icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mariska1989
6. aug 2019

@sonulienka13 Ďakujem ale aj tak nemám stále nič vyhraté

bubu4125
6. aug 2019

@zuzik5891 aspoň trošku orestovať 🤣
No čo ty vieš, možno sa ešte niečo ukáže 🙏

@eliska1986 ja už čakám jak kura na soplík na tu mrchu mrchavú. Ja by som tiež taký uzlík. Kopkanie a štikavky v bruchu 😁😍 a potom ten najkrajší úsmev pod slnkom

kika123kika
6. aug 2019

@mariska1989 krasna ciarocka drzim palce aby vsetko islo aki ma 🍀🙏🤰

kika123kika
6. aug 2019

@martinade drzim place nieci sa mi tam mari tak nech silnie 🍀🙏 tie prve su intimed a to tehu s dvojickami 🙂 a modre su lady max tie su podla mna super 😁

sonulienka13
6. aug 2019

@zuzik5891 zlatko,ja ta uplne chápem.A viem čo prežívaš.Milion krát som mala pred mrchou pozitívne.A dopadlo to vzdy na dve veci.Vzdy len sklamanie.Ja už takto bojujem 13 rokov.A boli chvíle smútku.Zialu a placu.Ale vzdy som sa zdvihla a išla ďalej.Inak to ani nejde.Ja som taka veselá kopa.Neviem byt dlho smutna.Mam skoro stále úsmev na tvary.Ide to tak ľahšie.A hlavne som nikdy neprestala veriť.A ani neprestanem.

sonulienka13
6. aug 2019

@mariska1989 ja viem.Pfuj pfuj pfuj aby sme to nezakrikli 🤞🤞🤞❤️❤️

zuzik5891
6. aug 2019

@mariska1989 krásna čiaročka... blahoželám 🍀
@bubu4125 v tento cyklus už neverím... a vlastne moje momentálne sklamanie je tak veľké že nad ďalším snažením už neuvažujem.. mne to už lezie na palicu

mariska1989
6. aug 2019

@sonulienka13 ďakujem veľmi pekne a tebe držím až po toľkých rokoch sa vám to už podarí a najlepšie z dvojičkami😊😂 hlavne nestrácaj hlavu Poznám jednu ktorej sa to podarilo po 15 rokoch

mariska1989
6. aug 2019

@sonulienka13 Ďakujem No dúfam že to dopadne už teraz dobre aj sa radujem ale aj strachujem sem-tam bolí podbruško a včera som malinko špinila dnes ráno už menej dúfam že bude všetko OK a že toto špinenie len tým že mi brala Dr vzorku z krčka

zuzik5891
6. aug 2019

@sonulienka13 13 rokov tak to je neskutočná doba...keby aspoň človek vedel kedy je ten správny čas...

bubu4125
6. aug 2019

@zuzik5891 tak sme dve. Úplne chápem ako sa cítiš. Sklamanie sa dostavilo. Hlásim 1DC. A ďalšie snaženie? Asi nie. Budeme sa ľúbiť, keď budeme chcieť. Bt si budem merať už len skrz toho, aby som vedela či bola Ovu.

zuzik5891
6. aug 2019

@bubu4125 to s tou BT asi ostane aj u mňa tak... nedokážem nemerať...na meranie sa o 5:15 zobudím aj bez budíka...

sonulienka13
6. aug 2019

Tak ja tiež už spinim na hnedo.Co sa dalo čakať 🤷‍♀️🤷‍♀️Ideme daleej ❤️❤️

bubu4125
6. aug 2019

@zuzik5891 vlastne ja ani merat nebudem. Keď nastúpim do práce na 3 smeny, tak asi nič z toho nebude. Tak asi len ovu testy.
To vstávanie asi už zvyk 😁

zuzik5891
6. aug 2019

@bubu4125 už keby aspoň tá mrchaňa dorazila...nech sa mi tak vnútorne uľaví

bubu4125
6. aug 2019

@zuzik5891 aspoň trošku by sa ti uľavilo.
Mne zas vôbec. Teraz ma to vzalo akosi viac. Neviem prečo...

martinade
6. aug 2019

Dakujem baby za podporu, ale kupila som si mama testy a strasne slaba ciarka, teda skor biely... takze nic z toho...

zuzik5891
6. aug 2019

@bubu4125 robím aj nemožné aby som na to nemyslela ale to sa snáď ani nedá...koncom mesiaca ma čakajú výsledky na reproimuno... musím sa objednať aj na endokrinológiu na kontrolný odber či sa mi tsh upravilo... možno ak budú výsledky v poriadku tak ma to nakopne

eliska1986
6. aug 2019

@martinade a uz ti meska?pokial nieje ms nadej je stale.Pridaj test

megica33
6. aug 2019

@martinade ukaž testik

martinade
6. aug 2019

@eliska1986 beriem progesteron, tak mne sa ms nespusti, son po ivf 11dpt to by uz malo byt vidno ciarku ak by som bola tehotna @megica33

mariska1989
6. aug 2019

@martinade niektorým nemusí ukázať tak krátko dve čiarky keď tam nejaký náznak je tak tam nejaká šanca stále ostala ja ti držím palce aby to dopadlo takto //👶 mne na ráno ukázal test slabú čiarku a poobede o niečo silnejšiu, ešte skús niečo vydržať fakt držím palce až je to tam

martinade
6. aug 2019

dakujem vam baby
@mariska1989

megica33
6. aug 2019

@martinade vidno ju. Skus spravit zajtra z ranneho ale ten mamatest.

mariska1989
6. aug 2019

@martinade skús počkať alebo skús poobede ako ja.Tiež neviem prečo ma to napadlo urobiť si poobede test. Asi som tomu nemohla uveriť ,pozri na tento rozdiel.... posielam ti kopec energie a hlavne nestresuj

martinade
6. aug 2019

@megica33 skusim... v piatok idem ajtak na krv... tak sa rozluskne moja zahada nemiznucej ci nesilnejucej čiarky

martinade
6. aug 2019

@mariska1989 dakujem, ale to je ale rozdiel . Moje testy su dnes robeny, ranny moc 25 citlivost, mamatest okolo 11-12, ale 2 hodky som nepila, uvidime zajtra

bubu4125
6. aug 2019

@zuzik5891 ja si myslím, že nemyslieť na to sa nedá. Keď už niekoľko mesiacov je neuspesnych a túžba stále väčšia.
Ja som dnes na to moc nemala časť myslieť, pustila som sa do veľkého upratovania a do toho ešte tortu robím. Tak ma to zamestnavalo trošku.
Takže veľké správy očakávaš. Tak držím palce, nech je všetko v norme.

kakatulik
6. aug 2019

@martinade nieco tam vidno,takmktovie...ak nic,tak v septembri idete do F? Fakt neviem kde by mohol bytproblem....myslim silno na teba!!!!😘

mariska1989
6. aug 2019

@martinade Tak to 10kovy by ti krásne podľa mňa už ukázal ako ja ti na tom teste vidím čiarku