Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@pasikavamacka ja som ani ziadne zapaly som nikdy nemala, ziadne op, nikdy som nebola zo spodu prechladena, na gyndu poctivo kazdy rok a predsa som mala na 1 strane
@pasikavamacka ja som takto mala blanovité zrasty na oboch vajičkovodoch a až na druhý prefuk sa ich podarilo spriechodniť... tiež som čakala že sú priechodné...chcela som to len kôli centru a IVF
@callisia ahoj...no ani jeden z dvoch vkladov nám nevyšiel a mrazáčikov už nemáme...dorobili sme si genetiku ktorá je úplne v poriadku a reprodukčnú imunológiu...tam mi dal lekár raz mesačne Igampliu na imunitu a zobral ešte krv lebo chcel overiť Annexin...teraz keďže niesú peniaze tak sa snažíme normálne len tsh ma momentálne trápi...a tebe sa ako darí?...
Inak používam aj ja apku FF a značím teplotu...lieky...sex a testy... ostatnému veľmi nerozumiem...ak mám čas dám si to do prekladača 😁
@zuzik5891 no ved aj tu sa da do nejakeho casu :D ale aspon sa zasmejeme :D inak som rozmyslala..
@ @ikonica ..zeny pisu ze im spojazdnili vajickovody ale to len ked boli trosku upchate ci ako?? To mi moj dr nemohol sprejazdnit?? Viem mala som sa jeho pytat ale uz som tam dnes volala a nechcem zas 😖 viete niekto odpovedat? A ako že si moze vajicko uchmatnut aj druhy vajecnik..cin viacej citam a rozmyslam uz tomu vobec nerozumiem ..
@evita2176 ja som taký prípad...mne moja dr.po operácii povedala že sa im tie zrasty podarilo prrochať až na druhý pokus ...a že to bolo dosť náročné
@callisia a v Brne si absolvovala koľko vkladov?...reprodukčnú sme si dali spraviť v Prešove v ADLE... máme to pol hodinku od domu autom a stálo nás to len 60e... výsledky viac menej ok ...ja mám ešte niečo s trombofíliou a kôli tomuto mi brali znova krv na annexin a mňa aj tak najviac trápi moje Tsh ktoré som mala pred mesiacom 5,9 a teraz 4,24... stále je to vysoké na tehu
@callisia ja v Heliose prvý vklad a pozitívny digi test na asi 9dpt a krv bola už úplná nula... druhý vklad som vedela od začiatku že nič keďže ani samotný dr.si nebol istý ako to vložil... nemohol sa dostať do maternice... dosť ma to aj bolelo ..mala som pocit že ultrazvukom sa mi pretlačí až do brucha ... výsledok hcg 0...
Chcela som riešiť Brno no je to strašne ďaleko...môj je od pondelka do piatku v kasárňach tak som premýšľala že to ešte možno skúsime v Gyncare... Košice mám za hodinku vlakom... objednám nás na konzultáciu a uvidím ako na nás zapôsobia... či sú prístupný aj krátkemu protokolu lebo mňa ten dlhý totálne rozhodil...
@martinade no vieš cooo,, som 19dpo a ms nikde,ale 5 deň po dobtati utrogestanu a aj pregnyl som po ovulke pichla,ale to je už 10dni,čiže to by nemalo už veľmi nič ovplyvňovať...
Test som si robila včera rano,ale len one step. Bol síce desiatkovy,ale nič som nevidela... Už to všetko vyzerá ako na ms...,len teplota sa akosi nevie rozhodnúť ....
Jedine,čo je ako tak podozrivé,je takmer pozitívny ovu test. Ten som nikdy pred ms pozitívny nemala. Veď uvidíme kedy sa milosti a dostaví.
No dievcata dnes prisli z hygieny a bolo mi oznamene ze mam pozitivnu toxoplazmozu 😭😭 som uplne mimo zajtra smer infekcne trnava 😥 dufam ze to nebude zle a ze to je stara toxoplazmoza mate s niecim takym skusenost?? Pocas tehotenstva? Dakujem
@butterfly333
@ikonica
Ahojte 😊 ja celkom dobre, teraz by to mal byt už začiatok druhého trimestra, tak sa teším že už tomu za chvíľku aj veriť začnem. Konečne mám v poriadku aj hematologiu aj imunologiu a aj tu nešťastnú hepatologiu a teraz už len čakám na tripple testy a potom sa uvidí čo ďalej. Kúpila som si nakoniec ten angelsound, kvôli stresom a problémom v rodine
@kika123kika ale mas ju aktivnu? Mne vyskocili este pred tehu brutal cisla ale nakoniec mi bolo povedane, ze momentalne nie je aktivna len ze som ju v minulosti prekonala
@ikonica no to neviem len sa ma popytovali nic viac. Viac sa asi dozviem zajtra ci je aktivna ci je davnejsia posielam foto o hodnotach ci sa niekto nevyzna.
@kika123kika ked mas len IgG tak to znamena ze si ju prekonala v minulosti, ale ty mas aj IgM a to asi znaci ze je aktivna :/
<
@kika123kika ja som mala takto v januari a bola som s tym na infekcnom a povedali, ze to je ok, ze kedze je tam len IgG ide o prekonanu toxo
@kika123kika ja som mala pri riešení IVF pozitívnu rubeolu na ktorú som očkovaná...musela som ísť na infekčné a tam mi brali krv... aviditu som mala až 80% čiže vysokú a to znamenalo že rubeolu nemám... tebe nepovedali percentá len že je nízka?...
@ikonica aha no dakujem boze tak sa len modlit 😥😥

mozem mat zrasty na vajcovodoch, aj ked nemam endometriozu, ani ziadne operacie, ani nikdy som nemala zapal vajecnikov? myslela som si, ze len tieto veci sposobuju zrasty. Snazim sa vysomarit z toho, ci musim podstupit operaciu, mne to pride ako zbytocny zasah, po ktorom mozu vzniknut nove zrasty