Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuzik5891 mňa už unavuje ľuďom vysvetľovať dovody, že prečo som dlhodobo PN, a že prečo ešte nemáme druhé. Našťastie v mojom okolí nepoznám a nemám kamošku, s podobným osudom. Nemám sa s kým porozprávať keď mi je smutno.
Ináč graf takto,, stále slabo farbim. Podrusko bolí, prsia tiež.
Dobre ranko prajem.Babulky,prosím vás.Ako to je? Som už zabudla.Rano meriam o 4:20.Ale zaspala som a merala až o 5:20 a to som namerala 36,46.Kolko to prosím bude? Dakujeeeem 🙏🙏🙏❤️❤️❤️
@sonulienka13 36,36 musíš 0,1 odrátať
@mariska1989 pridaj aj test🙂
@bubu4125 kolko ti uz meska?sme dve co by sme zabijali-strasne ako mna tiez bolia krize a podbrusko ani nehovorim,a kazdu chvilu na wc ze mrcha sa uz spustila.A cecky mam nenormalne naliate🙂
@eliska1986 rada ale foťák mi to nechce dobre zaznamenať.. ďalší idem skúsiť až v stredu alebo štvrtok tak verím že zosilní a budú viditeľné obe //
@ereska dskujeeem ❤️😍😍už som zabudla 🙈
@eliska1986 ešte nemeska. Prvý termín ms som mala včera. Nakoľko cykly mávam 26-28 dňové. Momentálne nefarbim. Ale ide ma roztrhnúť. Bradavky bolia aj sú akoby teplé 🤔
Na kedy necakas ms?
@lucka2303 jeeezisenkoo gratulujeeem a veľa veľa zdravicka prajem ❤️❤️❤️❤️🙏😍je to úžasne.
@bubu4125 ja som mala mat v piatok.Takze uz meska mrcha jedna🙂
@lucka2303 jeeej🙂vela zdravíčka obom prajem🙂Drzkajte sa len tak dalej!
@mariska1989 super tesim sa, dufam ze bude silniet 😊
@eliska1986 a test?
@bubu4125 nerobila som.A zatial nebudem robit-moc tomu nadeje nedavam-dost ma boli brucho a v krizoch ma aj picha.
@lucka2303 super nadherna fazulka drzim palce 🍀🙏 a prajem bezproblenove tehulkovanie 🤰
@0507 ahooj mojko 🙏🥰❤️❤️Tak držím palcaky.uz to musi vyjst😍😍ako sa mi máš??
@0507 aj ja som asi 1dpo v piatok pozit ovu test.
@sonulienka13 Ahooooj Soni, velmi dufam, ze sa uz konecne zadari. Mam sa celkom fajn, po 3 rokoch som nastupila spat do prace 🙂. Ty ako?
@butterfly333 supeeer, tak budeme cakat spolu 🙂. Ja som mala ovu vcera, cele rano som mala brutal bolesti
@0507 ja ani neviem kedy bola no v piatok bol pozit ovu tak asi cez víkend ovu bola včera už bol ovu negat. Tak nám držím palce
@0507 noo super teda.Verim,že teraz to už vyjde.Musi.Raz sa to aj nám musi podariť proste.Verim stále až do prvej kvapky.Ja? V marci som nastúpila do novej prace.Zatial super 🙂 ja cakam dnes zajtra mrchu.Podbrusko viac neboli ako boli.Ale vies sko to je u mna 😘🥰❤️Pozri graf.Ale vyznačenú ciaru si nevšímaj.Zacala som neskoro merať a ovu bola už dávno.

Tak tento mesiac s toho asi nič nebude😓čudný graf