Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@monu66 pozerala som to sú v balení 3x1 a stoji to 16,99€ trocha drahé.
@butterfly333 aj v lekarni dr.max. V baleni su len 3 cipky az za 16,99€
@butterfly333 ano su drahe az moc :( Skusim kupit na dva - tri mesiace a uvidim
@sonulienka13 no tá teplota sa mi vôbec nezdá 😊
@sonulienka13 Ved ja ti verim,ale.....inak zasunies ten teplome celkom do vnutra vaginy, alebo merias len na povrchu.....nemas nieco so stitnou zlazou?.....vies mne to nejde do hlavy. Som zdravotnik a niekedy robime riadenu hypotermiu a aj tu mozeme robit iba do 34 stupnov a aj to len velmi kratky cas......U zdravého cloveka v lete je uz teplota pod 35 divna.....skus vymenit baterky na tom taplpmery, alebo zmeraj inym. A telesnu teplotu v podpazusi mas tiez taku?
Dievcata takze dnes opat 1dc, opat mi aj srdce krvaca 😢
@martinade dakujem za radu. Viem,ze az potom sa to da asi zisit...ale myslela som, ze ci ovu nebola vcera. Dufam, ze sa teploty budu uz len zvysovat a aj tak ostanu, pretoze sa pokusame o babatko. Ale lekari neodporucaju kazdy den sex a ja sa bojim, ze to nestihneme...ale je mozne, ze by to mohlo byt aj anovulacny cyklus :( len nechapem to prilisne skakanie teplot tieto posledne dni..
Baby, tak dnesny vysledok, ziju vsetky 4 embryjka.
Vcera dve vajicka boli 4 bunkove a dnes su 7 a 8 bunkove
A 2 vajicka boli 2 bunkove a dnes su 4 a 3 bunkove - teda pomalsie. Lekarka odhaduje, ze len asi 2 max 3 budem mat na zajtrajsi transfer
@kakatulik moje,baterky sú nové.A pcham až uplne na doraz.Co to dá.Noo a na štítku beriem lieky už roky.
@martinade mooooc držím palčeky

@zuzik5891 ešte ma napadla skrývačka 🤣
@ereska v ktorej nemocnici si bola? Uzi si dofcu a moznoze o cyklus dva znovu otehotnieť. Po tej liečiteľke si 2x po sebe rychlo otehotnela a to je pozitivnu.💗