Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kika123kika drzim prsty nech je to ok... Citala som na konovi, ze niektore baby sa na to liecili v 2. Trimestri a maju babatka v poriadku... Tak len pockaj co na to dr.
@ikonica no ja som bola pre papier k mojej odvodnej no a ona mi zadre ze modlite sa aby neboli slepe alebo hluche akoze fakt vdaka potedila ma a ukludnila
@ikonica a dakujem pekne hned ako budem vediet dam vediet co bolo 🙂
@kika123kika by som tu lekárku asi opľula :( kokos, všetko sa dá povedať aj ľudskejšie. Čo som čítala, tak tiež že baby čo to mali v pohode tehu aj pôrod aj babo bolo. Hlavne sa tým teraz nestresuj a uvidis čo povedia odborníci. Veľmi veľmi držím palce všetky na nohách aj rukách
@kika123kika IGG mas nizke, to su pamatove protilatky, ale IGM znaci prebiehajucu infekciu :/ drzim palce
@ikonica dari 🙂 prvý krát som zle zasunula tie slúchadla do prístroja a to bolo hrozne 🙈 fakt je to na dve veci 🙂 bud si kludna alebo hrozne v strese. Ja som ho za ten týždeň alebo koľko ho mám použila zatiaľ len dva krát. Hneď ako sme sa vrátili z pohotovosti, lebo mi bolo hrozne zle a potom keď som malému pustila aby vedel že sa tam niečo v brušku deje a teraz chce pocuvat bábätko každý večer, ale vysvetľujem mu, že sa to nedá. Že len občas, asi to kuknem raz za čas 😂 jasne že by som to robila aj každý deň, ale niekedy to ide tazsie a potom už strácam nervy 🙈 ale musím sa hlavne ukľudniť, proste toto nemôžem nijako ovplyvniť a hotovo. A vy ako? Kopance poriadne sú už?
@ceklis uz od polky juna ich citim a poriadne... Vacsinou v lahu ale niekedy aj v stoji a sede.. A po clexane kope jak diva (asi ten adrenalin co pri tom uvolnim) ... Vcera som na 3x pichla co som furt take blbe miesto trafila, ze mi az do placu bolo... Skusim asi uz do stehna pichat ale tam to vraj boli este viac... :/
@kika123kika moja držím silno palce... myslím na teba... tú doktorku by som poslala kade ľahšie...somnou na infekčnom rozprávala dr.ako keby som už tehotná bola... snažila sa ma upokojiť...
Nebola si v poslednej dobe v kontakte s nejakým zvieraťom?...
@evita2176 ano tak nejak, ale ako som pisala... Niekedy dokaze zrdavy vajcovod napriklad na pravej strane vcucnut aj vajko z laveho vajecnika... On sa k nemu dokaze naklonit a tak vajko z laveho vajecnika prejde pravym vajcovodom... Stale hladam to video len je to fuska ked neviem ano ako sa volalo...
@ikonica mne clexane zrušila :( mala som aj po ňom hroznú alergickú reakciu. Aj by som dala fotku, ale je to fakt otrasne, tak mám anopyrin. Sa ani nečudujem že adrenalín :( ja som každý večer oddialovala spánok, lebo som mala stres z injekcie a tiež niekedy na dva krát som to musela pichat. Nechápem čo to tak boli. Niekoho skús ukecat nech ti to do ruky pichá.
@ceklis akoze ja nemam s ihlami problem ale uz mam tak rozpichane brucho, ze uz neviem kam pichat a v tomto stadiu tehu sa uz skor odporuca stehno ci rameno... A bohuzial nemam koho ukecat na ine miesto... Mm by mi odpadol pri tom a v okoli nemam nikoho, kto by kazdy den dosiel pichnut injekciu... Ja som mala reakciu na fraxik, tak mi ho vymenila za clexane... A fragmin si neskusala? Ci ten sa u nas nepredpisuje?
Inac mam niekedy pocit, ze bud ja mam hrosiu, neprepichnutelnu kozu alebo su tie ihly tupe...
Volala som na endokrinológiu... samozrejme že moja dr má dovolenku ale prepojili má na takého veľmi milého pána doktora...pozrel si moju zložku a navýšil mu Euthyrox ...o mesiac kontrola krvi
@ceklis to je super teším sa s tebou a prajem krásne tehulkovanie 😘
@kakatulik držím palce určite na tom tehu nič nieje? Hod sem aj ovu aj tehu.
@kika123kika známa ju dostala v tehu z kebabu ale nakoniec to dopadlo ok mala je v poriadku
@butterfly333 ja som ten test až tak neštudovala,ale nič som nevidela. A ten ovulak no bol takmer pozitívny,ale na 19dpo by mi už asi musel oko vyvalit a na tom tehu aspoň viditeľný duch....A ani z ranného som nerobila a najbližšie ani nebudem. Mám dve nočné. Ak počas dvoch dní nedostanem ms,ták v sobotu ráno robím test,ale vidím to blede.
@ikonica no prave som pozerala :D a uz viem ze vyhra spermia s kvietkom v puse :D tak som sa aspon pobavila :D rozmyslam ci to bol dobry krok ponechat si ten nepriechodny vajickovod...cisto teoreticky podla toho co si povedala ty o tom ukradnuti vajicka druhou stranou... bola by asi vacsia sanca na otehotnenie keby som vajickovod nemala...naco mi tam pojde vajicko ked tam uhynie ..cisto hypoteticky... ale asi uz moc premyslam :D :D
@butterfly333 ďakujem veľmi pekne. Veľmi ti prajem aby sa Vám podarilo ✊🏻✊🏻✊🏻 Nevzdávaj to, určite tie injekcie pomôžu. Treba tomu veriť 🙏🏻

@zuzik5891 no mne hygienicky len takto doniesli papier a opytala sa ci chcem ten papied a ja ze ano moj dr ki nevolal este maju dovolenku cize iba takto to mam napisane na papieri.