Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@martinade
@julianka007
@evi38
Dakujem dievcata ❤
@kika123kika krraaasne zabiatka 😍😘😘😘🍀 nech sa Vam dari 😊
@ikonica uz mam po glukoze...😊dovolili mi dat si do nej citronovu stavu mala som z limetky aj z troskou duziny...bolo to fajne taka sladsia citronada...v pohode som to vypila ale bez tej stavy by bol asi problem...Zo zaciatku mi bolo tak vselijako od zaludka ale dalo sa...Dnes som bola po vysledky mam to v poriadku 😊
@kika123kika krásne žubrienky...❤️❤️🍀🍀
@kika123kika nadherne, srdecne gratulujem!
@81anina dakujeme velmi pekne ❤
@zuzik5891 dakujem ❤
@taily30 dakujem ❤
@martinade moja veľmi veľmi ti držím palčeky aby to už vyšlo.😘
@butterfly333 @ikonica dakujem baby 😘
@taily30 teda to beži...krasa.. drzim prsteky 💗
@taily30 30tt? Jak to letí za chvíľku pôjdeš rodiť teda všetky tu pôjdu len ja tu budem stále trčať len neviem do kedy.😳
@butterfly333 moja...je nás tu viac takých ale pevne verím že už sa tu ako netehotné nebudeme dlho pretŕčať... uvidíš ako sa to teraz pekne rozbehne 🍀☺️
@martinade ja som dnes 11dc...ovu testy sú zatiaľ negatívne...ale testujem poctivo... BT sa mi ustálila oproti iným mesiacom čo je super
@zuzik5891 moja ja už prestávam tomu veriť. O pár dní mám 40r snažíme sa vyše roka a pol a nič.
@kika123kika krasa 🙂
@butterfly333 ja mám síce o dva dni 34 ale tiež sa po každom nezdarenom cykle dávam psychicky dohromady... ešte nemám výsledky z reprodukčnej imunológie ale to na čo nám do teraz prišli mi úsmev na tvári nevyčarí...a čím viac čítam na nete tým viac sa bojím čo bude...ale podarí sa nám to... uvidíš...dnes bol v teleráne Šmahel... rozprával ako im vo 4 mesiaci tehotenstva vraveli že ich bábo nemá šancu prežiť a vidíš...ten drobec zvládol ešte aj haváriu... veľmi povzbudzujúco rozprával...jeho slová ma zas nakopli a utvrdili v tom že nie všetko čo ti lekári povedia musí byť nevyhnutne pravda...rok 2020 bude krásny na pôrod 🙏🍀❤️

@ikonica Tak pupalkivy olej si nechaj tak mesiac pred pôrodom začni užívať