icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bona69
13. aug 2019

@evita2176 aj s nízkymi teplotami môžeš byť tehu, držím palce ❤️

shellynda
13. aug 2019

Graf dnes takto, zase pekne stúpla po včerajšom poklese 👍, ale som dosť zmätená, lebo večer som mala dosť ružové na papiery, keď som sa utrela a to som ešte nikdy nemala 😮... Žeby sa uhniezdilo🤗?

0507
13. aug 2019

U mna rovnako

shellynda
13. aug 2019

@0507 neskúsiš test 😊?

0507
13. aug 2019

@shellynda skusim poobede..a ty?

shellynda
13. aug 2019

@0507 plánovala som dnes, ale ak sa len včera uhniezdilo, tak počkám a zajtra urobím isto, viac už nevydržím 😅... Tebe budem držať moc palce aby si si našla // čiarky 🤗

zuzik5891
13. aug 2019

@evita2176 nemáš odfotený test?... robíš si graf?...ja som mala predminulý mesiac pozitívny ovu test a teplota nešla hore tak som spravila o dva dni a zasa bol pozitívny...dokonca ešte silnejší.... minulý mesiac som mala pozitívne ovu testy 3 dni po sebe...a za každým mi tie testy aj slabli...ja by som to ešte nezareagovala...no 75 na mňa už zrejme nieje veľa a pevne verím že to bude postačujúca dávka aby sa moje tsh dostalo pod 2

evita2176
13. aug 2019

@bona69 dakujem velmi pekne ;)

evita2176
13. aug 2019

@zuzik5891 hej robim aj graf a testy mam doma potom poslem foto ..no vcerajsi ovu test bol velmi slaby cize uz je asi po :D ja mavam ovu skoro vzdy 14 den ;)
No dufam ze sa ti to uz upravi ;) velmi ti drzim palce :*

zuzik5891
13. aug 2019

@evita2176 som zvedavá na fotky ☺️... ďakujem...aj ja ti držím palce... už sa určite dočkáme 🙏❤️

beatinka
13. aug 2019

Ahojte dievčatá. Nikdy som nemala poovulačné teploty nejak extra vysoké, ale teraz mi prídu až moc nízke. Myslíte, že to môže nejak ovplyvňovať ventilátor, keď ide celú noc? Meriam v ústach.

callisia
Autor odpoveď zmazal
bona69
13. aug 2019

@beatinka ja som mala mega nízke v ten mesiac čo som otehotnela, držím palce

beatinka
13. aug 2019

@callisia prerušovaná je vtedy, keď je ovu vyznačená len na základe teplôt. Celá čiarna vtedy, ak je napr aj ovu test poznačený, prípadne hlien.

zuzik5891
13. aug 2019

@beatinka no ja som mala poznačené aj ovu testy a aj tak som mala minulý cyklus v grafe prerušovanú čiaru

beatinka
13. aug 2019

@zuzik5891 ahaaa, no tak potom neviem. Mne to tu tak niekto vysvetloval, že je to preto... ale tak zrejme to funguje inak 🤷🏻‍♀️

zuzik5891
13. aug 2019

@beatinka ti poviem že ja som sa snažila graf vtedy všakovako prerobiť a nič nepomohlo 😂

evita2176
13. aug 2019

@zuzik5891 musime sa dockat ;) pozri foto ...

zuzik5891
13. aug 2019

@evita2176 ten vrchný ešte nieje pozitívny...ale buď bol pár hodín predtým alebo ešte len bude..pozri moje...jeden som už považovala za pozitívny a o dva dni zas

evita2176
13. aug 2019

@zuzik5891 no myslim ze bol predtym 🙂 lebo potom to uz slablo 🤷‍♀️ nevadi . Uvidime ci sa nieco podari aj ked myslim ze nie :(

martinade
Autor odpoveď zmazal
ereska
13. aug 2019

@martinade matka gratulujem ste nadhernyyyyy a tie tvoje šaty úžasné si kočka

taily30
13. aug 2019

@martinade jeeeeej, nadhera!!!!! Krasna nevesticka ako víla. A ziaris stastim. Ste krasny parik! Gratulujem este raz

evita2176
13. aug 2019

@martinade geatulujem a vela vela stastnych rokov spolu a hlavne vela vela deticiek 🙏🍀😍

81anina
13. aug 2019

@martinade srdečne gratulujem k svadbe nech sa Vám splní Váš najväčší sen 🙂 Si prekrááásna nevesta 😍🍀🍀🍀😊

kakatulik
13. aug 2019

@martinade jeej matiik,krasni ste boli....chytate sa aj na nejaku svadobnz cestu?

martinade
13. aug 2019

Ďakujem baby 🙂 bol to uzasny den , tie 6 mesačné prípravy a stres stali za to
@kakatulik chceme ist ale nie tento rok . Zatial uvazujeme o destinaciach....

zuzik5891
13. aug 2019

@martinade bože moja...ja mám slzy v očiach...ide z teba také šťastie❤️❤️❤️❤️❤️❤️... veľmi preveľmi ti želám aby ste sa čoskoro dočkali aj bábätka...ja som taká precitlivelá poslednú dobu ale myslím si že už nebudete dlho čakať 🙏❤️❤️❤️❤️❤️

zuzik5891
13. aug 2019

@evita2176 uvidíme podľa BT...a nebudeme myslieť na zlé... podarí sa to a hotovo...ja som s mojím dnes hodila debatu a už mám taký pocit že počas ovulácie pôjdem niekam do hotela v Trebišove aby sme boli spolu ...🤦😁

dolynkag
13. aug 2019

@martinade Jej aká šťastná nevesta super a treba naplánovať tú svadobnú cestu čím skôr mám kamošku ktorá už mala aj zaplatenú ale nemohla odcestovat lebo otehotnela takže prajem to aj tebe