icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

lensam
11. sep 2014

@zarzisia
@sjuzan77
@lenna71
@senta_sofia
@paskolinka ďakujem za odpovede. Potešili ste ma.

mawiya
11. sep 2014

@lensam žiadny duch srdco, toto sú čiaročky. gratulujem 🙂

senta_sofia
11. sep 2014

@sjuzan77 Zuzik a ty ako? dufam, ze tiez v suchu 😉)

senta_sofia
11. sep 2014

@zarzisia mozno sprosta otazka, ale chlapa "prenasaca" liecia ako? jemu snad nic neodrezu 😀 lebo zrejme aj on ho ma potom niekde v tkanive, ci?

veroni1988
11. sep 2014

ahoj baby prikladám svoj graf dnes je 10 DPO.
@rybkaa prajem skoré uzdravenie, čím skôr nech to máš za sebou a po uzdravení hor sa do snažilkovania
@lensam gratulujem 🙂

sjuzan77
11. sep 2014

@senta_sofia zlatik, 4.den v suchu 😉 vylihujem si v posteli, ako velryba na suchu, dookola pozeram na youtube moju hudobnu srdcovku a kyvem do rytmu prstami na nohach 😉 joj, vidiet tych chalosov na zivo, hned mi nic neni 😀

rybkaa
autor
11. sep 2014

@lensam veru, to nie sú duchovia, to sú čiarky, ber to ako pozitívny výsledok, aj teplota tomu nasvedčuje, blahoželám 🙂
@senta_sofia som ako pokusný králik 😀
@zarzisia už chápem, ty si myslela šírenie HPV vírusu. No ja som mala pozitívne výsledky ešte predtým, ako som bola s mm, teraz je mojim jediným partnerom a verím, že aj ja jeho 😀 takže ak on je prenášač, mohol to chytiť odomňa a teraz by mi to zase mohol vrátiť? mne teraz asi nerobila ten podrobný, lebo na výsledok som čakala len 2 týždne, som z toho jeleň...
tiež ma zaujíma ako potom liečia chlapa, asi len nejako liekmi či? idem guugliť 🙂
@veroni1988 pekný grafík, nech sa to udrží 🙂
@sjuzan77 juchúúúú, len tak ďalej 🙂 a malá ako? je u babkovcov? tí už vedia o tehu?

zarzisia
11. sep 2014

@senta_sofia to som sa nepytala, ale myslim ze ako infekciu- liekmi ;)

zarzisia
Autor odpoveď zmazal
sjuzan77
11. sep 2014

@rybkaa mala je v pohode, len rano vymyslala, lebo chcela ist len v pancuchach 😀 babkovci vedia z oboch stran, nasi ju maju cely den, kym ju nevyzdvihne manzel, byvaju o par domov dalej, takze v pohode. A svokrovci doma drzia pohotovost, keby nasi nieco mali, tak zavolame a svokra ide na cely den k nam 🙂 este ze ich mame..

senta_sofia
11. sep 2014

@sjuzan77 a kohoze pocuvas? zavolame ich, nech ti spravia sukromny koncert v spalni 🙂)) A mala by s tebou nevydrzala v posteli rozpravky pozerat?😀

sjuzan77
11. sep 2014

@senta_sofia pokochaj sa 😉

https://www.youtube.com/watch?v=0l3dsHCScxU

Strasne mam rada a capelly, zo slovenskych fragile, ale tu su vacsi symposi 😀 no co, zenska je cele dni zavreta sama doma, tak aspon nejaky pekny pohlad nech mam 😀
Mala by vydrzala mozno pol hodku, ale uz len zajtra a drahy bude doma 3 dni a ona tiez 🙂

mawiya
11. sep 2014

@sjuzan77 bože to sú cmukáni. prečo som o nich doteraz nevedela. no mňamkoví sú 😀

paskolinka
11. sep 2014

@mawiya
@sjuzan77 jaj baby, to tie tehotenske hormony? 😀 nad cudzimi chlapmi sa tu idu rozplyvat. vsak tam fotku svojho zoberte a nadchynajte sa, mozno na poziadanie aj zaspieva ked domov dojde 😀

sjuzan77
11. sep 2014

@mawiya no vidis to, krasy sveta ostavaju pred nami zahalene 😀

@paskolinka no ten moj daco sice z modelingu okusil, ale pocuvat ho spievat, to je ako za trest 😀

