Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@shellynda ja sa priznám že ja som asi od 7 dňa robila ale robila som iné testy a nie som si istá či náhodou nie sú 25 citlivosť. Vravím si idem vyskúšať mama test ako keď som na tom zbadala toho ducha nemohla som uveriť a neviem prečo som si urobila poobede druhý a to už bolo fakt výrazne to už videl aj môj keď som mu poslala fotku .. on mi na to napísal No už vidím a to čo znamená😂 zo srandy som napísala že to znamená že budú 2😂
@eliska1986 Ďakujem😊
@mariska1989 gratulka a drzim prsty nech je vsetko okej 🙂 ✊
@martinade prajem ti aby bop dnesny den ten najkrajsi zo vsetkych ❤ a prajem vela lasky stastia a hlavne veeela deticiek 👰🤵🤱
@mariska1989 😂😂😂musel byť aj prekvapený hadam... No ja by som bola rada aj keby boli dve, len aby už boli. Ja už teraz mám problém sa udržať a netestovať, ale manžel mi včera doniesol toto..... Že to sú tie na ktorých sú 2 čiarky isté 😅, tak pôjdem na to😇
@shellynda super aj ja chcem také kde sú dve //😉😉😉
@butterfly333 vyskúšam a ak sa fakt osvedčia, tak 100%pošlem 👍😊
@shellynda kedy budeš skúšať? Ja dnes asi 7dpo
@butterfly333 akurát som pozerala môj graf, asi už po 30 krát dneska😄, ale som len 5 deň po ovu, tak ale hádam vydržím ešte deň a potom skúsim 👍a ty?
@shellynda ja netestujem aj tak z toho nič nebude už vyše roka a pol
@shellynda Tak toto je dostatok testov na testovanie😊😂 Tak držím palce ✊ až su to teda tie testy čo ukazujú //❤😊
@butterfly333 ja už skoro rok a pred 2 mesiacmi som mala MA v 5 TT, ale nevzdávame to🤗, neboj, podarí sa 😍
@mariska1989 no hádam budú, lebo vraj také si pýtal 😄, tak mu lekárnička dala tieto a on jej vraj verí, lebo vyzerala vieryhodne 😅
@shellynda ja minulý rok v júni v 6tt som potratila od vtedy nič. No verím že sa to podarí
@butterfly333 juj to mi je ľúto 😥... Podarí sa určite, len niekedy to dlhšie trvá, ale potom to bude o to vzácnejšie, vytúženejšie💓💓💓
@shellynda to áno len nech to dlho netrvá mam 40r.
@butterfly333 to dnes už nie je tak veľa 😇ja som bola v 42 rokoch, moja krstná mama mala poslednú slečnu v 43 a pred rokom moja susedka v 45 roku krásneho chlapčeka 🤗... Vraj všetky dlhšie čakali, ale stalo to za to, tak silno držím palce😍
@shellynda verím že to čakanie bude stáť za to len nech to netrvá dlho. No uvidím ci zaberie liečba
@mariska1989 vraj jednodňové poklesy sú úplne v poriadku😊zle by bolo, keby nestúpne🙄... Aj ja mam dnes takýto pokles...
@shellynda Tak zajtra musí ísť hore a je to v poriadku.. neviem či radšej s tým už prestanem 😬
@shellynda ty to budeš mať asi ten IP tak zajtra nech pekne vyskočí✊😊
@mariska1989 vraj sa už radčej po poz.teste nemá merať, lebo sa potom zbytočne strachujeme pri každej odchýlke😊... Zajtra ti skočí hore🤗

@mariska1989 presne tak, od prvého až do posledného dňa sa stále bojíme až pokiaľ si ho nevybozkavame😍... Ja skúsim tak za 3 dni asi aj test, lebo dlhšie už nevydržím 😊