Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuzik5891 dakujem aj ja sa modlim aby bolo vsrtko v norme
Prišla som si po radu od vás skúsenejších 😊...môžem užívať naraz tinktúru z drmku, alchemilky a macy+čaj s kotvicniku?
@zuzik5891 moja bývalá spolužiačka mala ísť na 3IVF. V ten rok kúpili pozemok a začala sa venovať záhrade. Ako sa šprtala, tak čakala na ms, mala začať brať nejaké lieky. Pri tom všetkom si ani neuvedomila, že ms mešká. A malý Patko sa jej narodil teraz vo februári a všetko išlo prirodzene. Čiže nič nie je stratené.
@bubu4125 to je úžasné...ja keď čítam ako sa niekomu podarí prirodzene a mimo IVF je to neuveriteľné.... hlavne keď na to prestali myslieť...lebo ja na to myslím stále... možno je to tým že nemám doma priateľa...je tu len cez víkendy kôli práci a tak ovuláciu sledujem ako sa len dá...a keď to vychádza cez týždeň tak chudák len kôli sexu cestuje skoro 200km domov s potom aj 200 nazad...
@taily30 no na to ze to bol jeden dlhy krc ktory vydal za 5 tak ma teraz noha neboli... Zvykne ma tiez par dni este potom boliet ak mal krc taku intenzitu.... Trocha som to rozmasirovala.. Nesmiem zabudat na to magnezko.... Vsetkych svatych som pospominala, pes sa zobudil ale chvala bohu zaspal potom este a nebuntosil... 🙂
Ach baby, teraz neviem načom som, či mi test slabne, alebo silnie alebo ostáva rovnaký
Takze: z hora je najstarší test, prve 3 su suché. Dolny je dňešný - mokrý, takže ťažko sa mi porovnáva. Tie 2 približené sú odfotené par minut po pravení testu.
Čo myslíte? Test slabne, ostáva rovnaký, alebo je nejaka nadej, ze silnie? Mne sa zda, že dnešný test je o trošililinku silnejší, že včera som musela čiarku dlhsie hladať a dnes ju nehľadám. Alebo je to moje zbožné prianie....
@martinade áno moja ten spodný je tmavší možno by bolo dobre skúsiť iné testy inú značku no mooooc držím palčeky moja😘😘😘😘😘😘
@butterfly333 ale spodny je mokrý, takže je výraznejší. poobede sa kuknem na ne, keď budu suché... asi zase budem na ihlach do zajtra rána.... ale ďakujem 😘😘😘
@martinade neboj určite to bude dobre a je čiarka pekná silnejšia. Mooooc ti to prajem a držím palčeky😘😘

@bubu4125 dal by Boh 🙏🙏🍀❤️
@kika123kika uvidíš že všetko bude v poriadku... mňa by tie pomýlené výsledky ani neprekvapili...bodaj by to tak aj bolo 🙏🙏🙏🙏