Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@0507 super graf kedy skúsiš test?
@butterfly333 skusim dnes poobede...co ty?
@0507 ja dnes bt 37,2 no včera test biely
@butterfly333 aj ja som mala vcera biely
@0507 u mňa je už zbytočne aj test robiť.
@butterfly333 preco?
@0507 ved som už 11dpo včera test biely pochybujem ze by sa stal zázrak
@butterfly333 vcera si bola len 10dpo, to este nemusia byt //
@butterfly333 Však to že si 10dpo ti ešte nemusí ukázať test // A keď si dnes 11 tak ti mohlo hcg troška stúpnuť aby to test zachytil aspoň duchom takže kľudne vyskúšaj pri takej teplote
@mariska1989
@0507 ďakujem baby ale aj tak by tam nič nebolo
@butterfly333 Prečo si to myslíš?
@0507 skús zajtra ale z raného
@mariska1989 bola som teraz na WC a ružový hlien po utreti. Dúfam že už nie ms lf m vždy 14dnovu dnes som len 11dpo.😳
@0507 držím palce moja
@butterfly333
@0507 sme tu v tom 3 spolu😊 čo sme skoro rovnako po ovu a čakáme, že nám tá mrcha už nedôjde, ale ja verím, že aj my sa už konečne dočkáme našich vytúžených //💓, lebo nám móóóc silno držím palce😍ja dnes test tiež biely, tak ale je to asi ešte skoro, tak skúsim ráno
@shellynda to máš pravdu už aby sa to podarilo aj nám držím nám mooooc palčeky
@mariska1989 baby tak som skúsila vrchný ovu robeni o 10h spodný tehu pred pol hod.
@0507
No to sa asi len mne marí 😁
@butterfly333 vidím jemnú čiarku 😁...to je pepino test?
@zuzik5891 áno to som v tescu kúpila.
@butterfly333 tie majú snáď najmenej farbiva zo všetkých... takže ak by si si spravila baby top test napríklad mohlo by ju byť pekne vidieť 🙏 ... že by zabrala Igamplia?😍
@butterfly333 No asi sa ti to nemarí lebo aj mne sa zdá že tam niečo je skús inú značku. Ja som spokojná GS mama test
@zuzik5891
@mariska1989 to sú aké testy tie fialové? Možno to je len ryha alebo kanalik
@butterfly333 myslíš tieto