icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

taily30
7. aug 2019

@dolynkag ze 7 tyzdnov, boze to ozaj leti. drobcek krasny aka je spokojna.😘

dolynkag
7. aug 2019

@taily30 Veď aj tebe to beží aj ty sa už rútiš do finále koľko týždňov ti ešte ostáva

taily30
7. aug 2019

@dolynkag to mas pravdu veru, uz len necelych 7 😨

kakatulik
7. aug 2019

@dolynkag ach Bozinkuuuuu,to je nadherna piskotka😘
Aj ja uz chceeeem😔

81anina
7. aug 2019

@dolynkag kraasna princeznicka 😍 ja mam malu 7 mes.neterku stale ju musim vystiskat a vyboskat este ze byvaju tak blizko ☺

butterfly333
7. aug 2019

@dolynkag juuuj ta je nádherná 😘😘😘😘😘😘😘😘

ikonica
7. aug 2019

@dolynkag 😍😍😍😘😘😘

dolynkag
7. aug 2019

Všetkým čo tu tak túžobne čakáte prajem toto šťastie veľmi 👶🏻

butterfly333
7. aug 2019

@dolynkag snáď sa toho všetky dočkáme

kika123kika
7. aug 2019

@dolynkag nadhernaaa princeznaaa ❤❤❤😍

eliska1986
7. aug 2019

@dolynkag Božská bábika🙂Vela zdravíčka prajem vám obom🙂

zuzik5891
7. aug 2019

@dolynkag je úžasná... taká dokonalá ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ malá princezná ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

zuzik5891
7. aug 2019

@taily30 ty už máš len 7 týždňov do veľkého dňa?😍😍😍😍... pánečku... nedávno som zašla ako si otehotnela...nechce sa mi veriť že už je to tu🙏🍀

taily30
7. aug 2019

@zuzik5891 Zuzka ani mne sa tomu nechce verit. strasne to uletelo a to niekedy sa mi zdalo ako sa to vsetko vlecie. niekedy mi tlaci na pluca tak velmi, ze si zazelam nech je tu, inokedy zase ako dneska, ked panikarim, co mi este chyba, si zelam nech je tam do 40.tyzdna 😀

zuzik5891
7. aug 2019

@taily30 juuuuj mojaaaa...tak veľmi sa s tebou teším... verím že vy sa dohodnete 😍😍😍... drobátko príde presne vtedy kedy má 🙏🍀

dolynkag
7. aug 2019

Ďakujeme, tešíme sa z nej neskutočne, v našom veku je to ešte intenzívnejšie ❤️

kika123kika
8. aug 2019

@dolynkag taka je stastna len sa uzmieva vsak? Nadherna bambulka boze ❤😍

monu66
8. aug 2019

@dolynkag krasna princeznicka a ten usmev je bozsky ❤️🙂 Stastna mamina = stastne miminko. Prajem vam obom pevne zdravie 🙂

monu66
8. aug 2019

@dolynkag Ked som videla tvoju malicku princeznu, tak som na chvilu aj zabudla, ze mi bt opat klesla.

monu66
8. aug 2019

☹️

zuzik5891
8. aug 2019

Hlásim 1dc...

monu66
8. aug 2019

@zuzik5891 ☹️

zuzik5891
8. aug 2019

@monu66 a ešte v akej sile prišla milostivá 😢...ach

martinade
8. aug 2019

@dolynkag ta je nadherna

0507
8. aug 2019
monu66
8. aug 2019

@zuzik5891 😥 My co uz tak dlho sa snazime, kedy uvidime na teste zretelne dve //? Tie moje biologicke hodiny uz tak nahlas tikaju, ze ich pocujem uz aj pocas spanku ☹️ Ja si dnes pre istotu beriem do prace hygienicke vlozky, lebo mam tak "skvelu" pracu, ze ked mrchana pride, tak nemam sancu ist rychlo na toaletu. Sice ziadne priznaky na MS nemam, ani nafuknute brucho, ale za to mam tri "krasne" pupaky nad hornou perou. Dnes budem v praci nadherna 😂

zuzik5891
8. aug 2019

@monu66 ja dom inak tiež nemala žiadne príznaky na ms ako kedysi ...proste kalendár ukázal že sa včera mala spustiť a ona včera skutočne začala... síce len slabím zakrvácaním zato dnes sa úplne blázni...neviem koľko máš rokov...ja mám 34 a veru už to nieje to ako keď som mala 20...a ešte keď máme okolo plodenia toľko problémov a diagnóz...

monu66
8. aug 2019

@zuzik5891 ja som vzdy mala aspon jeden zaruceny priznak, a to ze som sa minimalne 4 dni pred MS zacala moc potit. Az teraz som si uvedomila, ze este sa nepotim. Mozno ma dnes MS skaredo prekvapi, kedze bt je uz moc nizka. V juni som mala 40 rokov.

zuzik5891
8. aug 2019

@monu66 a vieš že to s tým potením registrujem aj ja?...dva...tri dni pred ms som ráno mokrá ako myš...test si neskúšala?...aj napriek nízkej teplote...ja som už veru videla kadejaké grafy a boli//

shellynda
8. aug 2019

Tak mne už skočila hore BT a ukázala, kedy bola ovu😊... Už len, nech to dobre dopadne 🤗