icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
23. júl 2019

@nevenka mas 3 dni vyssie teploty ako v 6 predchadzajucich dnoch. Moznoze to ovu nevyznacilo, lebo mas zapisanu teplotu nie stale v rovnaky čas. Skus si zmenit nastavenie ovu, moznoze to oznaci 16dc

sonulienka13
23. júl 2019

Zlaticka,angličtina nie je moja silná stránka.V tomto som dutá ako tela🤦‍♀️🤦‍♀️ Prosím vás,predložíte mi tooo?? Dakujem.Nikdy mi to nevyskakovalo ☹

havranka31
23. júl 2019

@sonulienka13 je to len upozornenie, ze teplota 32.2 stupna v celzioch sa zda nespravna a mas si skontrolovat v nastaveniach jednotky teploty a metodu merania. Alebo si sa pomylila, 32.2°C si urcite nemala ;)

sonulienka13
23. júl 2019

@havranka31 bohuzial mala som 32,20.😁 a ja vobec neviem kde to mam zmeniť.ale dakujem 🙂

zuzik5891
23. júl 2019

Ja som z toho jeleň... prvý pozitívny test bol pred obedom...potom slabol a teraz večer bol zasa pozitívny...

nevenka
23. júl 2019

@martinade nerozumiem, kde si mam nastavit ovulaciu....a ano, merala som, kedy som vstala, neriesila som to exaktne veru... to potom byva take ovplyvnene, nuz...uvidime, co z toho bude...

ja197
24. júl 2019

@nevenka ak meriaš každý deň keď vstaneš v inom čase tak to radšej ani nemeraj 😂 ten graf je úplne bez výpovednej hodnoty 😊

ja197
24. júl 2019

@sonulienka13 32,2°? Nie 36,2°? 😊

ja197
24. júl 2019

Och baby 😊 zase som dnes odolala s testom 😊 po správnosti by som mala mať dnes ms, LF sa mi ale sem tam predĺži tak to ešte neriešim 😊 alebo si príde aj napriek vysokým teplotám 😊 ale už by sa mohla dovaliť nech konečne viem naplánovať dovolenku 😂😂

martinade
24. júl 2019

@nevenka súhlasím s @ja197
Základné pravidlo merania bazalnej teploty je merat v ten isty cas, inak ti je zbytocne merat a diskutovať o grafe.

martinade
24. júl 2019

@zuzik5891 posledny pozitivny ovu test je platny. Isto sprav test aj dnes

zuzik5891
24. júl 2019

@martinade dnešný z rána zatiaľ takto...no už ideme stanovať tak neviem za ktorým smrečkom spravím ovu testík 😂😂😂😂...a meranie BT v stane ráno bude tiež zážitok pokým sa dostanem zo všetkých vrstiev oblečenia 😂😂😂😂... každopádne dnešné ráno sme si užili štýlom že som pozrela na môjho a on hneď odkryl perinu a vravel ťa poď😂😂😂😂...

evi38
24. júl 2019

@zuzik5891 aspoň ste mali zábavu :D...koľko po pozitívnom ovu teste mávaš ovulku? Podľa mňa ste to super stihli a rozumiem ti, že ak tam budeš mať synčeka, tak nehrozí...ja to takto tiež mávam pri deťoch taký ten pocit...silno držím palce 🙂
@martinade držím palce, čiže podľa nej na 2 a 3 deň nečaká redukciu až potom ten 4 a 5? Aj ti vravela, prečo to tak je?
@nevenka ako píšu kočky, ak nemeriaš +- v rovnaký čas, tak ten graf nemá žiadnu výpovednú hodnotu...skôr by bolo dobré napísať aké sú tam časové rozmedzia, ak iba nejakých 15 min to nič nie je, ak meriaš napr. jeden deň o 6:00 a druhý o 8:00, tak to nemá zmysel

zuzik5891
24. júl 2019

@evi38 no ja dom minulý cyklus mala po polroku prvú ovuláciu takže si to už nepamätám veľmi...ale predtým mi zvykla teplota vystúpiť na druhý deň po pozitívnom ovu teste... ešte zajtra večer poriešime... dorobíme rúčky a nôžky ❤️🍀🙏

