Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ikonica no to sa zíde. Už by sa patrilo každej z nás.
A na druhej strane by to u mňa bolo úžasne načasovane. Som už pol roka PN kvôli chrbtici a dnes mi ukončili rehabko. Pravdepodobne od septembra nastúpim naspäť do práce, lenže v práci sa tak pototo všetko, že majster mi už teraz vravel, že nevie kde ma dá. Čiže buď tehu alebo pravdepodobne prídem o prácu 🤔
@ikonica jej, super. my sme 32tt a aj ta moja vyzera byt dlhan. podla posledneho sona mi povedali, ze moze mat aj 4.5kg comu ale moc neverim alebo nechcem verit. ale ak sa tie mierky potvrdia na dalsom sone co mam 21.8., tak to tak asi bude a hrozi mi cisarsky. tak sa neviem dockat. a den pred sonom ideme na Lionel Richie bude hrat sladke oldies, tak dvakrat sa neviem dockat, co bude mala robit, lebo ma rada hudbu 😀
@ikonica ja len dufam, ze sa mylia. zevraj aj par milimetrov ak odmeraju viacej, tak to urobi velky rozdiel. uz len cakat. aj sestra je rovnakeho mena 🙂
dakujem. tesim sa na koncert veru. pre istotu som aj listky poistila, keby sme nemohli ist, ze by sa pytala skor na svet. ale hadam si uzije muziku z vnutra este 🙂
@zuzik5891 ahoj tak ako teplota ? Ja som dnes bola s jednou holkou na pokec..je momentalne v 5 mes..😍 bola na umelom uz asi 4x ?? Vyslo ju to na 10 tis 😫😫 ona mi poradila aj Kliniku a ze mam skusit najskor IUI sa to vola? Neskusala si aj to? Zevraj mi 3 x plati ukon poistovna.. tak tam skusim asi zajtra zavolat
..
@evita2176 IUI v našom prípade je úplná zbytočnosť...je to inseminácia...vpravia ti premyté spermie cez krčok... úspešnosť je nízka lebo v danom cykle nemáš istotu že folikul ktorý narástol aj skutočne obsahuje zrelé vajíčko... máme fragmentáciu DNA spermií 52%...to už je hodnota skôr na darcovstvo...aj pri IVF s.e museli dať všetky tie drahé techniky aby nám ich vyselektovali...inak neviem že by IUI tri krát preplatila poisťovňa ... myslím že to sa platí klasicky podľa cenníka...a akú kliniku ti doporučila?
@zuzik5891 no mi mame nastastie spermiogram dobry..no asi kvoli tomu to preplaca u nas (svajc) poistovna ze to nieje tak drahe ako umele kde je toho viac na praci 🙂 tak som myslela ze skusim najskor to 🤔 aj tak je cakacka 3 mesiace 😅 cize nemam co stratit..
A tvoja teplota ako dnes?
Ahojte baby 🙂 no tak v TT som sa moc toho nedizvedela. Vypisala mi ATB kazdych 8hod 3x2tab vola sa rovamycine. O mesiac opat odber ze ake budu vysledky nakolko mam akutny vyrus cize vomne aj teraz je. Pokial sa to nezlepsi mapa by som podstupit amniocentezu 😥😥😥 ja uz fakt neviem za tieto 2dni som uplne na dne a strasne sa bojim 😥 drzte palce aby bolo vsetko v poriadku 🙂
@kika123kika drzim moc moc palce aby ste boli v poriadku 🍀✊✊✊
@bubu4125 no dr.mi teraz vravel že tie hladiny kolíšu a v tehotenstve sú ešte vyššie ak je problém so štítnou žľazou a vtedy sa kontroluje krv každý mesiac...no verím že všetko bude ok
@evita2176 tak ja dom síce trošku s BT stúpla ale to ozaj tak minimálne... väčšinou už v takom štádiu začnem mať BT tak cik cak a dôjde ms...
@kika123kika myslela som na teba celý deň...a nevravel z čoho to môžeš mať a či sú tie hodnoty až tak vysoké?... myslím na vás troch 🍀🍀🍀❤️❤️❤️
@81anina tak to bude riadny valibuk... blahoželám 🍀🍀
Drzim prsty nech liecba co najlepsie zaberie a nech ta amnio nie je nutna
@kika123kika
@81anina dakujem velmi tomu verim a dufam ze je vsetko ako ma a fazulky rastu bez problemu ❤
@zuzik5891 dakujem :* no hovorila ze dost su vysoke tie hodnoty ale ze nema original vysledky cize zajtra volam do medirecu nech mi okamzite poslu vysledky. Este sa modlim aby boli pomylene vysledky lebo vraj aj ti sa velmi lahko moze stat. A ze z coho? Moze to hyt z cihokolvek :/
@ikonica dakujem tak dufajme ale uz zacinam nad amnio aj rozmyslat nakolko svokra mala medzi dvomi detmi choreho synceka ktory na 4ty den an zomre :/ cize nad tym rozmyslam.
A keby nahodou nema niekto skusenost s dr. Ondrejcak michal? Alebo aj grochal robi amnio? Dakujem

@zuzik5891 dnes som 9DPO. Mňa hlavne bradavky. Ty si koľko dpo?