Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@mariska1989
@0507 no bodaj by a aby sa to tam aj riadne udržalo 🤗😍
@mariska1989 dlho na to čakáme a keď sa to nakoniec podarí, tak sa zase bojíme, aby bolo všetko OK a tak sa niekedy aj zbytočne kontrolujeme a strachujeme...vraj po potvrdení tehu sa radčej už nemá merať 😉Treba si to vychutnávať 🤗
@shellynda Človek by sa nestresoval a nesledoval keby nebol po dvoch potratoch alebo príklad iné po viacerých. Ja som si 3 tehotenstvo úplne užívala netušiac že aj mňa môže takéto niečo stretnúť teraz sa človek aj raduje ale aj strachuje
@mariska1989 áno, ak sa to už stane, vždy sa človek bojí😥 pokiaľ ho už nestíska😇... Ja som mala 1tehu úplne super, ani jeden problém, vôbec nič, 2 sa skončilo kyretom v 12tt,3bolo dobré do 6 mesiaca, kedy mi hrozil potrat 😫a min.šanca na prežitie, ale všetko našťastie dopadlo dobre a teraz už rok sa snažíme a neúspešne, ale pred 2 mesiacmi som bola tehu, žiaľ sa neudržalo, ten strach tu už bude stále, to chápem
@shellynda ja prvé tehlu bez problémov ešte som aj prenášala. Druhé tehotenstvo som pri kontrole mala nízko placentu a potom začalo tvrdnutie bruška asi od 23 Týždňa tretia skončilo tiež 12 týždni 4 v 6 týždni potom som mala 2x po sebe že test ukázal ducha a MS došla s meškaním ,mesiac sme sa snažiť nemohli kvôli môjmu zápalu a teraz sa to podarilo.... Dúfam že na prvom sone bude všetko tak ako má byť a dúfam že čím skôr bude 12 týždeň kedy si budem môcť zubrienku počúvať doma 😊
@mariska1989 ahooj vystupila ti dnes teplota ? Aj mne vcera klesla ale dnes opat 37,02
@sisullii Ahoj áno stúpla ale len málinko
@mariska1989 joj, tak ty si si tiež prešla všeličím😥, tak to je jasné, že sa budeš už stále báť, ale moc silno ti držím palce, aby si mala všetko bez problémou a mala tú svoju malinkúžubrienku už doma💓😍🤗
@shellynda viem že sú ženy ktoré sú na tom ešte horšie a tie obdivujem Ale čo dodať Každý máme svoje plán života a každá si musíme niečím prejsť... Ja akurát sa teraz bojím čo sa robí lebo včera ma bolelo podbruško ale aj dnes
@mariska1989 to sa môže maternica pripravovať 🤗
@shellynda to dúfam ,ja sa už len sledujem jak praštená tie predtým tehotenstva som takto nemala🤔..... možno že tým že ti je zle tá teplota šla dole
@mariska1989 tak veru asi preto mi klesla... Uvidím zajtra... Keď sa mi podarí🤗, tak aj ja sa budem určite sledovať, sa poznám 😇
@0507 ty už testujes? Ja ani testy nemám doma. Včera som skúsila bt 37,2 dnes 37,1
@shellynda možno IP pokles držím palce
@butterfly333 vyskusala som kvoli tomu, ze som nasla podobne grafy s ip
@0507 ja už bt nemeriam to som len skúsila. No test nemám a aj tak by bol negatívny
Prosím vás, chcela by som sa opýtať podľa čoho sa mám riadiť. 15 dc večer som mala slabo pozitívny ovu test, potom 16dc ráno som mala pozitívny ovu test,aj hlien sa mi zdal dobrý, raňajšia teplota 36,4 tak som čakala, že teda by v priebehu dňa mohla dôjsť ovu. Večer bol ovu test už o niečo slabší. Ale 17 dc ráno teplota 36,6. V 18 DC 36,7, a dnes 19 dc zas 36,6. Mám to brať tak, že ovulácia teda neprebehla? Cykly mavam cca 30 dňové. Ešte stále sa v tom len začínam orientovať preto sa pýtam. Vďaka 😉
@0507 niečo jemné tam vidím, skús o 2 dni 🙂 držím silno palce 🙂
@butterfly333 držím palce, neboj dočkáme sa aj my 🙂
@callisia za mňa ovu 16 DC 🙂
@evi38 dúfam že áno. V sobotu ma tak pichlo na pravej strane no aj tak to asi nič neznamená. Tak si počkám na MS.
@butterfly333 ďakujem 😘no bodaj by to bol IP🤗
@0507 aj mne sa tam niečo marí že tam je😊
@evita2176 ahoj moja...no uvidíme ako to výjde a či vôbec môj bude môcť prísť domov... každopádne 23.8. idem na ďalšiu injekciu igamplie do Prešova a pre výsledky kôli zvýšenej hodnote annexinu...dnes mi písala moja endokrinologička mail kôli tomu že si mám L-thyroxin navýšiť na 75 mg každý deň... predtým mi lekár kázal len každý druhý deň... každý deň niečo nové...27.9. ideme na kontrolný spermiogram po 3 mesiacoch brania hromady vitamínov a hneď budeme mať aj konzultáciu...
@zuzik5891 coze 75mg ? To je dost nie? Ja som bravala 25 kazdy ob den :O dufam ze sa ti hodnoty upravi com skor 🙏🍀 mas to veru vesele v zivote :( ale tak nam zostava len dufat ;) ja dnes 3 den dop a teplota neskutocne nizka 36,5 ..teda podla testu som uz po ovu 😖🥴 tak asi zas nic🤷♀️

@shellynda tak zajtra ešte raz meriam a potom už fakt radšej nie😊