Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ikonica moja ako je označený ten antifosfolipidovy syndróm?
@butterfly333 ona to ma napisane v zavere spravy
@zuzik5891 toto co ti dali je na nedostatok imunoglobulinov a nie na antifosfolipidovy syndrom podla mna... Ja sa do tej reproimunologie az tak nevyznam... Ja mam ten antiosfolipidovy syndrom (kvoli tomu budem cely zivot brat anopyrin) a este som mala mierne zvysene tnf alfa... Protilatky voci embryu.. Mala som ist na kontrolny odber, ale potom mi v car povedali, ze je to len mierne zvysene a ze to nemam riesit, tak som neriesila... V suvislosti s nk bunkami som skor citala, ze je zle, ked su zvysene...
@ikonica no uvidím...o mesiac tam idem zas na tú injekciu ak pre výsledky z kontrolného odberu... nič ma neštve len tá štítna žľaza...tak som verila že sa nám možno podarí aj prirodzene a teraz som 4 dpo a už viem že kôli tsh nič z toho... prestáva na to všetko baviť... keď sa jedno porieši druhé sa dokašle
@zuzik5891 moja a ako často budeš pichať Igamplia inj?
@butterfly333 raz do mesiaca...ty to máš ako?
@ikonica
@kakatulik inak premýšľam alebo sa len tak ukľudňujem...pri vysokej tsh sú problémy s ms alebo ovuláciou...od stimulky som ovuláciu mala prvý krát minulý mesiac aj to až na 21dc... tentokrát prišla tak ako zvyčajne +- 1 deň... možno sa štítka umúdrila... bože ja som už divná ako sa upokojujem 🤦
@zuzik5891 Igampliu máš len raz do mesiaca? Ja 2x do týždňa
@butterfly333 len možno ty to máš tak kôli cytokínom a tomu vit.D...ja to mám ok...

@zuzik5891 no mas tam antifosfolipidovy syndrom ale asi ti este tu dg. "neprisudili" a na to som ja uz prekoncepcne brala anopyrin 100 a ked sa potvrdilo tehu tak vymena za fraxik/clexane...