mawiya
11. sep 2014

@sjuzan77 @paskolinka aj môj rád spieva - ale čo vám budem. radšej mačky v ruji 😀

paskolinka
11. sep 2014

@mawiya ze macky v ruji, no ja nemozem 😀 😀

senta_sofia
11. sep 2014

@sjuzan77 dakujem za rozsirenie hudobnych obzorov 🙂 daju sa aj pocuvat, aj sa da na nich pozerat, co viac si clovek moze priat 😉)

paskolinka
11. sep 2014

@zarzisia a ty ako dnes? netestovala si? 🙂

senta_sofia
11. sep 2014

@adamnela a ty uz mas vysledky toho hormonalneho profilu?

micikatka
11. sep 2014

@senta_sofia juj dakujem krasne si zlata. uvidime.

adamnela
11. sep 2014

@senta_sofia no mam a zevraj neovulujem a stále to vyzerá na PCO, tak mi odporuca laparoskopiu, nech mi daju dokopy vajecniky a potom budeme stimulovať Clostylom..Takže tak :-/

paskolinka
11. sep 2014

@adamnela a ktorý to deň si bola na krv? Vsak možno este budeš ovulovat, vždy si predsa mala dlhšie cykly... Inak to som nevedela že pco sa dá nejako laparoskopicky riešiť. Alebo chcú len pozrieť, či to je naozaj pco?

adamnela
11. sep 2014

@paskolinka bola som na 5 DC a na 19 DC a tiež si myslim, ze ovulujem neskor. A preto laparoskopicky, lebo zevraj by mi tie vajecniky nejako poprepichovali ci co a ktovie čo by zistili pri tom ked budu dnu. Možno aj nejaký prefuk by pre istotu spravili.

paskolinka
11. sep 2014

@adamnela aha. No vsak pokaziť tou laparkou asi nemôžu nic. A už si sa rozhodla alebo je to take že možno niekedy?

senta_sofia
11. sep 2014

@adamnela a keby ti zobrali krv este neskorsie? toto mi zase pride take, ze niekto pocita s 28dnovym cyklom, ale sak si ukazovala grafy, ze ake si mala cykly a kedy si ovulovala... a ako si sa rozhodla?

adamnela
11. sep 2014

@paskolinka
@senta_sofia no kocky nie je to komplikovany zakrok, takze si myslim, ze by to tym mojim zaspatym vajecnikom naozaj prospelo a pomohlo. A myslim, ze by sa mi mohol aj ustalit nejako cyklus, ked budu v poriadku. No zatial som rozhodnuta, ze si to dam spravit, myslim, ze tym nemam co stratit. Takto mi cas aj tak uteka pomedzi prsty. Ano ukazovala som dr. aj grafy, ale ona nie je toho zastancom 😒 Zevraj je to zastarala metoda, ale mne to pomaha sa orientovat v mojom cykle...

1kiki24
11. sep 2014

Babenky kolko šálok alchemilkoveho čaju denne môžem vypit

kitulka
11. sep 2014

@adamnela Pocuj a Tebe brali krv na hormonalny profil na 19 DC, ked uz od 12 DC beries Duphaston? Ci to este v minulom cykle Ti brali? Lebo ak uz pocas liecby, tak mi je to divno. Inak ten zakrok sa vola drilling vajecnikov, vtedy vlastne poprepichuju do kory vajecnikov, ktora je zhrubnuta dierky a tym sa napomoze tomu, ze folikuly mozu prasknut a uvolnit vajicko. Mnohym to pomoze a v tych prvych mesiacoch po zakroku su zvysene sance na otehu. Ale nema to zial trvaly efekt, po case sa to vrati do starych kolaji, zial! Tak dufam, ze u Teba to zaberie a podari sa! Budem drzat palce!

paskolinka
12. sep 2014

@adamnela ja si tiež myslím, že ta laparka neuškodí. Čítala som aj o babach, čo im laparkou zistili že pco nemajú aj ked dovtedy boli v tom, že majú... Aspoň budeš vediet na com si. Ale zas na druhej strane baby s pco deti majú aj bez operácie, vsak aj ty si nedavno otehu... Skôr či neskor bábätko bude, či už bez laparky alebo s 😉