Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kika123kika skus tu nieco vycitat https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=...
@kika123kika ďakujem a ty máš aké 💕 my sme cca rovnako termínovo, nie?
@zabka1987 hej hej tusim tyzden rozdiel 🙂 my sme takto na tom 🙂 cize rastieme 🙂
@ikonica dnes som bola na crp čo odhalí presne crp aj skrytý zápal? Keďže na tej repro mi zistili 5ie zvýšené cytokiny môžu mať tie výsledky súvis?
@ikonica volala som s jednou znamou ona je porodna asistentka a sesternica jej pracuje v labamu tak uvidim.🙂 a dakujem :*
@kika123kika krásne bruško 😍 ešte nevies kto sa skrýva v brušku? Ja zatiaľ nie 😊
Tak baby dnes som testovala a test je vyrazne slabší. Takze ta ciarka ze z pregnylu. Dnes som okolo 14:00 vypila liter vody ale vcera som skoro vobec nepila. Ale nerobim si nadeje. V piatok mi transferovali morulu a zacinajucu morulu, tak na hcg je to asi fakt skoro.
@zabka1987 dakujem 🙂 no len akurat dnes mi oznamili toxoplazmozu neviem ci si citala cize zajtra idem na infekcne do trnavy tak som teraz zufala trosku sa bojim no verime ze vsetko okej 🙂 dalsi terkin u dr mam 13.8. no ak pride 5teho z divilenky a uvidi vysledky tak podla mna skor ma zavola 🙂 a nie este neviem 🙂 ale geraz uz mi to je uplne fuk len nech je s mojimi fazulkami vsetko v poriadku 🙂 a nech ich uz drzim v naruci 😍
Baby, dnes má chytila strašná depresia a smútok z mojich neúspešných snažení. Celý deň ani obraz ani zvuk. Len chodím jak bez duše. Graf pekný a ja nešťastná. A to mi akurát ešte dnes aj Ovu testy z Ali prišli. Ešte väčšia depresia. Sorry, za takýto vylev, potrebovala som to nejak dostať keď len sem. Hádam zajtra už bude dobre.
@butterfly333 to neviem... Skus sa este ked tak pytat aj na reumatologiu ci tam nieco este nezistia... Mna tam poslala hematolozka...
@ikonica tam som veru nebola.
@evita2176 ani môj nechce o adopcii počuť verí že sa nám to podarí aj prirodzene. Ja dúfam že áno
@kika123kika neboj v našej skupine je tiež jedna baba a dali jej liečbu, bábätko je ôk. Stáva sa to vraj často teraz, ktovie com to je. Nemusíš sa báť, sú aj fakt oveľa horšie veci, toto keď rýchlo pod chytia sa báť nemusíš
@rula ale prosim ta kludne si daj nejake sedativum,lebo ja rano testovat nebudem. Som v nocnej,cize ani merat...pockam do soboty kedy rano zmeriam a ak bude teplota aspom okolo 36,8,tak urobim test.....
Myslim,zem i to cele akurat rapluje nic viac.....fakt nic necitim,az na take mirne tlaky ako pred MS,aj prsia uz prestavam citit ako pred MS,akurat ten pozitivny ovulak je divny,ale to tak moze byt no asi tesne pred MS,aj ked som to nikdy nemala. Meskat moze z pregnylu a utrosu asi este. Jedine podozrive je,ze minuly tyzden som mala take tipicke chute ako pred MS aj ma raz naplo,co ja mavam vzdy,aj vyrazka bola na brade a teraz to ustalo a mam aj celkom peknu plet.....no ale toto nemusi nic znamenat.....

@kika123kika toto ti neviem povedat...