Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuzik5891 ths je čo? Ja to tam asi nemám neviem kde to hľadať. To si bola v NR ci blave?
@butterfly333 ja dom bola v Prešove..ale veľa papierov ale dal mi to do takého súhrnu...
Tsh je štítna žľaza...mala by byť tak do 2 a ja mám 6..
Neviem či s takou hodnotou sa dá otehotnieť... už som písala mail mojej dr.do Ľubochne...moja ty si čo picháš?..mne dali Igampliu
@zuzik5891 aj ja mam injekcie Igamplia
@evita2176 moja... skús prevolať má oddelenie kôli ms...niekde to nevadí ale niekde nerobia radi keď už ms je...mne v SNV vraveli že mám byť po ms...
No výsledky mám vraj celkom fajn... žiadne kortikoidy mi netreba len štítna žľaza ma štve a vybehlo mi niečo čo je spojené s trombofíliou...a kôli tomu mi spravil ešte jeden odber a pichol Igampliu...tu mi budú pichať raz mesačne
@butterfly333 a tebe ich dali kôli čomu
@zuzik5891 ja mam zvýšené cytokiny malo vit D a nízke IgG
@zuzik5891 a na to TSH ti prečo nič nedali. To je hypothyreoza ako vyšitá. Euthurox,alebo niečo podobné....
@butterfly333 Zuzka má tiež nízke imunoglobuliny.
@kakatulik IgG to sú imunoglobuliny?
@butterfly333 ano
@kakatulik a čo to znamená co to je?
@butterfly333 ja mám cytokíny ok...NK bunky pod normu...vit.D v norme...
@butterfly333 úplne presne to neviem,ale keď sú nízke,tak organizmus nedokáže bojovať s infekciou. Mne sa aj zdá,že si niekedy pisala,že ti zistili niekde infekciu....
A ešte ten Annexin mi vybehol... že je to v súvislosti s trombofíliou
@kakatulik ja infekciu?
@butterfly333 tak so si to asi zmýlila....
@evita2176 menzes nevadi, ja som šla v 1dc na laparku. Podla mna na zaciatku cyklu su lepsie taketo zasahy, ako v strede cyklu... moj gynekolog operuje len na zaciatku zeninho cyklu a ma to nieco do seba... aj cez laparku, aj cez kyret som bola na zaciatku cyklu a nemala som problem s posunutu ovulku, alebo zeby mi 3 tyzdne meskala ma.
@kakatulik neviem rozmýšľam ale neviem no pred 3rokmi som mala helikobaktera to mi na gastro zistili no infekciu nie.
@butterfly333 tak asi niekto iný to písal.
@kakatulik ahoj Kati dobre, unavene z priprav na svadbu, ale snazim sa aj oddychovat, ale zatial nic necitim...vcera trosku ťahy na lavej strane doobedu, na pravej poobede, ale to mam cez kazdu ovu. Velmi sa bojim neuspechu.... tak velmi si zelam ružovy zadoček/zadočky.
A ty sa ako citis? Mas?
@martinade aaaale,tak ja čakám každú chvíľu na ms. Už ma 4 dni bolí brucho...som 17dpo,čiže dnes už asi príde. Tento cyklus ideme skúsiť stimuláciu Letrozolom,tak uvidím. Dávam bolsevikvi ešte tento rok a končím. Inak fajn,chodím na fusion,masáže,trochu ti povolilo. Na deň tvojho sobáša mám MRT😁😀

@sonulienka13 fuuha tak dúfam že sa to dá nejako vyliečiť.