icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bubu4125
31. júl 2019

@evita2176
@martinade
@zuzik5891žeby dnes bol deň debil? Mávam horšie aj lepšie dni, no asi tento mesiac mam taky celý horší, môj drobček by bol mal prvý rôčik.
Pomáha, keď človek vie, že nie je na to sám. Aj keď by som bola najradšej, keby ani jedna z nás sa netrápi. Ďakujem za povzbudivé slová.
A akoby nestačilo z depresie, ďalší šok, dnes 8DPO a ja jasná krv na papieri. Normálne sa bojím ísť na WC, že čo má čaká.

rula
31. júl 2019

@kakatulik no, nevadi, na dobre spravy si pockaaam, pekne pracuj, ja sa budem modlit, aby si mala babenkooo

kakatulik
31. júl 2019

@rula dakujem,dakujem,dufam,ze raz,ale tento cyklus ,no neviem, neviem.....

kakatulik
31. júl 2019

@bubu4125 to moze byt aj implantacne krvacanie...ktovie.....

ereska
31. júl 2019

@kika123kika okolo 350

ikonica
31. júl 2019

@ceklis tak som dnes skusila pichnut do stehna... Celkom sa to dalo prezit ale asi bude modrina.. Uvidim zajtra... V tom adrenaline som zabudla uvolnIt nohu a cela bola napnuta v case vpichu...

zuzik5891
31. júl 2019

@bubu4125 tiež si myslím že to môže byť implamtačné krvácanie...niekto ho má len ako špinenie no niekto si aj vložku dá...no do 24 h.to prejde

evita2176
31. júl 2019

@zuzik5891 no to chlapi su tusim niekedy naladovejsi a zabudlivejsi ako zeny :D alebo si mi moc domyslame:D

evita2176
31. júl 2019

@butterfly333 aj ja verim a prajem to ozaj kazdej z nas 🙂 musime verit nic ine nam neostava okrem snazenia:D

evita2176
31. júl 2019

@bubu4125 neboj nesmies smutit ..ja viem ze sa to lahko hovorí ale nieco nebolo dobre tak preto sa stalo to co sa stalo... boh nechcel trapit ani teba a ani male . Hlavu hore pozitivne myslenie nasadit.;)

zuzik5891
31. júl 2019

@evita2176 alebo sa chlapi len tvária podľa toho čo im vyhovuje 🤔🤔🤔...

martinade
31. júl 2019

@ceklis dakujem

bubu4125
31. júl 2019

@kakatulik
@zuzik5891 už teraz nič, ale bolesti mám ako na ms a ako keby som aj teplotu mala. No uvidím ráno čo povie bt.
@evita2176 snáď sa to tentokrát podarí a potiahneme to už tentoraz do konca ( potrat v 19tt, v 17tt a Ma v 13tt) v zdraví a v pohode.

kakatulik
31. júl 2019

@ikonica neviem teda,ale pri fraxiku a pod......poriadne vytlacit bubliny....potom to ani tak neboli a ani nie je tolko modrin....a ako zu pisala @ceklis, pokial sa koza neprepichne,tak trochu s robehom....potom zu pomaly😉

ikonica
1. aug 2019

@kakatulik no ale nepise sa, ze ihla je pripravena a ze ju netreba uz nijako riesit a vypustat bubliny? Sa mi mari ze v navode take nieco bolo...

ikonica
1. aug 2019

@kakatulik tak som to kukla... Aj pri clexane aj pri fraxiku sa pise, ze sa nema bublina vytlacat pred podavanim...

kakatulik
1. aug 2019

@ikonica napriek tomu mame taketo skusenosti. Ono to pisu preto,lebo ked je ta ihla mokra,tak to moze stipat,ale urcite to menej boli ak tam tie bublinky nie su.....papier Vela znesie.

ikonica
1. aug 2019

@kakatulik ok skusim

kakatulik
1. aug 2019

@ikonica za skusku nic nedas...mozno ta koza na brusk je zu aj taka napata a preto to tak boli,skus do stehna. Mozno to pojde lepsie.

kakatulik
1. aug 2019

@martinade
@rula
Takze,aby som vas nenapinala....v noci sa milostia spustila,cize s 1.8.prisel aj 1DC.😉
No co zu,bude sa pracovat na majovciatku😘
Krasny dik😘

ladysmurf
1. aug 2019

@bubu4125 moja zlata, ja som na tom podobne, kazdy mesiac rada do srdca. Drz sa, o jeden dva dni bude lepsie 😘🍀

bubu4125
1. aug 2019

@ladysmurf nemám vo zvyku takto smútiť, ale môj chlap to jednoducho nedokáže pochopiť. S nim sa neviem tak porozprávať. Ešte aj bt nízka dnes ráno. Ja už neviem! Prečo tak klesla dnes? 9DPO na ms je ešte veľmi skoro.

sonulienka13
1. aug 2019

Pekne ranko 😁😁😘😘

ikonica
1. aug 2019

@bubu4125 tak mozno az teraz IP... Ten prvy pokles bol kvoli hormonom, byva tak na 3-5dpo...

bubu4125
1. aug 2019

@ikonica ja som z toho jeleň, ale na totalku.

ikonica
1. aug 2019

@bubu4125 no... Ostava len cakat.. Kedy necakas mrchu?

martinade
1. aug 2019

@kakatulik tak hor sa na nove snazenie 💗

bubu4125
1. aug 2019

@ikonica nečakám 6-8.8,. Cykly mám 26-28 dňové

mariska1989
1. aug 2019

Ja zatiaľ takto

rula
1. aug 2019

@kakatulik Dobre ranko.... No... Co povedat... Rano sa zobudim, idem na wc a plna cervena 1 DC... 😆😆😆😆😆😆😆 Tak pridavam sa k Tebe.... To zasa bude den. Drz sa. Cmuk