Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 je to len upozornenie, ze teplota 32.2 stupna v celzioch sa zda nespravna a mas si skontrolovat v nastaveniach jednotky teploty a metodu merania. Alebo si sa pomylila, 32.2°C si urcite nemala ;)
@havranka31 bohuzial mala som 32,20.😁 a ja vobec neviem kde to mam zmeniť.ale dakujem 🙂
@sonulienka13 32,2°? Nie 36,2°? 😊
@martinade dnešný z rána zatiaľ takto...no už ideme stanovať tak neviem za ktorým smrečkom spravím ovu testík 😂😂😂😂...a meranie BT v stane ráno bude tiež zážitok pokým sa dostanem zo všetkých vrstiev oblečenia 😂😂😂😂... každopádne dnešné ráno sme si užili štýlom že som pozrela na môjho a on hneď odkryl perinu a vravel ťa poď😂😂😂😂...
@zuzik5891 aspoň ste mali zábavu :D...koľko po pozitívnom ovu teste mávaš ovulku? Podľa mňa ste to super stihli a rozumiem ti, že ak tam budeš mať synčeka, tak nehrozí...ja to takto tiež mávam pri deťoch taký ten pocit...silno držím palce 🙂
@martinade držím palce, čiže podľa nej na 2 a 3 deň nečaká redukciu až potom ten 4 a 5? Aj ti vravela, prečo to tak je?
@nevenka ako píšu kočky, ak nemeriaš +- v rovnaký čas, tak ten graf nemá žiadnu výpovednú hodnotu...skôr by bolo dobré napísať aké sú tam časové rozmedzia, ak iba nejakých 15 min to nič nie je, ak meriaš napr. jeden deň o 6:00 a druhý o 8:00, tak to nemá zmysel
@kakatulik ahoj ☀️ Stále nič a ešte sa nám do života pritrafilo akurát zdravotne problémy môjho ocina a nevyzerá to dobre 😢 včera skončil na pohotovosti mimo mesta kde žije a dnes ho idu prevážať do nemocnice, tak som v takom rozpoložení že sa snažím len nebyť vo veľkom strese ale nejde to. Keby som mala sono, tak kukam babo dvakrát za deň. Naozaj mi vôbec nič nie je 🤷🏼♀️ Ale verím, proste verím tomu drobcovi že to spolu dáme. Idem si asi kúpiť ten angel sound. Len neviem či mi to pomôže nejako.
Ty ako?
@kakatulik fakt nič. Predtým som mala prvé dva tri týždne úplne pocit ako na ms, prsia boleli, taký biely vodnaty výtok bol 🤷🏼♀️ A teraz vôbec nič. Akože niekedy v noci keď idem na wc sa mi zdá že mám taký mierny tlak v prsiach, ale to akoby som len hľadala niečo... jedine teda čo, stále som hrozne unavená a spím skoro stále. Idem do obchodu pre ten angel sound :( aj keď je asi skoro, no na psychiku mi to možno pomôže. A graf ako? Teploty sa dostali do normálu? 🙂 testujes?
A čo tie hyfosy? 🙈
@zuzik5891 tak sup a uzi si kriačky počas stanovačky hihihi a kto vie, moznoze prave teraz sa Vam to podari....
@evi38 asi ocakavaju, ze 4-5 den nepreziju do blastocysty. Aj me tiez presne na 4 den nepreziju embryjko. Asi typ vyvoja... pokial su bunky asi to nema taky vplyv ako na morulu alebo blastocystu
Ahojte žienky tak som po kyrete zobudena tak sa potom ozvem

@nevenka mas 3 dni vyssie teploty ako v 6 predchadzajucich dnoch. Moznoze to ovu nevyznacilo, lebo mas zapisanu teplotu nie stale v rovnaky čas. Skus si zmenit nastavenie ovu, moznoze to oznaci 16dc