Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kakatulik mna mal operovat moj gyndos, tak musim za nim s nejakou zamienkou ist. Nieco take poviem, ze chcem este na konzultaciu pred opkou, ci je naozaj nutna. Ako poznam sestricku, bude pindat, ze preco, ked povedal pan doktor, ze sa dostavte rovno na operaciu, tak to ma tak byt bla bla.
wobenzym som brala max 2x7tabliet, zacala som s mensimi davkami a postupne som zvysovala. malo by sa aspon 20-30denne na rozpustenie utvarov/zrazenin, ale tam som sa nedostala, mala som z neho traviace tazkosti, co je vedlajsi ucinok, ktory som aj ocakavala, lebo som uz raz brala wobenzym pri inej diagnoze. Serrapeptazu davam 240tis IU, s tou nemam ziadne problemy.
@pasikavamacka ja si dávam teraz takú enzymovu kúru, že 2x7wobenzym a tiež 240.tku serrapeptazy. Ten wobenzym mi nerobí nič,ale keďže ho uzivam aj so serrapeptazou tak som nezvyšovala. Idem postupne skôr už vysádzať. Ako dlho máš na pláne užívať tu serrapeptazu? Inak ale operovať tá asi chce lpsk. nie? Nech by tam nakukol a skontroloval či je všetko OK. Aj priechodnosť by mohol pozrieť a tak.
@kakatulik kvoli nejakej konkretnej veci beries wobenzym a serrapept? Plabujem to brat kym sa ta cysta uplne nevstrebe. viesco pokial tam naozaj nie je tumor, na operaciu nechcem ist. a uz vobec nie zbytocne len tak sa pozriet. citim, ze by to urobilo viac skody ako uzitku. Hej malo to byt laparoskopicky, ale aj tak je to velky zasah do tela. Tento druhy gyndos Skolka z rooseveltky je proti tomu, aby sa babralo zbytocne s vajecnikom u zien, ktore este nerodili, ze to znizuje ovariovu rezervu. Ja mam slabu imunitu, z chripky sa dostavam aj 1 mesiac, som nachyna na infekcie, takyto zasah nepotrebujem. Pytala som sa na prefuk vajecnikov, Skolka odporucil menej invazivnu metodu (nazov neviem) kedy sa da kontrastna latka a rontgen. Poznas to? Zatial ani to sa mi nepozdava. Aj ta letna skola Gabriely Tuatti mi vela dava, snazim sa viac pocuvat intuiciu a naladit sa na to, co mi telo nasepkava. Tusim ty si spominala, ze si to tiez pozerala s tou Tuatti. Som rada, ze som sa prihlasila, velmi mi to pomaha hlavne psychicky. Idem v pondelok na kranyosakralnu terapiu a regresnu terapiu, tak som sa vybrala tymto "ezoterickym" smerom teraz, lebo mam v sebe bloky, ktore chcem uvolnit 🙂
@martinade drzim velmi palce 🙂
@pasikavamacka kontrastna latka a rontgen je uz zastarala a vraj bolestiva metoda.Teraz sa robi Hyfosy alebo Hycosy namiesto rontgenu sono zo spodu.Kolegyna na to bola ambulantne citila len tlak ako pri ms.
@81anina dik, ved hned sa mi nezdalo, napumpovat tam nejaky sajrajt
@pasikavamacka nooo tak na tú priechodnosť už odpoveď máš. Aj ja sa chystám na tie HYFOSY,vládne som už mala ísť v júni,ale tak ma chytila chrbtica, že som nemohla ani minútu na chrbte ležať. Preložila som to na september. Ja beriem enzýmy 1.kvoli tomu myomu. Bola som síce pred rokom na OP,kde mi vybrali jeden takmer 11cm,ale teraz mám už vraj opäť malý 1cm,tak nejako preventívne.
2.mi pri tej OP kontrolovali priechodnosť vajcovodov a vraj ľavým kontrast neprešiel. Primar, ktorý ma operoval vravel, že to nechápe,lebo som nemala makroskopicky ani palpacne žiadne zrasty,alebo tak. On to videl na momentálny spazmus z operačného stresu. Čiže ak by tam náhodou bolo niečo zlepené,tak preto tie enzýmy.
Ach vieš čo,ja ti na tieto pokusy pokusy veľmi mi som. Kvôli chrbtu som bola raz na osteopatii,ale teda no z mojej strany nič moc. Ale nejaké tie blokády mať budem,to určite. Daj potom vedieť,akosi dopadla.
@kakatulik jasne chapem, dufam, ze ti pomozu enzymy. ak nebodaj zistia, ze nejaky vajcovod nie je priechodny, da sa s tym nieco robit? ci poslu na umele oplodnenie
@pasikavamacka otehotnieť sa dá aj s jedným. Na umelé tá pošlú aj keď máš priechodné....to by bolo pre mňa len informatívne. Ja som si tu Túto nakoniec nezaplatia,zdá sa mi to dosť peňazí a hlavne by som to nemohla pozerať vždy....fajn že ty si spokojná.
@mariska1989 čím sa ti zdá divný. Stále to vyzerá na predovulacne teploty.
@kakatulik predtým som mala vyššie teplotu počas pozitívny ovú testov🤔 ja som už z tých 🌡 magor🙈
@mariska1989 kedy bol pozitívny?
@kakatulik dnes😊
@mariska1989 tak máš normálne predovulačné teploty 😊 dnes pozitívny test takže teplota pôjde hore zajtra alebo pozajtra 😊 to že je pozitívny ovu test neznamená že ovulka práve prebieha, môže prebehnúť do 48 hodín 😊

@zuzik5891 Moja držím palce ✊ som zvedavá na zajtrajšiu teplotu😚