icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ereska
24. júl 2019

@kakatulik
@martinade ďakujem vám všetkým

bona69
24. júl 2019

@ceklis ahoj, z tých príznakov si nič nerob, ani ja som nemala žiadne, okrem toho že som spala kde som sa oprela, som bola rada že som v robote nezaspala 😂ale to trvalo mesiac asi, potom už nič, len na záchod často a jedla som do bludu a ešte aj schudla 😂neboj nič, všetko je ok, zle mi nebolo vôbec celé tehu, a vraj to je na chlapca, a u mňa to aj tak bolo. Držím palce nech bude všetko ok❤️

martinade
24. júl 2019

Baby, dnešný status 🙂 4 embryjka, tak ako vcera 😍
A zevraj vyzerajú dobre. Uvidime co zajtajšok donesie.
@evi38 k tym 4 co sa prestali vyvyjat. 1 bolo or zaciatku degenerovane a 3 sa nezačali vyvýjat. Príčinu nevedia, ale ak budem kecat a lekarom osobne, tak sa ho na to opytam, tiez som zvedava, ze preco sa prestali vyvyjat

ereska
24. júl 2019

@martinade matka 4 no super držím moc moc päste ✊✊🙏✊🙏

ikonica
24. júl 2019

@martinade supeeeer len tak dalej nech sa pekne vsetky vyvijaju... 🍀

ikonica
24. júl 2019

@ereska rychle zregenerovanie zelam

sticker
kakatulik
24. júl 2019

@martinade ahoooj,no supeeer,su to borci😉....mozno uz dve z nich budu na Vasej svadbe.
Podla mna pricina neexistuje. Nie kazde vajicko je aj v reálnom zivote oplodnitelne a je to tak dobre.

sonulienka13
24. júl 2019

@ja197 nie 😂😂32,20 stupňa.ale už som nato prisla.

kakatulik
24. júl 2019

@sonulienka13 to akoze teplota? To by si bola patologicky podchladena...takato telesna teplota teplota nie je zlucitelna so zivotom cloveka....😨

zuzik5891
24. júl 2019

@ceklis
@evi38 a dnes je zasa pozitívny... už tretí deň
@martinade 4 ...wau... krásne číslo...len tak ďalej 😞

martinade
24. júl 2019

@zuzik5891 tak testni aj zajtra 🙂 vidim travu...
Až bude pokosená tráva, málo kto takej odoláva, vieš čo sa v takej tráve stáva 🤣

sonulienka13
24. júl 2019

@kakatulik noo u mna je možné vsetko 😂😂tiež som pozerala ako puk...čo už 😂😂

kakatulik
24. júl 2019

@sonulienka13 kde merias?

zuzik5891
24. júl 2019

@martinade viem presne...ale mám tú najlepšiu 12 ročnú antikoncepciu so sebou 😂...dnes sme zapravili ráno a zajtra večer... každý deň bude 😁

martinade
24. júl 2019

@zuzik5891 daj ho na kolotoč na 30 minute 🤣

ereska
24. júl 2019

Babulky tak už som aspoň doma tak aspoň že tam nemusím byť cez noc

martinade
24. júl 2019

@ereska ako sa citis? Nejake bolesti?

mariska1989
24. júl 2019

@ereska prajem rýchle uzdravenie a zotavenie 😍✊ ja som po kyrete mal strašné bolesti

mariska1989
24. júl 2019

Ja zatiaľ takto

sonulienka13
24. júl 2019

@kakatulik dolu.A teplomer je v poriadku.Aj baterky.Predvcerom som ešte len začala po dlheeej dobe.

ikonica
24. júl 2019

@sonulienka13 tak co mrzne u vas? 🙂

sonulienka13
24. júl 2019

@ikonica 😂😂😂😂😂si zaklincovala 😂😂asi sa mi triasla od zimy 😂😂

kakatulik
24. júl 2019

@ikonica takú teplotu ani eskymacky nemajú....ja tomu teplomery neverím 😎

zuzik5891
24. júl 2019

@martinade na dedinkách len ťažko kolotoč 😂😂😂...ale nevadí... pravé vajko má bolí takže ak praskne folik dnes má zásobu z troch dní a ak zajtra doplníme mu večer ❤️😂😂

