciou stitnej žľazy + zeny s nejakými krvnými mutaciami. Ja mam aj aj.. Tak neviem ci som to nakúpila zbytočne.

butterfly333
17. júl 2019

@izy1661 ja to beriem tiež a mam MTHFR C677T homozigot ale pribalovom letáku na melatonin nepíšu že ny to nemohli ženy s mutáciou?

martinade
17. júl 2019

@ceklis ako pokracujes? Dufam, ze je vsetko ok

shellynda
17. júl 2019

@butterfly333 tak to tak mávaš pravidelné, podľa toho vieš, kedy príde ms? Ja práveže nikdy bez bolesti, vždy od ovulky, tak do 2 dňa ms bolia ako čert a teraz ani naznak... Za 3dni mám mať ms, tak uvidím 😊

julianka007
17. júl 2019

Tak baby na dnes som si naplánovala gynekológa a veľmi ma potešil. Ráno mi BT vyskočila a doktor ovulku potvrdil. Tak veľmi sa teším, že sa musím s vami podeliť... Už som pochybovala či naozaj ovulujem. Lebo predchádzajúci doktor mi povedal, že moje folikuly niesu žiadna sláva a keď som mu povedala, že podľa BT by som mala byť už 3 dní po ovulácii, tak mi na to povedal len, že meranie je len orientačné a neposkytuje žiadne dôveryhodné info. A že ovulka nemusí ani prebehnúť v deň pred zvýšenou (poovulacnou) teplotou. A že pravdepodobne ani ja neovulujem, lebo mám malé folikuly. Niekedy je naozaj dobre zmeniť gynekológa aj keď sme presvedčené, že je dobrý, ale máme pocit, že robí malo. Už len dúfať, že sa zadari... 🙏🙏🙏🙏😍😍😍

c_est_la_vie
17. júl 2019

@izy1661 je to na spanie. Je to hormon ktory sa produkuje vecer na spustenie spankoveho cyklu, ja som ho brala na VS lebo som cez skusky od stresu nespavala. Vedlajsie ucinky ziadne, jedine pri dlhodobom pouzivani tvoje telo zlenivie a nebudes ho vediet produkovat sama

izy1661
17. júl 2019

@butterfly333 čítala som to niekde na internete, tak neviem co je na tom pravdy a preto som sa spýtala. Ďakujem za odpoveď 🙂

izy1661
17. júl 2019

@c_est_la_vie hej, to viem, ze na spanie.. Skôr ma zaujímalo ake to ma účinky na plodnost.

c_est_la_vie
17. júl 2019

@izy1661 ja by som sa bala toho ze podobne ako zakrivenie zemskej osi na sexualny zivot chrusta. Efekt na urovni promile. Inak by ho gynekologovia ponukali ako doplnkovu liecbu, pretoze uz by im klopkali pharma reprezentanti na dvere.

0507
18. júl 2019
shellynda
18. júl 2019

Ja dnes takto a test negatívny... Ešte skoro testuje, ale neviem vydržať

0507
18. júl 2019

@shellynda ahoj, sme na tom podobne, ja dnes asi 9dpo a tiez uz rozmyslam nad testom 🙂

shellynda
18. júl 2019

@0507 a neskúsiš😇? Ja už by som nevydržala 🤗... Uvidíme ako nám to dopadne☺️

0507
18. júl 2019

@shellynda bojim sa ho spravit 🙂. Vkladam velke nadeje a nechcem byt sklamana. Asi skusim az zajtra.

shellynda
18. júl 2019

@0507 to chápem a silno držím palce aby tam potom boli krásne // čiarky 🤗

ceklis
18. júl 2019

@martinade ahoj, zatiaľ všetko ok ✊🏻 Ďalšiu kontrolu mám v pondelok, snáď dostanem už knižku. Hrozne sa bojím, lebo ozaj žiadne príznaky. Vôbec vôbec nič a nemám ani taký pocit že sa niečo deje. Úplne zvláštne aké je to iné ako predtým. Ty ako? Už stimulujes? Čo ti dali a ako to zatiaľ vyzerá?

0507
18. júl 2019

@shellynda aj ja tebe 🙂

martinade
18. júl 2019

@ceklis tfuj tfuj drzim prsteky. Tak si uzivaj bezproblemove tehotenstvo🙂
Ja uz stimulujem, v utorok bolo prve usg, zajtra druhe a odber asi v pondelok. Mam menej folikulov asi o 3 ako pri prvej stimulke, ale sú väčšie... a dali mi gonal a decapeptyl, pred tym som mala gonal a menopur. Tak uvidime...

ceklis
18. júl 2019

@martinade silno držím palce ✊🏻✊🏻✊🏻 Ja som mala len dva foliky a vidíš, podarilo sa len z toho jedného čo ostalo. Čiže radšej menej a kvalitnejšie. Silno držím palce, ja verím, že sa to podarí ❤️ A budúci rok budú malé voňavé bábätka ✊🏻🙏🏻😍

kakatulik
18. júl 2019

@ceklis
@martinade ach babeny...taaak vam drzim palceky.....ja teraz sice pekny graf,ale na moje pomery sa mi zda,ze mam nizke teploty...

martinade
18. júl 2019

@ceklis ty ja ti neviem či to je taka fráza, ze menej ale kvalitne, mne vybrali 6 a 5 boli kvalitne z 13 folikulov, teda 50÷.. a teraz ked mam o 3 menej folikulov tak mi kolko zostane vajíčok? Zase len 50% a z tych 50% prežihe 40-50÷ embrii. Ako sa zaruci ze v menej folikuloch budu kvalitnejsie vajíčka - nijak...
Ale diky, 💗 baby, dufam na zazrak a dvojičky 🙂
@kakatulik ale teplotu mas peknu a stúpajúcu... ja teraz nemeram, asi zacnem po transfere...

kakatulik
18. júl 2019

@martinade nooo stupajuca sice je,ale v tejto casti cyklu uz byva nad 36,9. Ale to je sumafuk.
No vies,ale ak sa vytvori menej folikov,budu mat viac miesta aj energie na rast a dozrievanie. Mne to pride logicke. Kolko folikov videli tento krat?

martinade
18. júl 2019

@kakatulik hmm tiez rozumna teoria. Citala som ze jedna mala 22 folikulov, 9 vajicok a prežili len 2.
Teraz mam na prave strane 2 (minule 6) a lava 5 ( minule 6 a o 2 dni 7). Ucidime co zajtrajsie sono

kakatulik
18. júl 2019

@martinade vtedy bolo z 12.tich zrelých 6 a teraz môže byť zo 7mich tiež zrelých 6.