Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuzik5891 dakujem, a super ze teplota vystupila, drzim prsteky
@evi38 transfer bol okolo 11:00 ale uz o 10 sme tam boli, lebo som si poplietla cas 😊
Tak tie 2 pomalsie embryjka zacali degradovat a steny buniek rozpadavat. Takze z tych nic.
Tie 7 a 8 bunkove, tie pekne sa vyvyjali dalej hoc pomalsie.
Jedna bola zacinajucasa kompaktovana morula a druha sa na morulu chystala. Ziadne bunky na tych 2 neboli rozpadajuce sa. Lekar vravel, ze by bolo zaujimave este 1 den pockat a zistit ci sa menia na blastocystu ale v maternici maju vyssiu sancu prezit, tak to nechcel riskovat. Dali nam aj fotky nášho Sebiho a Sharli (Šarli) 🙂 teda dali sme si vložiť obe 🙂 a po transfere lekar vravel, ze dufa, ze z toho nebudu dvojičky a ja na to, ze ja chcem 😍 ale vravel, ze je lepsie len 1 mat... Dovod som mu nerozumela, nieco ze prilisna zataž
@ereska @ceklis dakujem, uz mam bublinky 2 😍 a den pred svadbou si mam spravit tehu test, ist na krv...
@ja197 robila si druhy test?
@pasikavamacka dakujem, na tvojom mieste by som dlho neotalala a zistila priechodnost vajickovodov, inak sa moze stať, ze ak mas nepriechodne, tak zbytocne skusaš a stracaš cas. Ja som tiez otalala a nakoniec presiel skoro rok kym som sa odhodlala k lekarovi a mala laparoskopiu. Potom tyzdeň po laparke som mala ovulku a otehotnela som. A potom som si bila hlavu o stenu, ze som sa bala a oddialovala tu laparku. Uc sa na chybach druhych 😁
@martinade moja mooooc držím palčeky nech to všetko dobre dopadne.
@butterfly333 dakujem
@mariska1989 noooo,tak ak bude ovulka až zajtra pozajtra,tak teplota stúpne až niekedy potom😗😉,ale treba sa snažiť už dnes.
Tak neviem... Urobila som test, ale mám pocit, že ja vidím na všetkých testoch vždy tie kanáliky... Už som aj zmenila značku testov, aby som nemala tie čo mi vyšli pozitívne kedysi (aby som nevedela kde má byť čiarka) a aj tak tam vždy nejakého ducha vidím... Lepšie sa mi to nedalo odfotiť.. akosi mi to nechcelo zaostriť v tom šere.
@sonulienka13 držím prsty... Už som úplne zvedavá ako bude vyzerať tvoj graf
@julianka007 noo to aj ja som zvedavá 😁😁🥰🙈🙈🤞🤞samozrejme držím palcaky aj tebe.lebo šanca je vzdy.Len musime stále veriť.aj keď je to ťažké.
@julianka007 to je pepino?...ja tam vidím peknú čiarku...
Áno pepino. Len som ho schovávala pred manzelom, nech nevidí, že už testujem😂😁😂😂 tak je polorozpadnuty... 😆😆 Ja už neviem... Teraz keď poriadne uschol ten test, tak sa mi zdá, že tam už takmer nič nieje
@julianka007 ak je to pepino tak mne spravil takéhoto ducha dvakrát a nič z neho nebolo :(
@sandra151 aj na to som pripravená... Lebo ja každý cyklus vidím na testoch niečo a nič z toho nakoniec... Ale snažím sa veriť
@julianka007 držím palce,skús testovať zas o dva dni a možno bude silnejšia 🙂
@julianka007 aj ja vidím no skús ho odfotit z blízka
@sandra151 skúsim vydržať zajtra netestovat. Som zvedavá aká bude BT dalej
@julianka007 Pepina majú žalostne málo farbiva...ale ak o dva dni pretestuješ budeš si na istom... každopádne držím všetkých dvadsať 🍀
@kakatulik to sme boli len na krátko vzhľadom na to že sme mali brutálne krivé a hrboľaté miesto na stan...ale áno... testovala som na stanovačke... zašla som do blízkeho hotela na wc...wc 1x1 m...dvere sa otvárali do vnútra 🤦🤦🤦...a úplný top bolo keď sa mi pokazila kľučka... vypadla z druhej strany a nemohla som sa dostať vonku 😂😂😂...musela som volať priateľovi nech zájde na recepciu že som sa vymkla na hajzli 😂😂😂😂 a že búcham ale nikto ma asi nepočuje...

@ja197 to viem že neprebieha hneď ako je pozitívny ovú test a ďakujem za odpoveď, myslím že o tých teplotách ešte aj tak neviem dosť