icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzik5891
1. aug 2019

@bubu4125 dal by Boh 🙏🙏🍀❤️
@kika123kika uvidíš že všetko bude v poriadku... mňa by tie pomýlené výsledky ani neprekvapili...bodaj by to tak aj bolo 🙏🙏🙏🙏

bubu4125
1. aug 2019

@zuzik5891 keď je nastavená správna liečba, nič nebráni pocatiu mimi

ikonica
1. aug 2019

@81anina ja som pribrala konecne kilo a pol oproti vahe spred tehu... Ale za prvy trimester som schudla 4-5kg...

81anina
1. aug 2019

@ikonica si vela grcala ze...mna grcanie nastastie obislo ☺ ale mala ma tiez peknu vahu 😍ja mam aj brucho dost velke minule som sa nevedela dvihnut z postele 😂a este 2 mesiace prednami

zuzik5891
1. aug 2019

@bubu4125 presne tak...ak je liečba správna je to ako keby štítna žľaza fungovala správne

bubu4125
1. aug 2019

@zuzik5891 no veľmi držím palce, aby ti to pomohlo. A hlavne čím skôr. A budeme sa gulat spolu

kika123kika
1. aug 2019

@zuzik5891 dakujem aj ja sa modlim aby bolo vsrtko v norme

zuzik5891
1. aug 2019

@bubu4125 presne tak...teraz mi behá hlavou druhé IVF... len kde splaším peniaze zatiaľ premyslené nemám 🤷

bubu4125
1. aug 2019

@zuzik5891 jemine, no pozerala som na nete tie sumy, skoro som z gauča padla. Štát chce aby bola vyššia pôrodnosť na Slovensku ale žeby to bolo pre páry, ktoré majú problém počať prirodzene, aj dostupné. Tak to nie.

taily30
1. aug 2019

@81anina super, no som zvedava aky velky bude 🙂 samy buckovia deti 😀 mne sa termin tiez zatial nezmenil, ale na obrazovke som videla iny termin o 10 dni skor. ja sa popytam na dalsom sone ako to vidia realne. aj my mame v rodine Tomaska 🙂

shellynda
1. aug 2019

Prišla som si po radu od vás skúsenejších 😊...môžem užívať naraz tinktúru z drmku, alchemilky a macy+čaj s kotvicniku?

zuzik5891
1. aug 2019

@bubu4125 no nás prvé IVF s pomocou poisťovne vyšlo takmer 3000e...a keby si mala aspoň záruku že to výjde...v našom prípade šli tie peniaze von komínom

bubu4125
1. aug 2019

@zuzik5891 to fakt? Nemyslíš vážne! Hádam tá liečba pomôže a na IVF nebude treba ani myslieť

zuzik5891
1. aug 2019

@bubu4125 to by bol absolútne najideálnejší scenár že by sa to podarilo prirodzene 🙏🙏🙏

bubu4125
1. aug 2019

@zuzik5891 moja bývalá spolužiačka mala ísť na 3IVF. V ten rok kúpili pozemok a začala sa venovať záhrade. Ako sa šprtala, tak čakala na ms, mala začať brať nejaké lieky. Pri tom všetkom si ani neuvedomila, že ms mešká. A malý Patko sa jej narodil teraz vo februári a všetko išlo prirodzene. Čiže nič nie je stratené.

ikonica
2. aug 2019

@81anina hlavne ma vkuse natahovalo.... Von to neslo stale... Ale nechutilo mi jest ani pit, doslova som sa musela nutit.... Tak som sla zo 69 na 64,5 - 64... Teraz mam cca 70,5...
Uz hodinu nespim.... Dostala som 5 krcov do lytka po sebe a uz neviem spat, tak tu strasim...

taily30
2. aug 2019

@ikonica oh tie krce, au! Co mne pomohlo, ked som zacitila, ze krc mi ide, tak som spicku nohy opacnym smerom hned tahala a to pomohlo. A sumive magnezium pred spanim, ale to len parkrat lebo vzdy som zabudla. Ja som krce dostavala, ked som sa natahovala

ikonica
2. aug 2019

@taily30 ved ked stihnem tak presne toto robim a cast ktcu predidem... No niekedy uz sa neda potiahnut jak je noha v krci... Teraz povolil a za nim bum dalsi... Magnezko si davam tak 2x denne ale vcera vecer som veru zabudla :/

zuzik5891
2. aug 2019

@bubu4125 to je úžasné...ja keď čítam ako sa niekomu podarí prirodzene a mimo IVF je to neuveriteľné.... hlavne keď na to prestali myslieť...lebo ja na to myslím stále... možno je to tým že nemám doma priateľa...je tu len cez víkendy kôli práci a tak ovuláciu sledujem ako sa len dá...a keď to vychádza cez týždeň tak chudák len kôli sexu cestuje skoro 200km domov s potom aj 200 nazad...

taily30
2. aug 2019

@ikonica och chuda, viem si predstavit tu bolest. ja nastastie som zazila dvakrat, lytko ma bolelo este 3 dni po. a ked preslo, tak dalsi, ale to sa az kricat chce. teraz nastastie stiham predist 🙂

ikonica
2. aug 2019

@taily30 no na to ze to bol jeden dlhy krc ktory vydal za 5 tak ma teraz noha neboli... Zvykne ma tiez par dni este potom boliet ak mal krc taku intenzitu.... Trocha som to rozmasirovala.. Nesmiem zabudat na to magnezko.... Vsetkych svatych som pospominala, pes sa zobudil ale chvala bohu zaspal potom este a nebuntosil... 🙂

martinade
2. aug 2019

@taily30 @ikonica ja take kŕče nemavam, ale predvcerom som sa v noci zobudila na kŕč. Je niečo ine ako magnezko? Ci je v poriadku si ho dať každý večer?

martinade
2. aug 2019

Ach baby, teraz neviem načom som, či mi test slabne, alebo silnie alebo ostáva rovnaký
Takze: z hora je najstarší test, prve 3 su suché. Dolny je dňešný - mokrý, takže ťažko sa mi porovnáva. Tie 2 približené sú odfotené par minut po pravení testu.
Čo myslíte? Test slabne, ostáva rovnaký, alebo je nejaka nadej, ze silnie? Mne sa zda, že dnešný test je o trošililinku silnejší, že včera som musela čiarku dlhsie hladať a dnes ju nehľadám. Alebo je to moje zbožné prianie....

butterfly333
2. aug 2019

@martinade áno moja ten spodný je tmavší možno by bolo dobre skúsiť iné testy inú značku no mooooc držím palčeky moja😘😘😘😘😘😘

martinade
2. aug 2019

@butterfly333 ale spodny je mokrý, takže je výraznejší. poobede sa kuknem na ne, keď budu suché... asi zase budem na ihlach do zajtra rána.... ale ďakujem 😘😘😘

butterfly333
2. aug 2019

@martinade neboj určite to bude dobre a je čiarka pekná silnejšia. Mooooc ti to prajem a držím palčeky😘😘

kakatulik
2. aug 2019

@martinade tiez sa pripajam k nazoru,ze ten spodny je rovnaky,ak nie silnejsi.

ikonica
2. aug 2019

@martinade magnezko ti neublizi.. Vacsina populacie ho ma aj tak nedostatok... .Ja mam od gyna na predpis magnosolv... Mimo tehu som tiez mala sem tam krc ale teraz je to castejsie...

sonulienka13
2. aug 2019

Dobre ranko.Tak ja zatial takto.Ovulka už bola dávno,za cca 2-3 dni cakam mrchu.Silno verim🙏🙏🙏

bubu4125
2. aug 2019