Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 viem, ze to mas komplikovane, ale urcite to raz vyjde, verim tomu 🙂. Mozno k tomu pomoze aj nova praca
@0507 ❤️❤️❤️🙏ja verím za všetky čo sme tu.Lebo si to zaslúži každá jedna!!!
@sonulienka13 100% suhlasin
@eliska1986 ja keď som naposledy otehotnela, mala som strašné bolesti v krížoch aj podbrušku. Takže nič nie je stratené
@bubu4125 Mile od teba.No mam mrchu.:(
@eliska1986 to kedy stihla?
Moja sa rozbieha už tretí deň
@mariska1989 je to tam😀
@mariska1989 krasa, gratulujem
@mariska1989 tak drzim palceky aby to uz bolo prekonane. Daj vediet potom. Testik urobis znovu v stredu?
@mariska1989 ahaa az teraz som videla tvoj dnesny test super je tam pekna ciarka 👍
@sisullii Ďakujem 😊Chcela som vydržať do stredy ale nedalo mi to takže ďalši robím až v piatok
@zuzik5891
@eliska1986 baby, je to tu. Ms síce ešte nikde, ale bt hovori za všetko
@bubu4125 a mozno este motyka vystreli.Vcera ako ma začali bolieť kríže tak som vedela že kolká bije.A aj tak bolo mrcha prisla:(Tu hnusobu by som zrušila.Jaaj tak by som si este rada zopakovala tehotenstvo -a drzala b náručí voňavučké bábenko🙂
@mariska1989 nadheraaa ❤️❤️❤️🙏🙏🙏len tak ďalej.Tisko gratulujem
@zuzik5891 zlatik keď boh dá,aj motyka vystreli.musis veriť zlatko.
@sonulienka13 vieš moja...ak sa to niekedy podarí chcela by som mať pekne silnejúce testy... žiadne niekoľko dní trvajúce lovenie duchov pod svetlom... veď aj to ako silnú testy o niečom vypovedá... už akosi strácam silu na toto všetko... už je to pridlho a priveľa sklamaní...

@sisullii Ďakujem. Dúfam že sa podarílo a dúfam že nebudú problémy lebo momentálne dr povedala že buď som prekonala dávno alebo teraz niekedy toxoplazmu ešte čakajú na úplné výsledky aby vedela či má poslať ďalej alebo či to je úplne prekonaná už.... ide ma poraziť😢