Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ajjka87 merias digitalnym ci analogovym?
@myjusiatko digitalny, od zaciatku mojho celkoveho merania tan isty teplomer.nikdy som take vysoke teploty po ms nemala
@ajjka87 vymen baterku. 🙂
@myjusiatko ok dik skusim
Ahojte tak som po poradni 🙂 vsetko je ako ma byt zubrienky si rastu 🙂 pytala som sa ci su dvoj alebo jednovajecne doki povedal ze no je to 50% na 50% nakolko su zvlast 🙂 tak som zvedava 🙂 jedno ma 4,9 cm a druhe 5,2cm 🙂 som straaasne stastna a ukludnena 😆 dalsia poradna 13.8. do vtedy sa asi zblaaaznim 😂😂
@kika123kika jeeeeej 😊❤
@kika123kika kraaaasne 🙂 len nech vsetko ide pekne dalej 🙂
@kika123kika to je nadherne😘😘
@mariska1989
@butterfly333
@ikonica
Dakujem vam baby 😍❤ a drzim palce aj vam 🙏✊✊
@kika123kika nádherné, gratulujem 🙂
Baby náhodou clostilbegyt alebo Letrozol neostal niektorej?
@butterfly333 mne ostalo 5 tbl clostilu
@ikonica môžem poprosiť? Ip
Mam viac beci co mi ostalo... Vitex, myo inositol, dhea, folandrol a ovulaky
@butterfly333 kludne napis dohodneme sa
@kika123kika gratulujem 😍, to je uzasne...
@kika123kika nádherné 😍 nech sa im darí... 🙏💕
@butterfly333 aj ja mam 5tbl clostilbegyt
Este som nasla pyridoxin 100 mg tablety od swansonu, zinok citrat 50 mg tablety od swansonu, inositol 227 gramov od swansonu, pupalkov olej kapsuly od now, bromelain od medpharmy (vsetko prevazim prepocitam ak by bol zaujem), folandrol 30 sacikov + 2x nosifol forte k tomu

@kakatulik som trochu skepticka, lebo statistika hovori o 50% neuspechu vyberu vajicok z folikulov