ceklis
24. júl 2019

@zuzik5891 ja si tiež myslím ako evi, že ste do dnes dobre vystihli a ovu bude zajtra. Uvidis ✊🏻✊🏻✊🏻 Držím silno palce a uzi stanovačku 👍🏻❤️

bubu4125
24. júl 2019

Ahojte. Myslite, ze vcera bola ovu? Kedze testy nerobim a graf ukaze az neskor, tak len zo zvedavosti sa pytam.

kakatulik
24. júl 2019

@bubu4125 podla mna vcera.Ale uvidis,ci pojde zajtra BT hore,alebo nie.

kakatulik
24. júl 2019

@ceklis ahoj,ako sa dnes citis? stale ziadne príznaky?

ceklis
24. júl 2019

@kakatulik ahoj ☀️ Stále nič a ešte sa nám do života pritrafilo akurát zdravotne problémy môjho ocina a nevyzerá to dobre 😢 včera skončil na pohotovosti mimo mesta kde žije a dnes ho idu prevážať do nemocnice, tak som v takom rozpoložení že sa snažím len nebyť vo veľkom strese ale nejde to. Keby som mala sono, tak kukam babo dvakrát za deň. Naozaj mi vôbec nič nie je 🤷🏼‍♀️ Ale verím, proste verím tomu drobcovi že to spolu dáme. Idem si asi kúpiť ten angel sound. Len neviem či mi to pomôže nejako.
Ty ako?

kakatulik
24. júl 2019

@ceklis jeeemine...to mi je velmi luto s ocinom. Snad zo nebude az take zle.
To fakt vôbec nic? Ano nejake pochody v maternici ako na ms,alebo nejake pichanie?
j som12DO cakam ms....tak o 5dni.

ceklis
24. júl 2019

@kakatulik fakt nič. Predtým som mala prvé dva tri týždne úplne pocit ako na ms, prsia boleli, taký biely vodnaty výtok bol 🤷🏼‍♀️ A teraz vôbec nič. Akože niekedy v noci keď idem na wc sa mi zdá že mám taký mierny tlak v prsiach, ale to akoby som len hľadala niečo... jedine teda čo, stále som hrozne unavená a spím skoro stále. Idem do obchodu pre ten angel sound :( aj keď je asi skoro, no na psychiku mi to možno pomôže. A graf ako? Teploty sa dostali do normálu? 🙂 testujes?
A čo tie hyfosy? 🙈

martinade
24. júl 2019

@zuzik5891 tak sup a uzi si kriačky počas stanovačky hihihi a kto vie, moznoze prave teraz sa Vam to podari....
@evi38 asi ocakavaju, ze 4-5 den nepreziju do blastocysty. Aj me tiez presne na 4 den nepreziju embryjko. Asi typ vyvoja... pokial su bunky asi to nema taky vplyv ako na morulu alebo blastocystu

martinade
24. júl 2019

@ceklis drzim prsteky nech sa ocino lepsie citi, nech sa mu polepsi...
@evi38 a ako si na tom s grafom? Ktory DC si?

kakatulik
24. júl 2019

Tak noooo graf v tejto casti cyklu vyzera vzdy viac menej ok.Teraz v lete tie hyfosy asi riesit nebudem. Necham to na jesen. Nie,testy nerobim...naco....aj tak sa citim ako furt par dni pred ms.

bubu4125
24. júl 2019

@kakatulik v podstate mi to je jedno, hlavne ze bola. Uz druhy mesiac som bez Clostilu, tak sa vytesujem

ikonica
24. júl 2019

@martinade hehe ze kriacky pocas stanovacky 😂😂😂

martinade
24. júl 2019

@ikonica 😁

ereska
24. júl 2019

Ahojte žienky tak som po kyrete zobudena tak sa potom ozvem

kakatulik
24. júl 2019

@ereska drz sa a rychle zotavenie....😘