icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kika123kika
31. júl 2019

@ceklis no ja som nevedela ani nic povedat tak ma uz plac chytal z toho co povedala :/ uz nech mam vsrtko za sebou a nech uz drzim moje uzliky v ruke fakt po tomto jednom tuzim 😥 a dakujem velmi pekne za podporu 😘
@pasikavamacka a nahodou niekto kto by vedel ci je ta hodnota koc vysoka hladam ale nenasla som nic :/ a dakujem :*
@zuzik5891 dakujem pekne 😘 no to je to ze aj u adich 3odi a doma 2psi.... cize v kontakte dom stale :/ cize nejaky cas k rodicom asi nejdem :(
@ereska aha a nahodou ona nevie aku mala hodnotu?? A to je to ze clovek uz ani nevie ze z coho to moze byt 😥 len verit ze vsetko dobre dopadne 🙂

zabka1987
31. júl 2019

@ceklis myslíš 17dc? No myslela som si aj ja no to by mi test vyšiel 6dpo co je nereálne. Tehu príznaky nič 😂 ziadbe chute stále ani nič a ty? Na prvom som bola v ba ten vyšiel super, aj orvy odber super. Do Martina idem 5.9

ceklis
31. júl 2019

@kika123kika ja sa to vôbec nečudujem 😔 ja by som tiež bola ticho a všetky veci a otázky by mi napadli tak najskôr o 24hodin. Idem skúsiť tiež niečo poguglit, len asi tie hodnoty nebude ako a s čím porovnať. Pokukaj či tu nie je nejaká diskusia ohľadom tej toxoplazmozy. Je to inak haluz, lebo je to tak zvláštna choroba že nechápem ako sa niekto môže nakaziť. :( držím naozaj silno silno palce.

ceklis
31. júl 2019

@zabka1987 tak minule tu jedna riešila že na 5dpo už mala pozitívny test. 🤷🏼‍♀️ Inak, veď ako si mohla otehotnieť skôr, keď ovu test bol pozitívny na ten 17dc? Robila si ovu testy aj skôr?
Tiež zatiaľ nemám žiaden tehu príznak, len teda už mi celkom dosť vyskočilo brucho 🙄 ale tomu sa asi aj teším, lebo viem že sa tam dačo deje.

zabka1987
31. júl 2019

@ceklis nie nie nerobila som ovu testy v ten mesiac práveže vobec, asi som tam čosi zle zatukla 😂

ceklis
31. júl 2019

@zabka1987 jaaaj, teraz pozerám že to “+” neni ovu test, ale dačo insie 😂
Tak ale podľa teploty to inak nevychádza ako ten 17dc, či?

zabka1987
31. júl 2019

@ceklis ja neviem 😂 ale práce v tej najnižšej teplote? A duch 6dpo 😂 sa mi nechce veriť akosi ale podľa IP by to sedelo, Boh vie toto 😂 mala som robiť ovu testy sakra

zabka1987
31. júl 2019

@ceklis a brucho to mi nespomínaj, sme teraz v chorv a vyzerám už ako v 6mes 🙈 každý sa na mňa usmieva uff, to už ani neutajím ani keby chcem.

lucka2303
31. júl 2019

@zabka1987 krasne brusko..ja mam zatial len tukove vankusiky 🙂

ceklis
31. júl 2019

@zabka1987 😍 parádne!!! Ja sa tiež odfotím, len nemám kde 😂 ale pošlem. Ide to pekne rýchlo ✊🏻 Juj, tak len nech všetko dobre dopadne!!!

ikonica
31. júl 2019

@evita2176 no... Niekedy je to na skodu nechat ho ak uz fakt nie je nadej na spriechodnenie... Znamej ho neodobrali po mmt hoci embryo vybrali, vajcovod nechali a zrejme sa tam vytvorili zrasty cim sa zneprechodnil... Sla na ivf... A to vlozene vajko plodnene sa jej zakotulalo rovno do toho nepriechodneho vajcovodu...a takmer ju to ohozilo na zivote...

