Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
ahojte, ja dnes 40DC....MS kde si? Ja to nechapem, sliznica bola pekna, uz na MS a MS nikde....... test bol vcera biely, tak ja nechapem, co si dava nacas! graf http://www.fertilityfriend.com/home/4a8aef
@senta_sofia keby ze mam na teste // ciarky, vobec nie ...lenze je tam len 1, takze ano, hneva ma to :D
Boze baby mam taku dilemu...ubehol mesiac skoro a ms nikde....viem ze este tie2-4 tyzdne, aale sa bojim ci sa co neposerie
Ahojte koceny.
Tak ziadny vyskok sa ani dnes nekonal :-/
@paskolinka ja si tiež myslim, ze mi to neublíži, ale skôr pomoze, takze pôjdem do toho.
@kitulka diky za vysvetlenie a dufam, ze to pomôže a zadati sa co najskôr. A inak hej ten HP mi bol teraz robený pri uzivani Dufiku :-/
@senta_sofia a ostatne kocky, predstavujem Vam mojho milovaneho cervicka . Srdiecko bije, tak som prestastna 😵 . A ako som slubila posielam tehu virusiky vsetkym babulkam a verim, ze do konca roka uz vsetky budete bruskate 🙂 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😉
@kubisova nachladnutie urcite moze mat vplyv na BT. inak mesiac este nie je tak vela, este cakaj, ms dojde 😉
@zarzisia a nemala si tu ovu na 24DC? to by si bola 16 dpo... teplota stupa. aby si nebola prekvapena 😉 na tom teste fakt nic nebolo?
@zuzulienocka77 nazdaaaaaar, cerviiiiik 🙂)) kolky tyzden si podla ultrazvuku, ci zodpovedate?🙂
@zuzulienocka77 booooooze no to je kraaaaasa.....len tak dalej a maly cervik nech pekne rastie
@paskolinka no vsak viem ze este je cas za ktory ms dojde....ale by som sa potesila keby uz dorazila...len tak si meriam ako sa telo vysporiadava a vcera teplota 36,4 a dnes rano 36,8....
@zuzulienocka77 jeeeeeeej, malinky cloviecik 😵 z tych virusov si pre stastie chytam aj ja, velmi dufam, ze v stredu sa takyto pohlad naskytne aj mne 🙂
@senta_sofia ja som len 10DC, dalsia ms niekedy 28.9. (nedela), ovu by mohla byt teraz v pondelok (statny sviatok), tak to nakupovaniu moc nepraje 😀 aj ked na slovensku ci sviatok ci piatok, pomaly vsetko je stale otvorene... 😉
@kubisova a si nachladnuta? mozno ze bola ovu (teda neviem, ci je to po takomto zakroku mozne, ale asi ano?) a o 2 tyzdne dojde ms 😉
@zuzulienocka77 kráááááásny človiečik a tuším sa podobá na teba 😉 drž sa srdienko. veľa veľa šťastíčka.
@paskolinka hej som trochu nachladnuta ale uz to prechadza akurat len z nosa.....neviem fakt ci to je mozne.... http://www.fertilityfriend.com/home/4e62c0
@paskolinka mne to fungovalo vzdy 100%, presne podla teploty mi sedela ovu, navyse to vzdy v ten den potvrdilo riadne pichanie vajecnikov a na 10.den od ovu prisla mrcha. Nikdy sa mi to nesplietlo.. By ma zaujimalo, ze co teraz beru ako spolahlivu metodu. Asi maju nove tabulky, kde je ovu napisana na 14.den a cyklus 28 dnovy 🙄
@sjuzan77 aj mne to sedi zatial a je predsa tolko zien, co meraju. nie len u nas ale celkovo vo svete... 😕 podla mna je to len pristup, ktory sa u nas presadzuje a ako to ucia doktorov v skolach - toto je zastarala metoda, tu mate tabulky, predpisujte HA a ine hormony, napasujte kazdu zenu na 28-dnovy cyklus, ci chce alebo nie 😒
Dakujem zienky, dufam, ze pojde vsetko ako ma
@senta_sofia podla utz som 7+1 a podla MS 7+3. A ma asi 11mm, sa mi zda, ze take nieco trepol. Nic mi nejak nehovoril, ani TP. Na odbery mam ist 3.10.
dievčatá ja som začala berať teplotu na odporučenie doktora, že to spolahlivá metóda, asi koľko doktorov toľko názorov 🙂
@paskolinka nie nebolo a na 24 DC to ani nie je mozne, leo pred 24. bol drahy v zahranici a potom sa uz setril na spermiogram ........ ale je pravda, ze vobec si nepamatam, kedy sme v tom obdobi boli spolu, som akosi prizabudla znacit 😕
@zarzisia tak toto je nejaka velka zahada 😕 v najblizsich dnoch sa to musi rozlusknut 😉
@zuzulienocka77 urcite bude vsetko ok 😉 a posli este tie virusiky, tusim sa mi neuslo, dievcata vsetko pochytali kym som precitala 😀

@paskolinka ahoj meranie teplotu moze ovplyvniť aj ak som nachladnuta moze teplota hore dole skakat