Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuzik5891 aspoň trošku orestovať 🤣
No čo ty vieš, možno sa ešte niečo ukáže 🙏
@eliska1986 ja už čakám jak kura na soplík na tu mrchu mrchavú. Ja by som tiež taký uzlík. Kopkanie a štikavky v bruchu 😁😍 a potom ten najkrajší úsmev pod slnkom
@mariska1989 krasna ciarocka drzim palce aby vsetko islo aki ma 🍀🙏🤰
@martinade drzim place nieci sa mi tam mari tak nech silnie 🍀🙏 tie prve su intimed a to tehu s dvojickami 🙂 a modre su lady max tie su podla mna super 😁
@zuzik5891 zlatko,ja ta uplne chápem.A viem čo prežívaš.Milion krát som mala pred mrchou pozitívne.A dopadlo to vzdy na dve veci.Vzdy len sklamanie.Ja už takto bojujem 13 rokov.A boli chvíle smútku.Zialu a placu.Ale vzdy som sa zdvihla a išla ďalej.Inak to ani nejde.Ja som taka veselá kopa.Neviem byt dlho smutna.Mam skoro stále úsmev na tvary.Ide to tak ľahšie.A hlavne som nikdy neprestala veriť.A ani neprestanem.
@mariska1989 ja viem.Pfuj pfuj pfuj aby sme to nezakrikli 🤞🤞🤞❤️❤️
@mariska1989 krásna čiaročka... blahoželám 🍀
@bubu4125 v tento cyklus už neverím... a vlastne moje momentálne sklamanie je tak veľké že nad ďalším snažením už neuvažujem.. mne to už lezie na palicu
@sonulienka13 ďakujem veľmi pekne a tebe držím až po toľkých rokoch sa vám to už podarí a najlepšie z dvojičkami😊😂 hlavne nestrácaj hlavu Poznám jednu ktorej sa to podarilo po 15 rokoch
@sonulienka13 Ďakujem No dúfam že to dopadne už teraz dobre aj sa radujem ale aj strachujem sem-tam bolí podbruško a včera som malinko špinila dnes ráno už menej dúfam že bude všetko OK a že toto špinenie len tým že mi brala Dr vzorku z krčka
@sonulienka13 13 rokov tak to je neskutočná doba...keby aspoň človek vedel kedy je ten správny čas...
Tak ja tiež už spinim na hnedo.Co sa dalo čakať 🤷♀️🤷♀️Ideme daleej ❤️❤️
Dakujem baby za podporu, ale kupila som si mama testy a strasne slaba ciarka, teda skor biely... takze nic z toho...
@martinade a uz ti meska?pokial nieje ms nadej je stale.Pridaj test
@eliska1986 beriem progesteron, tak mne sa ms nespusti, son po ivf 11dpt to by uz malo byt vidno ciarku ak by som bola tehotna @megica33
@martinade niektorým nemusí ukázať tak krátko dve čiarky keď tam nejaký náznak je tak tam nejaká šanca stále ostala ja ti držím palce aby to dopadlo takto //👶 mne na ráno ukázal test slabú čiarku a poobede o niečo silnejšiu, ešte skús niečo vydržať fakt držím palce až je to tam
dakujem vam baby
@mariska1989
@martinade skús počkať alebo skús poobede ako ja.Tiež neviem prečo ma to napadlo urobiť si poobede test. Asi som tomu nemohla uveriť ,pozri na tento rozdiel.... posielam ti kopec energie a hlavne nestresuj
@mariska1989 dakujem, ale to je ale rozdiel . Moje testy su dnes robeny, ranny moc 25 citlivost, mamatest okolo 11-12, ale 2 hodky som nepila, uvidime zajtra
@zuzik5891 ja si myslím, že nemyslieť na to sa nedá. Keď už niekoľko mesiacov je neuspesnych a túžba stále väčšia.
Ja som dnes na to moc nemala časť myslieť, pustila som sa do veľkého upratovania a do toho ešte tortu robím. Tak ma to zamestnavalo trošku.
Takže veľké správy očakávaš. Tak držím palce, nech je všetko v norme.
@martinade Tak to 10kovy by ti krásne podľa mňa už ukázal ako ja ti na tom teste vidím čiarku

@sonulienka13 Ďakujem ale aj tak nemám stále nič vyhraté