nevenka
24. júl 2019

@evi38 no ved ano, ja viem...ale aspon cez vikend, ked sme u nasich, sa chcem vyspat. To ja uz nezaspim, ked vstanem o siestej...asi sa na to cele vybodnem, ked som aj merala pravidelne v cca tu istu hodinu, castokrat ovuview ani nezaznamenal rozdiely v tych teplotach, paradoxne, najpravidelnejsi cyklus som mala, ked som kojila. Nie som z toho mudrejsia, kazdy cyklus ina dlzka LF, ina dlzka cyklu, raz ovulacia 17-ty den, raz 23-ti...merane rok a pol. Ziadna pravidelnost. Zapal stitnej. No kazdopadne dam menstruacii sancu do 40 dni ak nepride, tak pojdem rovno za doktorom. A kaslem na to uz...

ereska
24. júl 2019

@martinade
@mariska1989 dakjem vám nie bolesti nemám skoro vôbec úplne úžasný ľudia zmenila som nemocnicu a maximálne spokojna aj po narkoze som bola strašne rýchlo ok úplne super a pocity aj ma to všetko mrzí no momentálne taká úľava po tých týždňoch s mŕtvym plodikom v sebe hlavne sa musím dať dokopy úplne vypnúť a užiť si dovolenku a budúci rok uvidíme či ešte skúsime alebo zvýšime hranicu bábätku na adopciu myslím vekovú uvidíme

monu66
24. júl 2019

@ereska rychle zotavenie prajem

monu66
24. júl 2019

@martinade silno drzim palce, aby sa vsetky styri krasne vyvijali 🙂

monu66
24. júl 2019

Dievcata, poculi ste alebo mate skusenosti s capikmi s nazvom MYOovunelle? Rozmyslam, ze si ich objednam a vyskusam. Pre tie z vas, co o tom pocuju prvykrat ako ja, prikladam ich zlozenie, uzivanie a ucinky:
MYOovunelle® zvyšuje pravdepodobnosť oplodnenia a tehotenstva v spontánnych alebo indukovaných cykloch vytváraním priaznivých podmienok pre funkčnosť spermií. Používanie produktu MYOovunelle®, sprevádzané starostlivým plánovaním pohlavného styku, pomáha páru pri jeho snahe o oplodnenie. Vlastnosti: Produkt je prípravok na báze myo-inozitolu, ktorého miestne použitie vytvára optimálne podmienky na podporu oplodnenia vajíčka. Myo-inozitol v skutočnosti pomáha zvýšiť elasticitu cervikálneho hlienu a ejakulátu, čím uľahčuje migráciu spermií smerom k vajíčku. Vďaka svojim antioxidačným vlastnostiam myo-inozitol chráni spermie pred pôsobením reaktívnych foriem kyslíka (ROS) prirodzene sa vyskytujúcich vo vaginálnom prostredí. Zloženie produktu MYO ovunelle® pomáha vytvárať optimálne pH pre životaschopnosť semena vyvažovaním stupňa vaginálnej kyslosti, ktorý je zodpovedný za inaktiváciu spermií. Vytvára optimálne podmienky pre podporu oplodnenia vajíčka Uľahčuje migráciu spermií k vajíčku Zvyšuje pravdepodobnosť oplodnenia a tehotenstva vytváraním priaznivých podmienok pre funkčnosť spermií pri snahe o spontánne počatie Zloženie: Každý 1 g vaginálny čapík obsahuje: myo-inozitol 2,00 mg; semisyntetické glyceridy 998,00 mg. Použitie: Opatrne zaveďte do pošvy 1 čapík každý druhý deň (najlepšie večer pred spaním) počas predovulačného obdobia (od 11. do 16. dňa pri pravidelnom 28-dňovom cykle), ktoré je možné zistiť pomocou elektronických zariadení hormonálnej detekcie a/alebo priamym vyhodnotením cervikálneho hlienu. Pohlavný styk plánujte minimálne 6 hodín po vložení čapíka. Upozornenie: Používanie všetkých produktov na lokálne použitie, najmä ak je dlhšie, môže viesť k precitlivenosti. Produkt sa musí podávať len vaginálne. Nepoužívajte produkt, ak ste alergická na akúkoľvek jeho zložku. Nepoužívajte produkt po dátume expirácie. Nepoužívajte produkt, ak je obal porušený. Uchovávajte mimo dosahu detí.

butterfly333
24. júl 2019

@monu66 to vyzerá dobre kde sa to dá objednať?