Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 krásnu dovolenku ti želám...❤️...ty si zabalená ako ja keď niekam idem😁...zato môj priateľ ako správny vojak šiel na stanovačku len so spacákom a nožíkom... keď som do auta dávala deky... vankúšiky a podobné veci len krútil hlavou 😂😂😂... kedy zvykneš mávať ovuláciu?
@zuzik5891 dakujeeem 🥰🥰😁😘noo my hovor 😁😂chlapi že oni majú dvoje trenky,kraťasy a tričko 😂a ja pól spálne.Plus veci,paplony,vankúše a tak 😂😂zlatko už som mala ovulku.
@sonulienka13 ale v stane má prosil jeden vankúš 😂😂😂😂...ty meriaš v ústach?...ja dole a poviem ti pokým som sa ráno dostala zo všetkých vrstiev mala som čo robiť 😂😂😂
@zuzik5891 noo chvala bohu že je teplo 😂😂🙏budem len v gatkach spat 😁😁noo ja dolu meriam.a ja mam tri vankúše a manzel len jeden 😂😂
@sonulienka13 môj si nabudúce vezme isto aj nafukovaciu posteľ 😂😂😂
@zuzik5891 my mame 😂😂😂moja strana je ta s farebným paplonom 😂😂a samozrejme aj maly stolík na lieky 😁😂😂🙏🙈
@sonulienka13 paráda hneď by som išla.
@sonulienka13 tak to áno...to je stanovačka podľa mojich predstáv 😁😁😁... ako dlho budete stanovať?
@butterfly333
@zuzik5891 noo do piatka alebo soboty tu sme.sme kúsok od Hlohovca.noo vsme tu 6 dospelý a 4 deti.este bazenik pojdem napustit a cista romantika 😁😁a ešte by malo prísť pár ľudí pozrieť 😁😂🥰
@butterfly333 prid pozrieť 🙂 sme v koplotovciach😁😘😘
@sonulienka13 ten záchod ma dostal...fakt 👍👍👍👍👍... môj už poškuľuje po takom štýle stanovačky 😂😂😂
@zuzik5891 my na toto miesto chodíme každý rok.Na váh.je tu úžasne.hlavne nikde nikoho tu.a súkromie.a dobrý plac pre deti.
@sonulienka13 hneď by som sa zbalila a prišla...raj na zemi... božský kľud
@zuzik5891 nech sa paci.Dobrych ľudí sa všade zmestí.pridte 🥰🥰😁neoľutujete.
@sonulienka13 môj zajtra končí dovolenku... ešte zajtra ideme pre výsledky z reproimuno tak už som v strese kúsok že čo nám povedia... ešte že ovulku sme teraz pekne vystihli...to sa nám nestáva veru...
@sonulienka13 moja hneď by som prišla no od rána migréna jak šľak tabletky nezaberajú a od pondelka mam poobednú.
@zuzik5891 budem držať palcaky mojko🤞🤞🤞❤️❤️Daj vedieť potom.noo ja ju skoro stále výstužnej.ale aj tak prt s toho.kedze mam tu imuno problémy ☹
@butterfly333 nooo škoda ☹ ale ked sa ti bude chcieť tak prid 😁😁😘
@sonulienka13 a aké máš imuno problémy?...ja sa toho najviac bojím že mi povedia že musím zasa brať nejaké ďalšie lieky...o medrole som sa snáď dobré ani nedočítala...aké stále si vravím že ak by bolo niečo zlé už by nám volali skôr... zajtra ti napíšem ako sme dopadli...🙏
@sonulienka13 ďakujem moja. Inak ja čo sa pozorujem tak ja mávam migrénu pred ms počas ms a cez ovu. Môže to byť asi hormónmi?
@butterfly333 môže preco nie.Tie dôkazu v tele spraviť veeela šarapaty.bohuzial.
@zuzik5891 noo vysoká pozitivita voči ovariam mi vyšla.Jaska mojko.budem čakať ❤️❤️🤞🤞
@zuzik5891 možno ak niečo nájdu tak ti dajú injekcie ako mne tiež som sa bála ze mi dá medrol. No či tieto injekcie pomôžu neviem dúfam ze áno.
@sonulienka13 a čo to znamená ťa vysoká pozitivita voči ovariam.
@sonulienka13
@butterfly333 no myslite na mňa baby...nech sa aspoň niečomu vyhnem...lebo okrem genetiky mi zatiaľ všade čosi objavili... neviem či sa dá dostať nejakú alergiu na ovaria... embryjko atď. keď už syna mám...bude mať už síce 12 rokov... môže sa to prejaviť aj neskôr?... zmiešané pocity mám...ozaj..
@butterfly333 zlatko moje telo zabíja moje vajíčka.

Dobre ranko 😘❤️😁tak ja už dovolenkujem ❤️Ale merať budem aj tu stále 🙂 myslím na vás bambulky.