Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ceklis ahoj, z tých príznakov si nič nerob, ani ja som nemala žiadne, okrem toho že som spala kde som sa oprela, som bola rada že som v robote nezaspala 😂ale to trvalo mesiac asi, potom už nič, len na záchod často a jedla som do bludu a ešte aj schudla 😂neboj nič, všetko je ok, zle mi nebolo vôbec celé tehu, a vraj to je na chlapca, a u mňa to aj tak bolo. Držím palce nech bude všetko ok❤️
Baby, dnešný status 🙂 4 embryjka, tak ako vcera 😍
A zevraj vyzerajú dobre. Uvidime co zajtajšok donesie.
@evi38 k tym 4 co sa prestali vyvyjat. 1 bolo or zaciatku degenerovane a 3 sa nezačali vyvýjat. Príčinu nevedia, ale ak budem kecat a lekarom osobne, tak sa ho na to opytam, tiez som zvedava, ze preco sa prestali vyvyjat
@ja197 nie 😂😂32,20 stupňa.ale už som nato prisla.
@sonulienka13 to akoze teplota? To by si bola patologicky podchladena...takato telesna teplota teplota nie je zlucitelna so zivotom cloveka....😨
@kakatulik noo u mna je možné vsetko 😂😂tiež som pozerala ako puk...čo už 😂😂
@sonulienka13 kde merias?
Babulky tak už som aspoň doma tak aspoň že tam nemusím byť cez noc
@ereska prajem rýchle uzdravenie a zotavenie 😍✊ ja som po kyrete mal strašné bolesti
@kakatulik dolu.A teplomer je v poriadku.Aj baterky.Predvcerom som ešte len začala po dlheeej dobe.
@sonulienka13 tak co mrzne u vas? 🙂
@ikonica 😂😂😂😂😂si zaklincovala 😂😂asi sa mi triasla od zimy 😂😂
@evi38 no ved ano, ja viem...ale aspon cez vikend, ked sme u nasich, sa chcem vyspat. To ja uz nezaspim, ked vstanem o siestej...asi sa na to cele vybodnem, ked som aj merala pravidelne v cca tu istu hodinu, castokrat ovuview ani nezaznamenal rozdiely v tych teplotach, paradoxne, najpravidelnejsi cyklus som mala, ked som kojila. Nie som z toho mudrejsia, kazdy cyklus ina dlzka LF, ina dlzka cyklu, raz ovulacia 17-ty den, raz 23-ti...merane rok a pol. Ziadna pravidelnost. Zapal stitnej. No kazdopadne dam menstruacii sancu do 40 dni ak nepride, tak pojdem rovno za doktorom. A kaslem na to uz...
@martinade
@mariska1989 dakjem vám nie bolesti nemám skoro vôbec úplne úžasný ľudia zmenila som nemocnicu a maximálne spokojna aj po narkoze som bola strašne rýchlo ok úplne super a pocity aj ma to všetko mrzí no momentálne taká úľava po tých týždňoch s mŕtvym plodikom v sebe hlavne sa musím dať dokopy úplne vypnúť a užiť si dovolenku a budúci rok uvidíme či ešte skúsime alebo zvýšime hranicu bábätku na adopciu myslím vekovú uvidíme
Dievcata, poculi ste alebo mate skusenosti s capikmi s nazvom MYOovunelle? Rozmyslam, ze si ich objednam a vyskusam. Pre tie z vas, co o tom pocuju prvykrat ako ja, prikladam ich zlozenie, uzivanie a ucinky:
MYOovunelle® zvyšuje pravdepodobnosť oplodnenia a tehotenstva v spontánnych alebo indukovaných cykloch vytváraním priaznivých podmienok pre funkčnosť spermií. Používanie produktu MYOovunelle®, sprevádzané starostlivým plánovaním pohlavného styku, pomáha páru pri jeho snahe o oplodnenie. Vlastnosti: Produkt je prípravok na báze myo-inozitolu, ktorého miestne použitie vytvára optimálne podmienky na podporu oplodnenia vajíčka. Myo-inozitol v skutočnosti pomáha zvýšiť elasticitu cervikálneho hlienu a ejakulátu, čím uľahčuje migráciu spermií smerom k vajíčku. Vďaka svojim antioxidačným vlastnostiam myo-inozitol chráni spermie pred pôsobením reaktívnych foriem kyslíka (ROS) prirodzene sa vyskytujúcich vo vaginálnom prostredí. Zloženie produktu MYO ovunelle® pomáha vytvárať optimálne pH pre životaschopnosť semena vyvažovaním stupňa vaginálnej kyslosti, ktorý je zodpovedný za inaktiváciu spermií. Vytvára optimálne podmienky pre podporu oplodnenia vajíčka Uľahčuje migráciu spermií k vajíčku Zvyšuje pravdepodobnosť oplodnenia a tehotenstva vytváraním priaznivých podmienok pre funkčnosť spermií pri snahe o spontánne počatie Zloženie: Každý 1 g vaginálny čapík obsahuje: myo-inozitol 2,00 mg; semisyntetické glyceridy 998,00 mg. Použitie: Opatrne zaveďte do pošvy 1 čapík každý druhý deň (najlepšie večer pred spaním) počas predovulačného obdobia (od 11. do 16. dňa pri pravidelnom 28-dňovom cykle), ktoré je možné zistiť pomocou elektronických zariadení hormonálnej detekcie a/alebo priamym vyhodnotením cervikálneho hlienu. Pohlavný styk plánujte minimálne 6 hodín po vložení čapíka. Upozornenie: Používanie všetkých produktov na lokálne použitie, najmä ak je dlhšie, môže viesť k precitlivenosti. Produkt sa musí podávať len vaginálne. Nepoužívajte produkt, ak ste alergická na akúkoľvek jeho zložku. Nepoužívajte produkt po dátume expirácie. Nepoužívajte produkt, ak je obal porušený. Uchovávajte mimo dosahu detí.
@monu66 to vyzerá dobre kde sa to dá objednať?

@kakatulik
@martinade ďakujem vám všetkým