icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
31. júl 2019

@kika123kika toto ti neviem povedat...

martinade
31. júl 2019

@kakatulik ukaz test aj graf...

zabka1987
31. júl 2019

@kika123kika ďakujem a ty máš aké 💕 my sme cca rovnako termínovo, nie?

zabka1987
31. júl 2019

@ceklis veru 😊 nech sú už Vianoce uff, i keď rýchlo mi to teraz uteká

kika123kika
31. júl 2019

@zabka1987 hej hej tusim tyzden rozdiel 🙂 my sme takto na tom 🙂 cize rastieme 🙂

butterfly333
31. júl 2019

@ikonica dnes som bola na crp čo odhalí presne crp aj skrytý zápal? Keďže na tej repro mi zistili 5ie zvýšené cytokiny môžu mať tie výsledky súvis?

kakatulik
31. júl 2019

@martinade aaaale test som vyhodila a graf stojí za fajku dymu...

kika123kika
31. júl 2019

@ikonica volala som s jednou znamou ona je porodna asistentka a sesternica jej pracuje v labamu tak uvidim.🙂 a dakujem :*

zabka1987
31. júl 2019

@kika123kika krásne bruško 😍 ešte nevies kto sa skrýva v brušku? Ja zatiaľ nie 😊

martinade
31. júl 2019

Tak baby dnes som testovala a test je vyrazne slabší. Takze ta ciarka ze z pregnylu. Dnes som okolo 14:00 vypila liter vody ale vcera som skoro vobec nepila. Ale nerobim si nadeje. V piatok mi transferovali morulu a zacinajucu morulu, tak na hcg je to asi fakt skoro.

martinade
31. júl 2019

@kakatulik stupa.... tak to som fakt zvedava na tvoj zajtrajší, drzim prsteky....

kakatulik
31. júl 2019

@martinade no ale ako stúpa....18dpo? To je len nejaká hormonálna záležitosť...zajtra asi netestujem,lebo som v nočnej dnes aj zajtra a mne sa ráno vždy tak rozbehnú obličky,že až...Testujem až v sobotu ak sa ms nedostaví. Ale vidím to blede...
Tak u teba je asi ešte čas...

kika123kika
31. júl 2019

@zabka1987 dakujem 🙂 no len akurat dnes mi oznamili toxoplazmozu neviem ci si citala cize zajtra idem na infekcne do trnavy tak som teraz zufala trosku sa bojim no verime ze vsetko okej 🙂 dalsi terkin u dr mam 13.8. no ak pride 5teho z divilenky a uvidi vysledky tak podla mna skor ma zavola 🙂 a nie este neviem 🙂 ale geraz uz mi to je uplne fuk len nech je s mojimi fazulkami vsetko v poriadku 🙂 a nech ich uz drzim v naruci 😍

evita2176
31. júl 2019

@ikonica no presne tak to bolo aj u mna..nechali a ono sa to asi po case zrastlo ;( ved uvidim ako bude dalej. ;) dakujem

bubu4125
31. júl 2019

Baby, dnes má chytila strašná depresia a smútok z mojich neúspešných snažení. Celý deň ani obraz ani zvuk. Len chodím jak bez duše. Graf pekný a ja nešťastná. A to mi akurát ešte dnes aj Ovu testy z Ali prišli. Ešte väčšia depresia. Sorry, za takýto vylev, potrebovala som to nejak dostať keď len sem. Hádam zajtra už bude dobre.

ikonica
31. júl 2019

@butterfly333 to neviem... Skus sa este ked tak pytat aj na reumatologiu ci tam nieco este nezistia... Mna tam poslala hematolozka...

evita2176
31. júl 2019

@bubu4125 neboj niesi sama co mava depku. To sa stava asi kazdej sem tam... uvidis zajtra bude lepsie;) aj my sa snazime uz rok a nic..prve mimomaternicove, a zrasteny vajickovod a druhe odislo same... neboj urcite sa nam vsetkym raz podari len treba trpezlivost🙂

evita2176
31. júl 2019

@zuzik5891 no bud rada :D stoji to tu okolo 7 tisic a zdravotka neplati nic ..cize sa aj bojim do toho ist :D

martinade
31. júl 2019

@kakatulik kazdopadne drzim prsteky 💗

martinade
31. júl 2019

@bubu4125 nevzdavaj to, naordinuj si komediu, dobru knižku. Na kazdu z nas isto caka balicek stastie. Skor ci neskor

zuzik5891
31. júl 2019

@evita2176 🤦🤦🤦tak veľa...ach...to máme ozaj ešte fajn na SVK čo sa financií týka...
@bubu4125 tak sme minimálne dve...dnes depka ako brno... hádam skoro prejde...

evita2176
31. júl 2019

@zuzik5891 no je to veru vela a to muz nechce ani o adpocii pocut:( cize bud nase alebo ziadne :( uvidime ako nam to panbožko naplanoval vsetko ;)

zuzik5891
31. júl 2019

@evita2176 môj adopciu navrhol sám a o mesiac že nič také nikdy nepovedal...bola som v šoku

butterfly333
31. júl 2019

@ikonica tam som veru nebola.

butterfly333
31. júl 2019

@evita2176 ani môj nechce o adopcii počuť verí že sa nám to podarí aj prirodzene. Ja dúfam že áno

ceklis
31. júl 2019

@martinade skús hneď zajtra z ranneho. Alebo až o deň dva. Tieto čakania sú ozaj dosť náročné :( teda pre mna to tak bolo pri každom vklade. To “bud, alebo” ✊🏻✊🏻✊🏻Takto silno držím palce nech tam ta čiarka bude a obe bublinky sa uhniezdnia

zabka1987
31. júl 2019

@kika123kika neboj v našej skupine je tiež jedna baba a dali jej liečbu, bábätko je ôk. Stáva sa to vraj často teraz, ktovie com to je. Nemusíš sa báť, sú aj fakt oveľa horšie veci, toto keď rýchlo pod chytia sa báť nemusíš

rula
31. júl 2019

@kakatulik tusim do rana ani nezaspim, idem cakat na test, rano som tu prva

kakatulik
31. júl 2019

@rula ale prosim ta kludne si daj nejake sedativum,lebo ja rano testovat nebudem. Som v nocnej,cize ani merat...pockam do soboty kedy rano zmeriam a ak bude teplota aspom okolo 36,8,tak urobim test.....
Myslim,zem i to cele akurat rapluje nic viac.....fakt nic necitim,az na take mirne tlaky ako pred MS,aj prsia uz prestavam citit ako pred MS,akurat ten pozitivny ovulak je divny,ale to tak moze byt no asi tesne pred MS,aj ked som to nikdy nemala. Meskat moze z pregnylu a utrosu asi este. Jedine podozrive je,ze minuly tyzden som mala take tipicke chute ako pred MS aj ma raz naplo,co ja mavam vzdy,aj vyrazka bola na brade a teraz to ustalo a mam aj celkom peknu plet.....no ale toto nemusi nic znamenat.....