Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@shellynda aj ja to mávam včera som ich mala dostať no už nebolia ale ms príde dnes takže mňa v deň pred ms už nebolia
Ahojte. Viete mi prosim niektorá poradiť ? Obednala som si melatonin. Ale vlastne neviem na co je :D Len som ho tu videla u viacerých používať a tak topiaci sa aj slamky chytá, som si to objednala. Ale mam par otázok teda. Na co to vlastne je dobre? K comu to ma pomôcť vlastne ? A čítala som, ze by to nemali brat zeny s zníženou funkciou stitnej žľazy + zeny s nejakými krvnými mutaciami. Ja mam aj aj.. Tak neviem ci som to nakúpila zbytočne.
@izy1661 ja to beriem tiež a mam MTHFR C677T homozigot ale pribalovom letáku na melatonin nepíšu že ny to nemohli ženy s mutáciou?
@butterfly333 tak to tak mávaš pravidelné, podľa toho vieš, kedy príde ms? Ja práveže nikdy bez bolesti, vždy od ovulky, tak do 2 dňa ms bolia ako čert a teraz ani naznak... Za 3dni mám mať ms, tak uvidím 😊
Tak baby na dnes som si naplánovala gynekológa a veľmi ma potešil. Ráno mi BT vyskočila a doktor ovulku potvrdil. Tak veľmi sa teším, že sa musím s vami podeliť... Už som pochybovala či naozaj ovulujem. Lebo predchádzajúci doktor mi povedal, že moje folikuly niesu žiadna sláva a keď som mu povedala, že podľa BT by som mala byť už 3 dní po ovulácii, tak mi na to povedal len, že meranie je len orientačné a neposkytuje žiadne dôveryhodné info. A že ovulka nemusí ani prebehnúť v deň pred zvýšenou (poovulacnou) teplotou. A že pravdepodobne ani ja neovulujem, lebo mám malé folikuly. Niekedy je naozaj dobre zmeniť gynekológa aj keď sme presvedčené, že je dobrý, ale máme pocit, že robí malo. Už len dúfať, že sa zadari... 🙏🙏🙏🙏😍😍😍
@izy1661 je to na spanie. Je to hormon ktory sa produkuje vecer na spustenie spankoveho cyklu, ja som ho brala na VS lebo som cez skusky od stresu nespavala. Vedlajsie ucinky ziadne, jedine pri dlhodobom pouzivani tvoje telo zlenivie a nebudes ho vediet produkovat sama
@butterfly333 čítala som to niekde na internete, tak neviem co je na tom pravdy a preto som sa spýtala. Ďakujem za odpoveď 🙂
@c_est_la_vie hej, to viem, ze na spanie.. Skôr ma zaujímalo ake to ma účinky na plodnost.
@izy1661 ja by som sa bala toho ze podobne ako zakrivenie zemskej osi na sexualny zivot chrusta. Efekt na urovni promile. Inak by ho gynekologovia ponukali ako doplnkovu liecbu, pretoze uz by im klopkali pharma reprezentanti na dvere.
@martinade ahoj, zatiaľ všetko ok ✊🏻 Ďalšiu kontrolu mám v pondelok, snáď dostanem už knižku. Hrozne sa bojím, lebo ozaj žiadne príznaky. Vôbec vôbec nič a nemám ani taký pocit že sa niečo deje. Úplne zvláštne aké je to iné ako predtým. Ty ako? Už stimulujes? Čo ti dali a ako to zatiaľ vyzerá?
@ceklis tfuj tfuj drzim prsteky. Tak si uzivaj bezproblemove tehotenstvo🙂
Ja uz stimulujem, v utorok bolo prve usg, zajtra druhe a odber asi v pondelok. Mam menej folikulov asi o 3 ako pri prvej stimulke, ale sú väčšie... a dali mi gonal a decapeptyl, pred tym som mala gonal a menopur. Tak uvidime...
@ceklis ty ja ti neviem či to je taka fráza, ze menej ale kvalitne, mne vybrali 6 a 5 boli kvalitne z 13 folikulov, teda 50÷.. a teraz ked mam o 3 menej folikulov tak mi kolko zostane vajíčok? Zase len 50% a z tych 50% prežihe 40-50÷ embrii. Ako sa zaruci ze v menej folikuloch budu kvalitnejsie vajíčka - nijak...
Ale diky, 💗 baby, dufam na zazrak a dvojičky 🙂
@kakatulik ale teplotu mas peknu a stúpajúcu... ja teraz nemeram, asi zacnem po transfere...