Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 toto svet nevidel😫😫🙄
@kakatulik od pondelka, ako lekar prikazal
@ceklis keby tie 2 dobehli , tak to by bolo super
A vklad o deň skôr, lebo v maternici maju vyssiu sancu na prezitie ako v tej miske. Ak by som mala vela embryi, tak by transfer bol v sobotu, ale kedze je vacsi predpoklad, ze embryjka nepreziju, tak robia uz na 4den . A niekde som citala, ze 4 den maju embryjka celkom vysoku sancu na prežitie
@sonulienka13 ten teplomer nie je dobry, alebo si ho prilis skoro vytiahla. zivy clovek nemoze mat 32 teplotu, to by si bola po klinickej smrti
@ja197 moja nevidim nic, ale ja duchov malokedy vidim
ahojte, ja som tu davno nebola. isla som s tym "myomom" alebo "tumorom" vajecnika k druhemy gynekologovi a ten povedal, ze ziadny tumor, ale hemoragicka cysta a urcite neoperovat. Operaciu mam naplanovanu na 21.8. potom som isla k nemu na kontrolu po 3. tyzdnoch a vraj sa cysta zmensila na 2cm z povodnych 4cm, tak som sa velmi potesila. Brala som vysoke davky serrapeptazy a wobenzymu, mozno tie pomohli? Tento mesiac sme sa zacali znova pokusat otehotniet. Moja otazka je, ze uz 3.mesiac po sebe ovulujem z toho isteho vajecnika, na ktorom je aj ten utvar/cysta. to preco? Radsej by som uz z druheho ovulovala, lebo sa bojim ci v tomto nie je mechanickou prekazkou ta cysta. Dalsia otazka znie- ako mam teraz ist k svojmu povodnemu gynekologovi s tym, ze za jeho chrbtom som bola za inym lekarom? Bojim sa, ze sa bude hnevat a vyhodi ma. Operaciu som este nezrusila, bojim sa k nemu ist, je dost prisny aj on a sestricka este viac, tej sa bojim aj zavolat 😃
@pasikavamacka a nemôžeš sa prehlásiť k tomu druhému?
@kakatulik zial nie, ten druhy je nemocnicny gynekolog v rooseveltovej nemocnici v BB, nema normalnu ordinaciu. som otvorena aj novemu gynekologovi, hlavne ak sa ten moj urazi, tak ked poznate dobreho v BB, sem s nim 🙂
@pasikavamacka ja som neni blbá,že vytiahnem skôr než mi zapípa😁a mam ho odskúšaní.Baterky sú dobre a je to výborný teplomer.
Hold,stalo sa...kašlať už nato.
@pasikavamacka jaaaj,ale veď mu to nemusíš vešať na nos....musis k nemu ísť? Veď keď ťa vyšetrí,tak uvidí,že sa to zmenšilo...alebo mu to normálne povedz. Ja som to urobila naopak. Išla som prekonzultovať myom k inému,ten má aj operoval a k svojmu som išla az po operácii. Vôbec nič nepovedal. Skôr som mala pocit že bol rád že má pokoj.
Ako dlho a v akých dávkach si užívala ten enzýmy?
@dominika_sk
@pasikavamacka Tu je iná foto, pepino ale biely takže nič
Dakujem baby za podporu. Akurat sme na ceste do prahy a zajtra po transfere budem PUPO 😜 pregnant until proved otherwise
@ja197 skus pozajtra, až taky biely sa mi nezda🙄

@ja197 daj neupravenu fotku