ikonica
31. júl 2019

@ceklis 4.11. By to malo byt 🙂

ceklis
31. júl 2019

@ikonica waw 🙂 veď to je za chvíľku ☺️☺️☺️

ikonica
31. júl 2019

@ceklis no ved prave... A nic nemam este nachystane :D

zuzik5891
31. júl 2019

@evita2176 jaaj..tak tie pomery tam nepoznám
@kika123kika a predtým než si otehotnela ti toxo nebrali?...lebo ak áno a bolo to negatívne tak z tých psíkov to asi nebude...mne na infekčnom zasa dr povedala že sa ešte nestretla s človekom čo nemá ani len protilátky ... že to sa snáď ani nedá nebyť s toxo v kontakte... pýtala sa na či som nejako proti zvieratám že si ich k telu nepripustím...to som na ňu vyvalila oči a vravela že ja od kedy viem chytiť mačku tak som doma mala mačky...aj 10... škrečky...morčatá ..teraz mám dnu kocúra a dve čivavy a na dvore labradora... sliepky... proste zverinec... doktorka nemohla uveriť...aj v papieroch mám napísané že som poučená o rizikách nákazy toxoplazmózou...

butterfly333
31. júl 2019

@ceklis ďakujem snáď máš pravdu a verím že tie injekcie pomôžu.

zuzik5891
31. júl 2019

@martinade ...no ako Mati... testovala si?

butterfly333
31. júl 2019

@zabka1987 krásne bruško🤰

butterfly333
31. júl 2019

@pasikavamacka co znamená keď mám. IgG nízke?

pasikavamacka
31. júl 2019

@butterfly333 ma tam napisane, ze IGG nizke. IGG su pamatove protilatky. neviem co to je za vysledok, pisane rukou, cudne. dufam, ze sa pomylili.

@kika123kika priznaky nemas ziadne? dufam, ze sa pomylili, ked to pisali rukou

zuzik5891
31. júl 2019

@pasikavamacka ale jej robili už aj aviditu a tú tiež napísali že má nízku a to svedčí o tom že nákaza prebieha teraz alebo prebehla v poslednej dobe...takto mi to vysvetľovala dr.na infekčnom keď som tam bola kôli rubeole...dal by boh aby sa pomýlili

kika123kika
31. júl 2019

@ceklis no ved toto ze vtedy cloveka tam vedia obarit ked som aj volal obvodnej tak ani som nevedela povedat co chcem :/ a dakujem uz o pol6tej vyrazime my to mame tak vyse hodky cesty a este an najst tak dufajme

kika123kika
31. júl 2019

@zabka1987 krasne brusko 😍

kika123kika
31. júl 2019

@pasikavamacka nie nemam ziadne bolesti. No ono neviem ako to je s tymi vysledkami nakolko moj Dr ma dovolenku tak on ma asj podrobnejsie vysledky. A 0reco co je to IGG ak je nizke to nieje dobre?

butterfly333
31. júl 2019

@pasikavamacka lebo ja mam tiež nízke IgG preto sa pýtam.

izy1661
31. júl 2019

Ahojte. Chcela by som si zadovážiť progesteronovy krém. Viete mi nejaky odporučiť? 🙂 A ešte nejaké doplnky co by mohli pomôcť? Užívam od doktorky co musim - na stitnu, potom na inzulin niečo, inofolic combi, vit D pretože som ho mala veeeeelmi nizky a mam kúpený melatonin. Mm užíva folandrol + macu.
Doktorka povedala, ze nech takuto kombináciu (až na ten melatonin a progesteronovy krém - to som si naordinovala sama) máme brat min pol roka.. A ze ked nic, skúsime niečo iné.
A ďalšia otázka, neviete, ze ked som mala FSH v norme aj spolu v pomere s LH, tak potom rozmýšľam, ze ci moje nizke AMH nemôže mat súvis aj s tym extrémne nízkym vitamínom D 🤔 Hlavne ked sa mi po roku nezničilo, ba dokonca trošku navysilo. Z aktuálneho roku nemám HP, tak neviem ako som na tom.
Ale sem tam ma chytá taka úzkosť. Mala som akurat štátnice maj/jun a dúfala som, ze to vypustim z hlavy vtedy a podari sa, ale nepodarilo. Tak ja uz neviem co ine urobiť

kika123kika
31. júl 2019

@pasikavamacka nemam ziadne priznaky som chcela napisat uz ani neviem kde mi hlava stoji... akurta ma hlava boli ale to aj pred tehotenstvom :/

zuzik5891
31. júl 2019

@kika123kika našla som ti môj výsledok z centra kde mi zistili akože Rubeolu potom z NRC v Bratislave tú aviditu a aj vyjadrenie z infekčného

ikonica
31. júl 2019

@butterfly333 ale nie je IgG ako IgG... Mne vysetrovali asi 5 ochoreni - toxo, rubeola, cmv, ebv virus, borela a este cosi, ale kazda z nich ma svoje vlastne specificke IgG a IgM... To nemozes asi spajat s tymi svojimi vysledkami...

kika123kika
31. júl 2019

@ikonica a baby ci to znamena ze avidita nizka nikde to neviem najst...